Προς το περιεχόμενο

Προβλιμα με το pc

crazypsymon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια! λοιπον πως να αρχισω.

Εβλεπα μια ταινια εχτες και σε μια φαση κολισε η οθονη και μετα μαυρισε,νομιζω οτι ακουστικε το ΥΠ να κανει

επανακινισι ,ε και νομιζα οτι ειναι σε αναμονι αλλα μπα το κλεινω και το ξανα ανοιγο ακουγεται οτι λειτουργει κανονικα αλλα η οθονει δεν ανβει,τι να κανω ρε παιδια?

Δημοσ.

Το ακούγεται να λειτουργεί κανονικά από που το συμπέρανες; Ακούς τον κλασικό ήχο όταν μπαίνει στα windows;

Προφανώς μας γράφεις από άλλο Pc... Δοκίμασες την οθόνη του προβληματικού σε αυτό που μας γράφεις;

Πες μας τα χαρακτηριστικά του Pc...

ps plssss διόρθωσε κάπως το μήνυμά σου...

Δημοσ.

Το ακούγεται να λειτουργεί κανονικά από που το συμπέρανες; Ακούς τον κλασικό ήχο όταν μπαίνει στα windows;

Προφανώς μας γράφεις από άλλο Pc... Δοκίμασες την οθόνη του προβληματικού σε αυτό που μας γράφεις;

+100000 στη σενιορα (και στο υστερογραφο...) επισης δοκιμασε να βγαλεις και να ξαναβαλεις την καρτα γραφικων σου. και για πες μας, οταν ανοιξεις το pc στην αρχη ακουγονται 3 μπιπ ή το 1 κλασσικο;

Δημοσ.

Ναι απο ενα λαπτοπ,το Pc ακουγεται μια χαρα κανονικα ,δεν εχω και αλλη οθονη :-( το ξερω epic fail αλλα πιστευεται οτι μπορει να φτει η καρτα γραφικων,το χειροτερο ειναι οτι δεν ειναι δικο μου το pc και τιν πατισα αμα δεν θα το φτιαξω.

χαρακτηριστικά του Pc

Turbo-x

intel core inside i3

2g Ram

Windows 7

Nvidia Gforce gt 320 νομιζω.

Δημοσ.

Ναι απο ενα λαπτοπ,το Pc ακουγεται μια χαρα κανονικα ,δεν εχω και αλλη οθονη :-( το ξερω epic fail αλλα πιστευεται οτι μπορει να φτει η καρτα γραφικων,το χειροτερο ειναι οτι δεν ειναι δικο μου το pc και τιν πατισα αμα δεν θα το φτιαξω.

χαρακτηριστικά του Pc

Turbo-x

intel core inside i3

2g Ram

Windows 7

Nvidia Gforce gt 320 νομιζω.

Αφού το ακούς κανονικά (άρα υποθέτω ότι το κανονικά πάει στον ήχο των windows Από τα ηχεία) σύνδεσε την οθόνη στο Laptop Και δες αν θα ανάψει...

Δημοσ.

offtopic- αμα κανεις δεξι κλικ πανω σε μια λεξη θα σου βγαλει ορθογραφικο έλεγχο, σε παρακαλω βοήθησε μας να καταλαβουμε τι θες να πεις! -offtopic

αφου κανεις οτι πει η σενιορα αμα λειτουργήσει η οθονη, τοτε βγαλε την καρτα γραφικων απο το pc και ξαναβαλ'την.

Δημοσ.

+100000 στη σενιορα (και στο υστερογραφο...) επισης δοκιμασε να βγαλεις και να ξαναβαλεις την καρτα γραφικων σου. και για πες μας, οταν ανοιξεις το pc στην αρχη ακουγονται 3 μπιπ ή το 1 κλασσικο;

Το εκανα αυτο φιλε μου,τιν εβγαλα και τιν εβαλα τιν καρτα ομως τιποτα

και οταν τον ανοιγω ακουο 2 μπιπ.

Δημοσ.

Βρε crazypsymon Ανοίγει κανονικά ή ακούς beep??? :whistle:

Δημοσ.

ωραια αν γινεται πες μας τι μητρικη εχεις για να δουμε τι σημαινουν τα 2 μπιπ...

Βρε crazypsymon Ανοίγει κανονικά ή ακούς beep??? :whistle:

εσυ παλι χεσμενο με εχεις; :confused: με αποφευγεις; :cry:

Δημοσ.

εσυ παλι χεσμενο με εχεις; :confused: με αποφευγεις; :cry:

Δούλευα μέχρι πριν λίγο βρε έχω ζαλιστεί και δεν έχω και πολλά κέφια... Μην το παίρνεις κατάκαρδα :P

Δημοσ.

Δούλευα μέχρι πριν λίγο βρε έχω ζαλιστεί και δεν έχω και πολλά κέφια... Μην το παίρνεις κατάκαρδα :P

αντε σε συγχωρώ... εγω ο μεγαλοκαρδος :mrgreen: :devil:

Δημοσ.

Συγνωμη που σας ζαλιζω παιδια αλλα δεν ειμαι και πολυ ασχετος στο Hardware ελπιζω να ειναι αυτο.

στην μιτρικη γραφει FoxConn και εναν κωδικο PCI-EI_16X και πανω στιν μιτρικη εχει και ενα ανεμιστηρακι που λεει intel ελπιζω να ειναι αυτα :fear: .

Δημοσ.

Δέν βοηθάει αυτό φίλε μου..μήπως ξέρεις ποιός είναι ο i3 σου;

EDIT: μήπως η μητρική είναι αυτή;

sku_picture_7a5f29.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...