black_widow Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 γι αυτο μετα οι γκομενες την βλεπουνε high class επειδη τους φουσκωνετε τα μυαλα. τι κορναρετε στο δρομο οταν βλεπετε ξεκωλα? Ναι καλά και ντυμένη κανονικά να είσαι κορνάρουν. Και θηλυκιά γάτα να δουν κορνάρουν. Μισητός τρόπος καμακιού . Οι χειρότεροι είναι οι αστυνομικοί είτε ΜΑΤ είτε ΔΙΑΣ σε αυτού του είδους το καμάκι . ρε γιδια μη τη πεφτετε καθε 5 λεπτα σε οποια πιθανη γυναικα υπαρχει. χαλατε τη πιατσα γι αυτο μετα οι γκομενες την βλεπουνε high class επειδη τους φουσκωνετε τα μυαλα. Θα συμφωνήσω όσο δεν πάει σε αυτό. Καιρός να αποκτήσετε και κάποια standards . Να έχει λίγο ενδιαφέρον ρε παιδί μου , βαριόμαστε έτσι. Επίσης όντως κάποιες ψωνίζονται επικίνδυνα έτσι και νομίζουν μετά ότι είναι η Ζιζέλ ένα πράγμα. ρεεε έχω κλάσει στα γέλια σταματήστε πια χαχαχαχαχαχα :-D :-D Κανένας όμως δε σκέφτηκε να ρωτήσει τη γνώμη των γυναικών. Για πείτε μας γυναίκες του φόρουμ πως προτιμάτε να σας πλησιάζουν;;; Σαν φυσιολογικοί άνθρωποι. Ούτε να το σκέφτονται 100 χρόνια και να συζητάνε κάθε λεπτομέρεια της προσέγγισης με τους φίλους τους ( βγάζει ηττοπάθεια αυτό ) ούτε να είναι υπερβολικά άνετοι λες και με ξέρουν χρόνια. Το καμάκι μέσω αυτοκινήτου απορρίπτεται με τη μία , δε με ενδιαφέρει καν να δω τον οδηγό. Δε θα μας καταλάβετε ποτέ , μην το ψάχνετε
KilliK Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 δεν σου κανει καμακι οταν κορναρει.επιφωνημα θαυμασμου σου κανει,σαν να σου σφυραει αν ηταν πεζος. καμακι θα ηταν αν σταματαγε το αμαξι για να σου μιλησει. αλλα για να μην μπαινει καν στο κοπο να σταματησει για να σου μιλησει, αυτο μαλλον σημαινει οτι τελικα δεν εισαι η υπερθεικη γκομεναρα που νομιζεις οτι εισαι και πως ολος ο αρσενικος κοσμος περιστρεφεται γυρω απο σενα. εισαι καλη για ενα σφυριγμα,αλλα οχι και τοσο καλη για να ρισκαρει να χασει το χρονο μαζι σου.
viper2005 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 δεν σου κανει καμακι οταν κορναρει.επιφωνημα θαυμασμου σου κανει,σαν να σου σφυραει αν ηταν πεζος. καμακι θα ηταν αν σταματαγε το αμαξι για να σου μιλησει. αλλα για να μην μπαινει καν στο κοπο να σταματησει για να σου μιλησει, αυτο μαλλον σημαινει οτι τελικα δεν εισαι η υπερθεικη γκομεναρα που νομιζεις οτι εισαι και πως ολος ο αρσενικος κοσμος περιστρεφεται γυρω απο σενα. εισαι καλη για ενα σφυριγμα,αλλα οχι και τοσο καλη για να ρισκαρει να χασει το χρονο μαζι σου. ugly truth is ugly
black_widow Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δεν αναφέρομαι σε απλό κορνάρισμα αλλά σε κορνάρισμα με συνδυασμό τύπου " τι ... είσαι εσύ " . Και πάλι το λιγότερο σπαστικό είναι αυτό , το πιο σπαστικό είναι να σε ακολουθούν και να μη φεύγουν. Είναι λίγο creepy να σταματάει κάποιος ενώ περπατάς σε δρόμο με κακό φωτισμό για να πας σπίτι σου και να σε ακολουθεί ντε και καλά. Για μένα δεν έχει σημασία το πόσοι μου την πέφτουν αλλά η ποιότητα αυτών. Δε με ενδιαφέρει να σπάσω κάποιο ρεκόρ και δε βασίζω την επιβεβαίωση μου ως γυναίκα στον αριθμό των καμακιών . Ούτε να χαρακτηριστώ ως υπερθεική γκόμενα με ενδιαφέρει , δεν είμαι μοντέλο για να ασχολούμαι όλη μέρα με την εξωτερική μου εμφάνιση. Ο.Κ. αφού έχω κάποια standards και δεν κυκλοφορώ σαν ξέκωλο όλη μέρα και δε μου αρέσει να μου κάνουν καμάκι λες και έχουν βγει μπουρδελότσαρκα , είμαι άσχημη . Στο κάτω κάτω είναι φυσιολογικό αφού είμαι μία κανονική γυναίκα και όχι μοντέλο άλλοι να με θεωρούν όμορφή άλλοι άσχημοι. Απολύτως φυσιολογικό...
