Fu Manchu Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Καλημέρα Πριν 2 μήνες τελείωσα την πρακτική μου για το ΤΕΙ Στον ΟΑΕΔ που είχε πάει ο εργοδότης (ιδιώτης) μου του είχαν πεί ότι η καταβολή των χρημάτων θα γίνει μετα την λήξη της 6μηνης πρακτικής. Αυτή την περίοδο συλλέγω τα δικαιολογητικά για να τα καταθέσω στον ΟΑΕΔ. Κατά την εξάμηνη πρακτική δεν έχω υπογράψει κάποιο χαρτί μισθοδοσίας. Αλλά έχω συμφωνήσει με τον εργοδότη να πάρω τα χρηματα της πρακτικής του ΟΑΕΔ. Το θέμα είναι ότι θέλει να πάω εγώ τον ΟΑΕΔ αντι για αυτόν για να κάνω την κατάθεση δικαιολογητικών. Είναι αυτό εφικτό μέσω κάποιας εξουσιοδότησης; Εχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία από να μου πεί τι έκανε με την διαδικασία υποβολής των δικαιολογητικών; Ευχαριστώ
Xaralambos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Όντως τα χρήματα του ΟΑΕΔ βγαίνουν μόλις τελειώσει το εξάμηνο. Τα χρήματα που θα έπρεπε να σου δώσει ο εργοδότης όμως? Κάνε μια αναζήτηση στο φόρουμ και στο taxheaven.gr Μετά πέρνα μια βόλτα απο τον ΟΑΕΔ της περιοχής σου λύσουν όποια άλλη απορία.
_chris_ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Τα χρήματα που θα έπρεπε να σου δώσει ο εργοδότης όμως? νομίζω πως δεν είναι υποχρεωμένος (δεν είμαι σίγουρος) πάντως εγώ καθώς και όσους ξέρω που κάνανε πρακτική σε ιδιώτη (και είναι αρκετοί) όλοι παίρνανε εκτός τα λεφτά που ΟΑΕΔ (νομίζω γύρω στα 170€) και λεφτά από τον εργοδότη. δηλαδή μιλάμε για συνολικό ποσό ~520€ και πάνω. ανάλογα και τη χρονιά βέβαια (από το 2005 και μετά). καλά αν θα πάρεις μόνο τα λεφτά του ΟΑΕΔ μιλαμε για μεγάλη φουστια. ένας είχα ακούσει που του έδωσε ο ιδιώτης μόνο τα λεφτα του ΟΑΕΔ (ίσως όχι και αυτά) και αυτό επειδή το είχε κανονίσει να πηγαίνει για δουλειά λιγότερο. τον ενδιέφερε απλά να τελειώσει με την πρακτική καθώς είχε συγχρόνως και άλλες υποχρεώσεις. αν δεν είχες κάνει κι εσύ κάτι τέτοιο τι να πω.. κακώς
Ioannis1908 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Στη επριπτωση πρακτικης στην εφορια ξερουμε τι γινεται με το μισθο?Περα απο οαεδ σου καταβαλλουν κατι αλλο?
Thanos1972 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Στη επριπτωση πρακτικης στην εφορια ξερουμε τι γινεται με το μισθο?Περα απο οαεδ σου καταβαλλουν κατι αλλο? Εγω παντως που ημουν μεσο οαεδ,τα λεφτα τα επερνα στο χερι καθε μηνα απο τον εργοδοτη.το τι εκανε μετα αυτος δεν ξερω.και επισης οτι λεφτα πηρα απο την πρακτικη,τα δηλωσα στην φετινη δηλωση στην εφορια.
Ioannis1908 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Εγω απ'οτι καταλαβα θα τα παρω στο τελος του εξαμηνου ολα μαζι..τεσπα θα δειξει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.