Προς το περιεχόμενο

Συμπλήρωση μηχανογραφικού

Mortis19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα παντως δεν ειχε κλεισει το συστημα απ οτι μου πανε και δινανε κωδικους ακομα. Δεν ξερω αν προλαβαινει να παει...

Δημοσ.

Σημερα παντως δεν ειχε κλεισει το συστημα απ οτι μου πανε και δινανε κωδικους ακομα. Δεν ξερω αν προλαβαινει να παει...

Πηγα στο σχολειο και δυστυχως ειχε φυγει ο διευθυντης...Πικρα...

Μπηκα στο site που δηλωνουμε μηχανογραφικα,εβαλα τον κωδικο τον προπερσινο και συμπληρωσα τα στοιχεια μου,τωρα ειμαι στο βημα που επιλεγω σχολες...Τι γινεται?

Μηπως τελικα μπορω να δηλωσω μηχανογραφικο?

Δημοσ.

Αν δεν εχεις το ειδικο Password ΔΕΝ μπορεις να υποβαλεις μηχανογραφικο.Μπορεις απλως να το "κατασκευασεις" .

Παντως πηγαινε και αυριο στο σχολειο σου μηπως και σταθεις τυχερός και δεν εχει κλεισει το συστημα.

Α,και κατι ακομα...οσοι υποβαλουν μηχανογραφικο με 10% μπορουν (μπορουσαν) να παρουν το ειδικο password απο ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΓΕ.Λ.

Δημοσ.

Αν δεν εχεις το ειδικο Password ΔΕΝ μπορεις να υποβαλεις μηχανογραφικο.Μπορεις απλως να το "κατασκευασεις" .

Παντως πηγαινε και αυριο στο σχολειο σου μηπως και σταθεις τυχερός και δεν εχει κλεισει το συστημα.

Α,και κατι ακομα...οσοι υποβαλουν μηχανογραφικο με 10% μπορουν (μπορουσαν) να παρουν το ειδικο password απο ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΓΕ.Λ.

Εαν παρω ενα τηλεφωνο στο υπουργειο παιδειας υπαρχει περιπτωση να μου το δωσουν?

Δημοσ.

Δεν νομιζω αλλα δεν εχεις να χασεις τιποτα.Βαλε και λιγη "σαλτσα" μπας και καταφερεις τιποτα :P :rolleyes:

Κανενα γνωστο απο το σχολειο σου που μπορει να σε βοηθησει εχεις ?

Δημοσ.

Δεν νομιζω αλλα δεν εχεις να χασεις τιποτα.Βαλε και λιγη "σαλτσα" μπας και καταφερεις τιποτα :P :rolleyes:

Κανενα γνωστο απο το σχολειο σου που μπορει να σε βοηθησει εχεις ?

Τον διευθυντη,αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι στο χερι του...

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι αν ειναι να παω βολο παω και ξανθη... Εγω ρωταω αναμεσα σε αυτα τα 2. Εχω βαλει και αυτη τη σχολη που λες αλλα πιο κατω στη σειρα.

Δημοσ.

Κανεις; Οπως καταλαβαινετε βιαζομαι :P

EDIT: Να ανακεφαλαιωσω λοιπον. Ειμαι αναμεσα σε ΗΜΜΥ Ξανθης και Μηχανικων Η/Υ και Πληροφορικης Πατρας. Μενω στη Μεσσηνια (οποτε πεφτει μακρια η ξανθη κι αυτο ειναι ενα μειονεκτημα).

Με ενδιαφερει καθαρα ο τομεας των υπολογιστων και με ενδιαφερουν και τα επαγγελματικα μου δικαιωματα μετεπειτα. Βασικα, δινω προτεραιοτητα στα επαγγελματικα δικαιωματα σε σχεση με τη δυσκολια της καθε σχολης.

Το θεμα ειναι αν υπαρχει διαφορα στα επαγγελματικα δικαιωματα αναμεσα στις σχολες, με τη λογικη οτι εγω δεν ενδιαφερομαι για κατι αλλο εκτος απο υπολογιστες.

Και γενικοτερα, ποια να βαλω απο τις δυο απ τη στιγμη που ενδιαφερομαι για τον τομεα των υπολογιστων;

Δημοσ.

Τελικα το οριστηκοποιησα το μηχανογραφικο μου. Εβαλα πρωτα Μηχανικων Η/Υ και Πληροφορικης Πατρας. Το topic μπορει να κλεισει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...