tarantules Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 "Οι γυναίκες είναι σαν τα μήλα σε ένα δέντρο: τα καλύτερα μήλα βρίσκονται στην κορυφή. Οι περισσότεροι άνδρες δεν θέλουν να φτάσουν στα καλύτερα γιατί φοβούνται να μην πέσουν από την κορυφή και χτυπήσουν, έτσι προτιμούν να μαζεύουν από τα πεσμένα που παρόλο δεν είναι νόστιμα είναι τα πιο εύκολα να μαζέψουν. Μερικές φορές τα μήλα που βρίσκονται στην κορυφή του δέντρου νομίζουν ότι κάτι συμβαίνει με αυτά και κανείς δεν μπορεί να τα φτάσει, όταν απλά είναι απίστευτα όμορφα. Πρέπει να περιμένουν με υπομονή τον κατάλληλο άνδρα να φτάσει, αυτόν που είναι πραγματικά θαρραλέος να σκαρφαλώσει μέχρι την κορυφή του δένδρου. Δεν πρέπει να πέσουμε για να μας μαζέψουν: όποιος μας έχει ανάγκη και μας αγαπάει θα κάνει τα ΠΑΝΤΑ για να μας φτάσει..." Την κατάληξη την βλέπετε γύρω σας : 40άρες 50αρες σιτεμένες (πρώην όμορφα μήλα...) να "σαπίζουν" στο "ράφι"
KilliK Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Για μένα δεν έχει σημασία το πόσοι μου την πέφτουν αλλά η ποιότητα αυτών. Δε με ενδιαφέρει να σπάσω κάποιο ρεκόρ και δε βασίζω την επιβεβαίωση μου ως γυναίκα στον αριθμό των καμακιών . Ούτε να χαρακτηριστώ ως υπερθεική γκόμενα με ενδιαφέρει , δεν είμαι μοντέλο για να ασχολούμαι όλη μέρα με την εξωτερική μου εμφάνιση. Ο.Κ. αφού έχω κάποια standards και δεν κυκλοφορώ σαν ξέκωλο όλη μέρα και δε μου αρέσει να μου κάνουν καμάκι λες και έχουν βγει μπουρδελότσαρκα , είμαι άσχημη . Στο κάτω κάτω είναι φυσιολογικό αφού είμαι μία κανονική γυναίκα και όχι μοντέλο άλλοι να με θεωρούν όμορφή άλλοι άσχημοι. Απολύτως φυσιολογικό... ενταξει. μονο που οταν φτασεις τα 35+ μην ξεχασεις να βγαλεις αυτην την κασετα.
nicoc89 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μια μέρα περνούσα τον δρόμο και ένας φορτηγατζης κοίταγε μια γκόμενα και του έστριψε το τιμόνι και πήγε να πέσει επάνω μου (κόντευα να φτάσω στο πεζοδρόμιο).
tarantules Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 ενταξει. μονο που οταν φτασεις τα 35+ μην ξεχασεις να βγαλεις αυτην την κασετα. Για μένα ήταν αυτό;
g_alkis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μια μέρα περνούσα τον δρόμο και ένας φορτηγατζης κοίταγε μια γκόμενα και του έστριψε το τιμόνι και πήγε να πέσει επάνω μου (κόντευα να φτάσω στο πεζοδρόμιο). Mήπως σου έκανε καμάκι με τον τρόπο του ο φορτηγατζής?
nicoc89 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Για μένα ήταν αυτό; στην black_widow έκανε reply ! :wacko: epic /facepalm !
KilliK Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μια μέρα περνούσα τον δρόμο και ένας φορτηγατζης κοίταγε μια γκόμενα και του έστριψε το τιμόνι και πήγε να πέσει επάνω μου (κόντευα να φτάσω στο πεζοδρόμιο). αυτο δεν ειναι τιποτα. καπου τελη 90,καπου σε ενα σταυροδρομι στο Μαρουσι ενα πρωινο,περναγε μια γκομενα.αλλα φυσαγε δυνατος αερας και καποια στιγμη φυσηξε πολυ δυνατα και της σηκωνει την φουστα. κατω απο την φουστα δεν φοραγε τιποτα. αποτελεσμα: καραμπολα με 4-5 αυτοκινητα στην διασταυρωση. δεν κανω πλακα.
nicoc89 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 αυτο δεν ειναι τιποτα. καπου τελη 90,καπου σε ενα σταυροδρομι στο Μαρουσι ενα πρωινο,περναγε μια γκομενα.αλλα φυσαγε δυνατος αερας και καποια στιγμη φυσηξε πολυ δυνατα και της σηκωνει την φουστα. κατω απο την φουστα δεν φοραγε τιποτα. αποτελεσμα: καραμπολα με 4-5 αυτοκινητα στην διασταυρωση. δεν κανω πλακα. για μια τρύπα, καραμπολα! αυτά είναι..
Traumatias Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Ναι Killik είναι γνωστό ότι όσες δεν κυκλοφορούν δημόσια με φούστα-ζώνη μένουν στο ράφι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα