Προς το περιεχόμενο

internet απο tp-5210g

zaciv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι ρυθμισεις κανω λαθος?

εχω αυτη

σε 5210g

menu( 192.168.1.254)

basic setup-->operation mode AP (Access Point)

-->network-->lan ip 192.168.1.253 (αντι 254)

subnet mask 255.255.255.0

gateway 0.0.0.0

mac adress.......

wireless access point (οχι επιλεγμενω) (enable ssid broadcast V(επιλεγμενο) )

client (epilegmeno) xoris wds

ssid V dimos.....

στα υπολοιπα οπως ειναι στο 5210....

to dyktio 'dimos...'einai free k xoris klidi

12 00-0C-42-2C-F8-CB DIMOs 16 dB 3 OFF

τι να αλλαξω για να παρω ιντερνετ?

ειμαι με καλωδιο cable lan στο 5210g---> η/υ

ευχαριστω.

Δημοσ.

μετα απο καποιες αλλαγες μπαινω στα δημοτικα ελευθερα δυκτια με περιπου 2mbps download

το θεμα ειναι οτι σε αλλα ποιο δυνατα ξεκλειδωτα δεν μπαινω,αλλα ουτε στο δικο μου wpa2 αν κ του δεινω κωδικους

το θεμα ειναι στο

192.168.1.254.ADMIN-ADMIN.. STATUS --> WAN ... οταν ειναι επιτυχεισ περνει τιμεσ οταν οχι ειναι στο 0 ολα...

τι εναλλακτικες εχω κ πως θα λαμβανω κ απο το δικο μου αν κ κλειδωμενο

Δημοσ.

θελω να παρω δυκτιο ιντερνετ απο το δικο μου modem router σε μια αποσταση 800μ.τωρα ειναι στα 3 μετρα για τισ δοκιμες

το modem router ειναι το thomson585 V7(firmware 8.2.7.7) απο την forthnet

εχω wpa2-psk στο modem-router

στο 5210(firmware τελευταιο) εχω συμδεση με lan καλωδιο το πισι

δεδομενο οτι το thomson εχει κ δίνει ιντερνετ

στο 5210 συνδεετε, αλλαζω κ δεινω τους κωδικουσ wpa2-psk.... αλλα δεν περνει ιντερνετ.

απο την 5210 θελω ιντερνετ μονο στο πισι.

απο αλλα δυκτια ελευθερα περνει ιντερνετ-κ απο αλλα οχι(αν κ παλι ελευθερα)ισως ομως καποια δεν εχουν ιντερνετ???

τι ρυθμισεις δεν εχουν γινει ....

1. για να παρω απο το τομσοον(με wifi k με psk wpa2)?

2. απο τα ελευθερα κωδικων wifi? δεδομενου οτι συνδεεται αλλα το wan δεν παίρνει τιμες

απο το τομσον με wifi μπαινω με λαπτοπ / μπαίνω κ στο σεταπ του ρουτερ ,θελει αλλαγη κατι στο ρουτερ η δεν υποστηριζετε το wpa2 απο το 5210?

Δημοσ.

το Thomson το εχει 1.254 και το tp link το εχει αλλαξει σε 1.253 παντως γραφει πιο πανω.αρα δεν ειναι θεμα Ip.εσυ του λες να δοκιμασει να ειναι σε αλλο class?το εχω δει με access point με repeater.....

me access point ειχα δει το ρουτερ 10.0.0.138 και το access point 192.168.2.1 κατι τετοιο.

Δημοσ.

οκ ολα καλα, απλα η αναμονη μεχρι να συνδεθει κ να συχρονιστουν ηταν στα 3-4 λεπτα κ μεχρι τοτε αλλαζα τις ρυθμισεις!

μια ερωτηση ακομα, μεχρι ποσα db επιτρεπει συνδεση? βλεπω σε ελευθερα δυκτια συνδεση κ με -2db.ειναι δυνατον? (φανταζομουν γυρο στα +3...κ πανω για συνδεση

Δημοσ.

ειναι λιγο σχετικο μεχρι που θα συνδεθει.εχω δει very low σημα και να πηγαινει σφαιρα το νετ εχω δει και σημα με good Που ετρωγε τετοια παρεμβολη στο καναλι που εχανε ping Με το access point.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...