Προς το περιεχόμενο

Συμπλήρωση μηχανογραφικού

Mortis19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, φετος τελειωσα την Γ Λυκειου και θελω να συμπληρωσω το μηχανογραφικο μου. Σε γενικες γραμμες ο τομεας με τους οποιους θελω να ασχοληθω ειναι οι υπολογιστες (ειτε software ειτε hardware). Τα μορια μου ειναι 17952 και μενω στην Πυλο Μεσσηνιας. Ελπιζω να περασω ΗΜΤΥ Πατρας, αλλα δεν νομιζω να πεσει τοσο πολυ η βαση. Σε περιπτωση που δεν περασω ΗΜΤΥ Πατρας (που μαλλον αυτο θα γινει) δεν ξερω ποια να ειναι η επομενη επιλογη. Ειμαι αναμεσα σε 2 επιλογες βασικα, ή να βαλω ΗΜΜΥ Ξανθης μετα ή να βαλω Μηχανικων Η/Υ Πατρας.

Η Ξανθη πεφτει αρκετα μακρια απο την Πυλο και ειμαι καπως διστακτικος. Ειναι καλη η συγκεκριμενη σχολη στην Ξανθη; Αξιζει να παω ή να παω καλυτερα Μηχανικων Η/Υ στην Πατρα; Εσεις τι πιστευετε;

Δημοσ.

Στον τομέα των μηχανικών Η/Υ δεν πιστεύω πως υπάρχει καλύτερη σχολή από αυτή της Πάτρας...

Δημοσ.

Φιλε εγω ειμαι ΗΜΜΥ αθηνα. Ειχα περασει ξανθη αλλα ηρθα με μεταγραφη. Στην Ξανθη ειναι αρκετα ευκολοτερα τα μαθηματα, συν του οτι ειναι ωραια πολυ οποτε αν δεν παιζει οικονομικο προβλημα θα σου λεγα να πας εκει (και να κυνηγησεις να μεινεις στην Εστια, ειναι σχετικα ευκολο)!

Δημοσ.

Απο οτι καταλαβαινω, τις πατρας ειναι πιο μικρο το ευρος (γυρω απο pc soft/hard). ΗΜΜΥ παιρνεις μεγαλυτερο ευρος γνωσεων(Ενεργεια, Ηλεκτρονικη, Τηλ/νιες) και εχεις περισσοτερες επιλογες. Διαλεγεις κ παιρνεις.

Δημοσ.

Mortis19 συγχαρητηρια !!! :D

Οπως σου ειπε και ο salazar1991, αν θες υπολογιστες, σε συμβουλευω να ΜΗΝ δηλωσεις ΗΜΜΥ.Απο αυτο το τμημα βγαινεις Ηλεκτρολογος Μηχανικος και,λογω του ΗΜ, κανεις πολλα μαθηματα που δεν εχουν σχεση με Η/Υ και ειναι και ζορικα.Πολλοι το κανουν αυτο το λαθος.

Πρεπει να ξεκαθαρισεις με τι θες να ασχοληθεις περισσοτερο.Hardware ή Software ?

Αν θες να ασχοληθεις περισσοτερο με Harware το τμημα Μηχανικων Η/Υ (ceid) Πατρας ειναι οτι πρεπει.

Αν θες να ασχοληθεις περισσοτερο με Software γνωμη μου θα ηταν να επιλεξεις μια σχολη Πληροφορικης.

Μπες στις ιστοσελιδες των τμηματων και δες Οδηγους Σπουδων και δες τι σου ταιριαζει περισσοτερο.

ΥΓ1.Αν δεις (μεχρι τις 28) στην πλατεια τον καθηγητη που εκανε περισυ ΑΕΠΠ να τον συμβουλευτεις ! ;)

ΥΓ2.Σε προδωσε το nickname πατριωτη ! :lol: :P

Δημοσ.

Το προβλημα με τη σχολη πληροφορικης ειναι οτι οι αποφοιτοι δεν εγγραφονται στο ΤΕΕ. Επειδη δεν ξερω τι θελω (software ή hardware), τη σχολη της πληροφορικης σκεφτομαι να την βαλω μετα τους μηχανικους η/υ (εξαιτιας του ΤΕΕ). Κι επειδη απ οτι ξερω το ΗΜΜΥ/ΗΜΤΥ καλυπτει και τους δυο τομεις, γι αυτο το προτιμησα εναντι της πληροφορικης και των μηχανικων. Βεβαια ακομα το σκεφτομαι...

Ο Θεοδοσιου εισαι; :P

Δημοσ.

