Pablo_Hasan Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 και λέει να έχει γκόμενο κανα σφίχτη απο το γυμναστήριο και να σε κάνει τούμπανο στο ξύλο...
JERONIMO888 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 ασχετο αλλα οτι παει καποιος γυμναστηριο δεν σημαινει σε καμια περιπτωση οτι ξερει και να δερνει
katerina_a_86 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Εγώ κάνω το άλλο. Πιάνω κουβέντα από το πιο άσχετο πράγμα και είμαι χαλαρός κ άνετος λες και γνωριζόμαστε χρονια. πιάνει κοινωνικότητα πλασιέ μου θυμίζει αυτό.
kabamaru21 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 fixed Χμ Ευα τωρα που σκεφτομαι καθαρα μπορει να εχεις δικιο.. Μαλον χρησιμοποίησε την τεχνική: Άντρας μιας χρήσης Τον χρησιμοποιείς, βγαζεις την δουλεια σου και μετα τον πετας.. και λετε μετα το χαριτωμένο: μα εγωωωω για αυτο τον ηθελα.. τι περιμενε δηλαδη? να του κατσω? Αντρες γουρουνια μονο το Sex σκέφτεστε. Πως σκεφτοντε ετσι?
axaxouxas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Γεια σας ειναι μια γυναικα που ειδα σημερα στο γυμναστηριο και μου αρεσε.Πειτε καμια συμβουλη για το πως να της πιασω κουβεντα Ενα απλο γεια σου φτανει για να σπασει ο παγος.... Αν σε παρει με καλο ματι, θα συνεχισει κι αυτη.... διαφορετικα τι ειχες τι εχασες ? Δεν υπαρχει μεθοδος σε αυτα.... Ολα ειναι θεμα τυχης και χημειας , απλα κανε την αρχη και οτι ειναι να γινει θα γινει
CtrlFreak Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Εντάξει δεν θα του κάνει και κανά κινέζικο σπαγκάτο ή την στριφογυριστή κλωτσιά του τσακ. Φαπίδια!!
-nick- Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Χμ Ευα τωρα που σκεφτομαι καθαρα μπορει να εχεις δικιο.. Μαλον χρησιμοποίησε την τεχνική: Άντρας μιας χρήσης Τον χρησιμοποιείς, βγαζεις την δουλεια σου και μετα τον πετας.. και λετε μετα το χαριτωμένο: μα εγωωωω για αυτο τον ηθελα.. τι περιμενε δηλαδη? να του κατσω? Αντρες γουρουνια μονο το Sex σκέφτεστε. Πως σκεφτοντε ετσι?
bluesattack Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Παιδια διαβασα ολα τα μηνυματα σας αυριο θα παω γυμναστηριο και αν την βρω θα της μιλησω και οτι γινει... Ετσι μπραβο .Προσπαθησε να την ξεμοναχιασεις , ξερεις να της την πεσεις καποια ωρα που δεν εχει κοσμο.Οχι τιποτα αλλο , αλλα αν πεσει χυλοπιτα να μην ''καψεις'' το γυμναστηριο .Θα υπαρξουν και αλλες ευκαιριες .
evabb Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Χμ Ευα τωρα που σκεφτομαι καθαρα μπορει να εχεις δικιο.. Μαλον χρησιμοποίησε την τεχνική: Άντρας μιας χρήσης Τον χρησιμοποιείς, βγαζεις την δουλεια σου και μετα τον πετας.. και λετε μετα το χαριτωμένο: μα εγωωωω για αυτο τον ηθελα.. τι περιμενε δηλαδη? να του κατσω? Αντρες γουρουνια μονο το Sex σκέφτεστε. Πως σκεφτοντε ετσι? ενταξει κοιτα, το οτι του ειπε να ξαναβρεθουν δεν σημαινει ντε και καλα οτι τον γουσταρει. μπορει να ειναι η μια χρηση που λες, μπορει να θελει να τον γνωρισει λιγο καλυτερα σε πιο ανετες συνθηκες για να δει αν της αρεσει. αυτο το κακο εχετε εσεις οι αντρες, αντιλαμβανεστε τα μικρα πραματα ως μεγαλα.
