Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 437
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ κάνω το άλλο. Πιάνω κουβέντα από το πιο άσχετο πράγμα και είμαι χαλαρός κ άνετος λες και γνωριζόμαστε χρονια.

πιάνει ;)

κοινωνικότητα πλασιέ μου θυμίζει αυτό.

Δημοσ.

fixed :-D

Χμ Ευα τωρα που σκεφτομαι καθαρα μπορει να εχεις δικιο.. Μαλον χρησιμοποίησε την τεχνική: Άντρας μιας χρήσης

Τον χρησιμοποιείς, βγαζεις την δουλεια σου και μετα τον πετας..

και λετε μετα το χαριτωμένο: μα εγωωωω για αυτο τον ηθελα.. τι περιμενε δηλαδη? να του κατσω? Αντρες γουρουνια μονο το Sex σκέφτεστε. Πως σκεφτοντε ετσι?

Δημοσ.

Γεια σας ειναι μια γυναικα που ειδα σημερα στο γυμναστηριο και μου αρεσε.Πειτε καμια συμβουλη για το πως να της πιασω κουβεντα

Ενα απλο γεια σου φτανει για να σπασει ο παγος....

Αν σε παρει με καλο ματι, θα συνεχισει κι αυτη.... διαφορετικα τι ειχες τι εχασες ?

Δεν υπαρχει μεθοδος σε αυτα....

Ολα ειναι θεμα τυχης και χημειας , απλα κανε την αρχη και οτι ειναι να γινει θα γινει

Δημοσ.

Χμ Ευα τωρα που σκεφτομαι καθαρα μπορει να εχεις δικιο.. Μαλον χρησιμοποίησε την τεχνική: Άντρας μιας χρήσης

και λετε μετα το χαριτωμένο: μα εγωωωω για αυτο τον ηθελα.. τι περιμενε δηλαδη? να του κατσω? Αντρες γουρουνια μονο το Sex σκέφτεστε. Πως σκεφτοντε ετσι?

146317700bv1.jpg

Δημοσ.

Παιδια διαβασα ολα τα μηνυματα σας αυριο θα παω γυμναστηριο και αν την βρω θα της μιλησω και οτι γινει...

Ετσι μπραβο .Προσπαθησε να την ξεμοναχιασεις , ξερεις να της την πεσεις καποια ωρα που δεν εχει κοσμο.Οχι τιποτα αλλο , αλλα αν πεσει χυλοπιτα να μην ''καψεις'' το γυμναστηριο .Θα υπαρξουν και αλλες ευκαιριες . :D

Δημοσ.

ενταξει κοιτα, το οτι του ειπε να ξαναβρεθουν δεν σημαινει ντε και καλα οτι τον γουσταρει. μπορει να ειναι η μια χρηση που λες, μπορει να θελει να τον γνωρισει λιγο καλυτερα σε πιο ανετες συνθηκες για να δει αν της αρεσει. αυτο το κακο εχετε εσεις οι αντρες, αντιλαμβανεστε τα μικρα πραματα ως μεγαλα.

Δημοσ.

Ο έτσι γούσταρε μία στο σφιχτάδικο αλλά δε ήξερε από άρμεγμα.

Είπαμε να βοηθήσουμε μια που έχουμε τη πάπια τούμπανο ε.α. αλλά ο ιθύνων νους έφυγε για τον Β612 γιατί είχε το λάστιχο στο αυλάκι.

Μετά βγήκαν φαλτσέτες πολλών μεγαμπίτ γιατί λέει "μόνο εγώ χορεύω στη πίστα απόψε"

Ξανακαθίσαμε λοιπόν αλλά το μπουζούκι ήταν ήδη νεκρό.

Μη με ρωτάς περισσότερα, δε ξέρω.

:D :D :D :D :D καλοοοοοοοοοο

Δημοσ.

ενταξει κοιτα, το οτι του ειπε να ξαναβρεθουν δεν σημαινει ντε και καλα οτι τον γουσταρει. μπορει να ειναι η μια χρηση που λες, μπορει να θελει να τον γνωρισει λιγο καλυτερα σε πιο ανετες συνθηκες για να δει αν της αρεσει. αυτο το κακο εχετε εσεις οι αντρες, αντιλαμβανεστε τα μικρα πραματα ως μεγαλα.

Αυτο ειναι κακο δικο σας βασικα.

Δημοσ.

μα φορα ήμασταν σε ενα freeday (ποδηλατοβολτα)

ενας τερμα nerd σπυριαρης και μια ομορφη κανανε παράλληλα ποδηλατο.

παει ο τυπας να πιασει κουβεντα, μου 'μυρίζει' η φαση και ποδηλατώ ποιο γρηγορα ωστε να τους ακουω :mrgreen:

αφου λενε τις εισαγωγικές ατάκες (εχεις ξαναρθει? σ'αρεσει κτλ)

ξεκινα εναν τραγικο μονολογο για την ζωη του ο τυπας:

ειμαι φοιτητής, μαρεσουν τα games στον υπολογιστη αρκετα αλλα ηρθα σημερα για αλλαγη εδω, ασχολουμε με προγραμματισμό οι γονεις με κατατακρινουν, τρωγομαστε, εχω αναλαβει project απο την σχολη σουπερ ουαααου.. και κατι αλλα τραγικα..

Η τύπισσα να μην μιλαει και να κανει χμ χμ ναι ναι..

Εγω απο πισω με τον φιλο μου να κραταμε τα γελια μας για το μεγεθος του FAIL

Σε μια φαση ρωτα η κοπελα...

Να σου πω στην σχολη κανεις καθολου Asembly? :whistle: Διοτι την βρίσκω τέρμα δύσχρηστη και δυσνόητη και επείγομαι για το μαθημα μου θες αυριο να συνταντηθουμε? :shock: αλλα οχι με τα με τα ποδηλατα φυσικα... (γελια) καπου κοντα σε μενα στην πετρουπολη.. μπορεις? εισαι μακρια? νταξ δεν πειραζει ελα στο μετρο και θα σε παρω απο κει με τα αμαξι!!! :confused: :confused: :confused: :confused:

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Εαν γουσταρει η αλλη...

ΥΣ: ηθελα να κοπανίσω ολες τις γυναικες εκείνη την στιγμη

Καλά... και στην σχολή που έχω τελειώσει (πληροφορικής) η πλειοψηφία των γυναικών έτσι περνούσε τα μαθήματα.

Εκανε εργασίες και πτυχιακή με κάποιον νέρντουλα ή την έπεφτε σε κάποιον καθηγητή.

Συνήθως ο νέρντουλας δεν κατάφερνε τίποτα παρά τις φιλότιμες προσπάθειες. Οι καθηγητές βέβαια είχαν τα τυχερά τους... μάλλον γιατί ζητούσαν "προκαταβολή".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...