Αν ημουν αυτος θα σε παρεπεμπα στον εαυτο μου ? :P

Για να μην λεω ονοματα θα σου πω τα εξης: ειμαι συνονοματος σου και εδινα 2η φορα φετος. Ελπιζω καταλαβες ;) (που να παει το μυαλο σου σ' εμενα :P )

Κοιτα δεν ειμαι ειδκος σ' αυτα τα θεματα.Απλως το εχω ψαξει σε βαθος, θα ελεγα.Απο ΗΜΜΥ/ΗΜΤΥ ναι μεν ασχολεισαι με hardware (υπαρχει και αναλογη κατευθυνση) και (λιγοτερο) με software,αλλα βγαινεις Ηλεκτρολογος Μηχανικος και οχι Μηχανικος Η/Υ.

Αν θες μπες facebook να σε φερω σε επαφη με ενα φιλο μου που σπουδαζει ΗΜΤΥ

Δημοσ.

(λιγοτερο) με software,αλλα βγαινεις Ηλεκτρολογος Μηχανικος και οχι Μηχανικος Η/Υ.

Απο ΗΜΜΥ βγαινεις και τα 2 (ενιαιο πτυχιο). Ηλεκτρολογος Μηχανικος ΚΑΙ Μηχανικος Υπολογιστων

Δημοσ.

Απο ΗΜΜΥ βγαινεις και τα 2 (ενιαιο πτυχιο). Ηλεκτρολογος Μηχανικος ΚΑΙ Μηχανικος Υπολογιστων

Sorry sorry λαθος μου ...αλλο ειχα στο μυαλο μου ...δικιο εχεις.

Δημοσ.

Καλημερα παιδια!Θα ηθελα την βοηθεια σας περι συμπληρωσης μηχανογραφικου η οποια θα μου ηταν ιδιαιτερα πολυτιμη!!

Φετος αποφοιτησα απο Δημοσιο ΙΕΚ ναυτιλιακα(σημερα δινω το τελευταιο μαθημα επιτελους!).Σκεφτομαι σοβαρα να δωσω μηχανογραφικο με το 10%.Η προθεσμια ειναι μεχρι τις 28/6.Στις πανελληνιες που ειχα δωσει προπερσι ειχα βγαλει 8.200 μορια και ειμαι στο 2ο,στο 3ο και στο 4ο πεδιο.

1)Θα μου συστηνατε καποια σχολη που θα μπορουσα να παω ωστε να την συνδυασω και με τα ναυτιλιακα?

2)Θα μπορουσα να δηλωσω σχολη απο αλλο πεδιο με μειωση των μοριων μου?

3)Αν παω την Δευτερα σε σχολειο να ζητησω τον κωδικο μου θα μου το δωσουν αμεσως ωστε να προλαβω να συμπληρωσω το μηχανογραφικο?

Δημοσ.

Φιλε μου τα σχολεια υποτιθεται οτι χτες σταματησανε να δινουν κωδικους. Πηγαινε σημερα οπωσδηποτε κι αν προλαβεις. Κανονικα το συστημα επρεπε να κλεισει απο χτες αλλα σημερα μπορει να ειναι ανοιχτο... Τρεξε!!

Δημοσ.

Φιλε μου τα σχολεια υποτιθεται οτι χτες σταματησανε να δινουν κωδικους. Πηγαινε σημερα οπωσδηποτε κι αν προλαβεις. Κανονικα το συστημα επρεπε να κλεισει απο χτες αλλα σημερα μπορει να ειναι ανοιχτο... Τρεξε!!

Ο παλιος κωδικος που ειχα προπερσυ δεν ισχυει?

Δημοσ.

Δεν ξερω... Νομιζω οτι ελεγε οτι και αυτοι που δινουν με το 10% πρεπει να πανε σε ενα ΓΕΛ να παρουνε κωδικο. Δες στο minedu.gov.gr...

Δημοσ.

kyriakos13 ο κωδικος που λες εσυ ειναι ο κωδικος εξεταζομενου.Αναγραφεται στο καρτελακι που σου ειχαν δωσει οταν εδινες πανελληνιες.Με το νεο συστημα καταθεσης μηχανογραφικων δελτιων χρειαζεσαι ενα ειδικο password για να υποβαλεις το ΟΡΙΣΤΙΚΟ μηχανογραφικο.Αν διαβασεις και τις οδηγιες στο http://exams.minedu.gov.gr θα καταλαβεις την ολη διαδικασια.

Ομως,χωρις να θελω να σε στεναχωρησω,η προθεσμια παραλαβης των password απο τα ΓΕ.Λ. εληξε χτες.Οποτε δεν νομιζω πως πως μπορεις να καταθεσεις μηχανογραφικο πλεον.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...