-nick- Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 ε αντιλαμβανεστε τα μικρα πραματα ως μεγαλα. Ισχυει κ για τα 2 φυλα νομιζω
Thanos1972 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Αυτο το κακο εχετε εσεις οι γυναικες.μιλατε με υπονοουμενα.
axaxouxas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Ο έτσι γούσταρε μία στο σφιχτάδικο αλλά δε ήξερε από άρμεγμα. Είπαμε να βοηθήσουμε μια που έχουμε τη πάπια τούμπανο ε.α. αλλά ο ιθύνων νους έφυγε για τον Β612 γιατί είχε το λάστιχο στο αυλάκι. Μετά βγήκαν φαλτσέτες πολλών μεγαμπίτ γιατί λέει "μόνο εγώ χορεύω στη πίστα απόψε" Ξανακαθίσαμε λοιπόν αλλά το μπουζούκι ήταν ήδη νεκρό. Μη με ρωτάς περισσότερα, δε ξέρω. :D :D καλοοοοοοοοοο
ikaruga24 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 ενταξει κοιτα, το οτι του ειπε να ξαναβρεθουν δεν σημαινει ντε και καλα οτι τον γουσταρει. μπορει να ειναι η μια χρηση που λες, μπορει να θελει να τον γνωρισει λιγο καλυτερα σε πιο ανετες συνθηκες για να δει αν της αρεσει. αυτο το κακο εχετε εσεις οι αντρες, αντιλαμβανεστε τα μικρα πραματα ως μεγαλα. Αυτο ειναι κακο δικο σας βασικα.
The_Judas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 μα φορα ήμασταν σε ενα freeday (ποδηλατοβολτα) ενας τερμα nerd σπυριαρης και μια ομορφη κανανε παράλληλα ποδηλατο. παει ο τυπας να πιασει κουβεντα, μου 'μυρίζει' η φαση και ποδηλατώ ποιο γρηγορα ωστε να τους ακουω αφου λενε τις εισαγωγικές ατάκες (εχεις ξαναρθει? σ'αρεσει κτλ) ξεκινα εναν τραγικο μονολογο για την ζωη του ο τυπας: ειμαι φοιτητής, μαρεσουν τα games στον υπολογιστη αρκετα αλλα ηρθα σημερα για αλλαγη εδω, ασχολουμε με προγραμματισμό οι γονεις με κατατακρινουν, τρωγομαστε, εχω αναλαβει project απο την σχολη σουπερ ουαααου.. και κατι αλλα τραγικα.. Η τύπισσα να μην μιλαει και να κανει χμ χμ ναι ναι.. Εγω απο πισω με τον φιλο μου να κραταμε τα γελια μας για το μεγεθος του FAIL Σε μια φαση ρωτα η κοπελα... Να σου πω στην σχολη κανεις καθολου Asembly? Διοτι την βρίσκω τέρμα δύσχρηστη και δυσνόητη και επείγομαι για το μαθημα μου θες αυριο να συνταντηθουμε? αλλα οχι με τα με τα ποδηλατα φυσικα... (γελια) καπου κοντα σε μενα στην πετρουπολη.. μπορεις? εισαι μακρια? νταξ δεν πειραζει ελα στο μετρο και θα σε παρω απο κει με τα αμαξι!!! :confused: :confused: ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Εαν γουσταρει η αλλη... ΥΣ: ηθελα να κοπανίσω ολες τις γυναικες εκείνη την στιγμη Καλά... και στην σχολή που έχω τελειώσει (πληροφορικής) η πλειοψηφία των γυναικών έτσι περνούσε τα μαθήματα. Εκανε εργασίες και πτυχιακή με κάποιον νέρντουλα ή την έπεφτε σε κάποιον καθηγητή. Συνήθως ο νέρντουλας δεν κατάφερνε τίποτα παρά τις φιλότιμες προσπάθειες. Οι καθηγητές βέβαια είχαν τα τυχερά τους... μάλλον γιατί ζητούσαν "προκαταβολή".
Agapoulis7 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Κατι ασχετο,πως κανουν ερωτα τα περιστερια ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα