Προς το περιεχόμενο

Βάση ψύξης για 17.3" laptop

jmallen3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα! αγορασα εδω και μια εβδομαδα αυτο το λαπτοπ Turbo-X Maestro HR i7-650 - Laptop - plaisio.gr το οποιο ειναι 17.3".επειδη παιζω αρκετα παιχνιδια βλεπω οτι οι θερμοκρασιες ανεβαινουν αρκετα (μεχρι 85-90 βαθμους μπορει να φτασει η motherboard και ο επεξεργαστης και ο σκληρος φτανει στους 55 βαθμους) σκεφτηκα να φτιαξω μια βαση με τη βοηθεια σας αν γινεται μιας και πολλα λεφτα για βαση δεν υπαρχουν (φοιτητης βλεπεται:o).θα ηθελα να ειναι οσο πιο οικονομικη γινεται αλλα παραλληλα να κανει σημαντικη δουλεια.απο ποσο το πολυ μεχρι 25-30 το πολυ πολυ ευρω μπορω να δωσω.θα ηθελα αν μπορειτε βημα βημα να μου προτεινεται τι υλικα θα χρειαστω.κυριως θελω να ψυξω τον επεξεργαστη,την mobo και τον σκληρο που ανεβαζουν θερμοκρασιες αρκετα.εδω μπορειτε να δειτε πως ειναι το λαπτοπ μου απο την κατω μερια:

96831792.png

Δημοσ.

Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις ειναι να ανοίξεις το laptop να το καθαρίσεις απο σκόνες κτλπ και να βάλεις καινούργια πάσταα στον επεξεργαστή.

Αν μπορείς να δώσεις μέχρι 30 euro γιατι δεν παίρνεις μια έτοιμη βάση της Coolermaster στα 22.90 :)

Δημοσ.

Μα είναι μιας εβδομάδας το λαπτοπ, ποιος ο λόγος να, το ανοίξω αφού δεν θα, έχει μαζέψει τίποτα... η βάση που μου εδειξες είναι καλή; εγώ σκεφτόμουν βα φτιάξω δικιά μου για να βάλω δυνατούς ανεμιστηρες να κάνουν αρκετή δουλεια

android.png

Δημοσ.

Ακου να δεις επειδη καλοκαιρι και λυση ψυξης στο laptop δεν παιζει

Και επειδη ειναι ολοκαινουργιο και αν το ανοιξεις απο κατω χανεις την εγγυηση

γνωμη μου ειναι να παρεις αυτη απο το πλαισιο αν και εφοσον χωραει ενας 200mm ανεμηστηρας

απο κατω ωστε να κανεις καλυτερη δουλεια γιατι αν το λαπτοπι ειναι κλειστο απο κατω μη

περιμενεις και πολλα απο μικρα ανεμηστιρακια

Δημοσ.

συμφωνώ με τον Ραφαήλ... και με τον φαρμακη

φοιτητης βλεπεται

μπράβο, σε τι σχολή; φοιτητής και το βλέπετε με -αι;

Δημοσ.

Καλησπερα πηρα και εγω μια βαση προχθες αυτη και η θερμοκρασια δεν επεσε καθολου ηταν στους 57 βαθμους και παρεμεινε εκει!!! γιατι ομως?

Δημοσ.

συμφωνώ με τον Ραφαήλ... και με τον φαρμακη

μπράβο, σε τι σχολή; φοιτητής και το βλέπετε με -αι;

απροσεξια το -αι οπως γραφω γρηγορα στο πληκρολογιο :P EΣΠΣ...

αν καταλαβα καλα αυτο που λεει ο φαρμακης ειναι να παρω την coolermaster και να παρω και εναν μεγαλο ανεμιστηρα και να τον βαλω απο κατω αντι για αυτους που εχει??

Δημοσ.

απροσεξια το -αι οπως γραφω γρηγορα στο πληκρολογιο :P EΣΠΣ...

αν καταλαβα καλα αυτο που λεει ο φαρμακης ειναι να παρω την coolermaster και να παρω και εναν μεγαλο ανεμιστηρα και να τον βαλω απο κατω αντι για αυτους που εχει??

το -αι το ανέφερα επειδή μου φάνηκε λιγο περίεργο... :whistle: αυτό που λέει ο φαρμακης είναι να πάρεις την coolermaster και μετά να αλλάξεις ανεμιστηρακι στο λαπτοπ...

Δημοσ.

ανεμιστηρακι εννοεις αυτο που ειναι μεσα στο λαπτοπ?? εν τω μεταξυ στην αρχη που τον πηρα τον υπολογιστη ειχα πιο χαμηλες θερμοκρασιες,μετα τον πηγα στο πλαισιο και τον αποσυναρμολογησανε και τον ξανασυναρμολογησαν και αλλαξαν σκληρο και ραμ και μολις τον πηρα οι θερμοκρασιες ηταν ανεβασμενες κανα 10-15 βαθμους.τον ανοιξα μετα απο κατω μονος μου και ειδα οτι δεν δουλευε το ανεμιστηρακι και κουνησα κατι καλωδια του και ξαναλειτουργει και τωρα ειναι σε αυτες τις θερμοκρασιες:

84112373.png

αλλα στα παιχνιδια φτανει ο επεξεργαστης και η μητρικη μεχρι και 85-88 βαθμους που πριν εφτανε μεχρι 65-70...

Δημοσ.

λοιπον εγκαταληφθηκε το σεναριο να φτιαξω μονος μου τη βαση οποτε θελω τη βοηθεια σας και απο οσους εχουν καποια απο τις βασεις που δειχνω να μου πουν ποσους βαθμους διαφορα εχουν.λοιπον ειμαι αναμεσα σε αυτές:

Enermax Aeolus Premium Notebook Cooler

Cooler Master NotePal U3 Notebook Cooler with 3 Fans

CoolerMaster Notebook Cooler Ergostand 9-17" Black

αυτό που θελω ειναι να κατεβασω οσο πιο πολυ γινεται τις θερμοκρασιες μιας και κυριως χρησιμοποιω το λαπτοπ ως gaming laptop.αρα θελω τη βαση που θα επιταχυνει τη μεγαλυτερη ψυξη με τους πιο δυνατους ανεμιστηρες...ποια ειναι καλυτερη απο αυτες?υπαρχει καποια αλλη καλυτερη??συμφερει να παρω μια με 3 ανεμιστηρες απο κατω η με εναν μεγαλο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...