Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή παρόχου

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ένας λόγος παραπάνω δλδ, λιγότερη δουλειά, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ? :rolleyes:

μήπως προσπαθούμε να βγάλουμε από την μύγα ξύγκι? οικονομία στο bandwidth οι γύφτοι?

αυτο ειναι ακυρο και το εχω ξαναπει.γιατι οτι καποιος κλειδωνει 2-3 mbit παραπανω και αμα δεν σημαινει οτι κατεβαζει και Full.μπορει να εχεις 24 mbit γραμμη και να μην κατεβαζεις τιποτα και καποιος αλλος να εχει 10 Mbit γραμμη και να την λιωνει.οποτε αμα ηταν να κανει κατι τετοιο μια ευκαιρεια θα ηταν πιο ευκολο να βρεις ποιοι σου κανουν την ζημια και να βαλεις ενα traffic shaping η κατι τετοιο.

η θες κατι πιο ευκολο.κανεις οτι κανουν ολοι oi providers.βαζεις profile me 9 margin και ολοι οι πελατες σου χανουν απο 1,5 mbit και εχεις λυσει αρκετα το θεμα.

γιατι ολες οι εταιρειες με εξαιρεεση την forthnet δεν δινουν 6 margin.οποτε αν τους βαλεις ολους σε 8 η 9 οπως ειναι πχ On.otenet κτλ εχεις γλυτωσει πολλαπλασιο bandwidth απο οτι με το gap.

• Super Moderators
Δημοσ.

τότε γιατί δεν το διορθώνει μαζικά ρε Αλέξανδρε? βαριέται? αφού ξέρει ποια dslam έχουν το πρόβλημα με το gap...

Δημοσ.

τότε γιατί δεν το διορθώνει μαζικά ρε Αλέξανδρε? βαριέται? αφού ξέρει ποια dslam έχουν το πρόβλημα με το gap...

ειναι απαντηση που εγω δεν μπορω να στην δωσω.απλα σου ειπα αν ειναι να κοψεις bandwidth υπαρχουν καλυτεροι τροποι.

τωρα για το συγκεκριμενο θεμα δεν το εχω ψαξει καθολου ουτε γιατι δημιουργειται ουτε ποσο ευκολα διορθωνεται ουτε αμα ειναι σε ολους η οχι ουτε αν υφιστατε ακομα.

• Super Moderators
Δημοσ.

για να διορθώνεται μετά από ένα τηλεφώνημα εντός 24ωρου, δεν είναι και το μεσανατολικό...

άρα ή βαριούνται ή τσιγκουνεύονται, όποιο και από τα 2 να ισχύει είναι απαράδεκτο...

• Super Moderators
Δημοσ.

ε ναι μην πεις κάτι κακό για την Forthnet, θα πέσει φωτιά να μας κάψει :devil: :-D :mrgreen::P :P :P

Δημοσ.

ε ναι μην πεις κάτι κακό για την Forthnet, θα πέσει φωτιά να μας κάψει :devil: :-D :mrgreen::P :P :P

δεν ειναι να μην πω κατι κακο.δεν μπορω να σου πω γιατι το κανουν η γιατι δεν εχει φτιαχτει.αμα ηξερα θα σου ελεγα .αμα ηταν να μην πω κακο οπως λες θα ελεγα οτι δεν ισχυει αυτο που λες.ουτε καν το ηξερα οτι ισχυει το ειχα δει στο θεμα που ειχαν ανοιξει αλλα ποτε δεν το εψαξα γιατι δημιουργειται κτλ κτλ.

Δημοσ.

Ούτε καν , η FORTHNET και η WIND είναι ΠΕΤΑΜΑ χρημάτων . Για αυτό και η προσφορά forthnet με nova είναι τόσο μικρή . Tο ιντερνετ που σου παρέχεται απο αυτή τη προσφορά ειναι το ''τυρί'' για να την πάρεις...Αλλά...κατόπιν χρόνια εμπειρίας σε εταιρίες ιντερνετ , η καλύτερη στην ελλάδα είναι ο ΟΤΕ , μετα ακολουθεί vivondi και ίσως cyta.

Δημοσ.

Κάποτε ήταν η vivodi τώρα πια ειναι αρκετές θέσεις πίσω, προσωπική μου άποψη. Όσο για τον οτε δεν ήξερα να πληρώνουμε μια περιουσία και μην μας παρέχει καν αυτο που μπορεί να σου δώσει η γραμμή σου.

Δημοσ.

η Vivodi δεν υπάρχει εδώ και καιρό, την έχει εξαγοράσει η On Telecoms...

Α μάλιστα αυτό δεν το γνώριζα, η vivodi ηταν η πρώτη μου εταιρία για adsl (και καλή μπορώ να πώ) μετα την Compulink

Δημοσ.

Ούτε καν , η FORTHNET και η WIND είναι ΠΕΤΑΜΑ χρημάτων . Για αυτό και η προσφορά forthnet με nova είναι τόσο μικρή . Tο ιντερνετ που σου παρέχεται απο αυτή τη προσφορά ειναι το ''τυρί'' για να την πάρεις...Αλλά...κατόπιν χρόνια εμπειρίας σε εταιρίες ιντερνετ , η καλύτερη στην ελλάδα είναι ο ΟΤΕ , μετα ακολουθεί vivondi και ίσως cyta.

an to βαλεις κατω με τους πελατες που εχει η καθε εταιρεια σορρυ αλλα πεφτεις τελειως εξω.β.το ιντερνετ που σου προσφερεται απο την καθε εταιρεια δεν εξαρτατε τοσο απο την εταιρεια αλλα και απο το χαλκο σου.οσο θυμαμαι η πιτα ως τωρα παει .οτε πρωτος ,forthnet δευτερη,Hol τριτη και μετα on/vivodi κτλ και η cyta το λιγοτερο.

για πες μας τι αλλαζει στο ιντερνετ wind/forthnet με το ιντερνετ vivodi /cyta?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...