santana99 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Θέλω να πάρω κάποιον λιποδιαλύτη για 2 μήνες maximum σε συνδυασμό με διατροφή και γυμναστική εννοείται... Αυτό που θέλω να ρωτήσω από άτομα που είχαν εμπειρίες τι κυκλοφορεί και τι έχει αποτελέσματα; (ένα λινκ με πολλά http://www.xtr.gr/lipotropika) Παρακαλώ μην αρχίσουμε, μην τρως, καλύτερα 2 χρόνια παρά 2 μήνες. ΝΑΙ συμφωνώ με αυτά, ξέρω τι είναι σωστό και τι λάθος και που υπάρχει ρίσκο, αλλά ρωτάω κάτι συγκεκριμένο... ευχαριστώ προκαταβολικά αν έχεις κάποιος υπόψιν και άλλες μεθόδους που σε διάστημα 2 μηνών χάνονται πολλά κιλά λίπου ας την αναφέρει, όμως σε λογικά πλαίσια τιμής... * αναφέρομαι γενικά σε λιποδιαλύτες, από φυσικούς, βιταμίνες μέχρι "χημικούς", το θέμα στους φυσικούς πχ γκρειπφρουτ δεν ξέρω πόσα την μέρα...
kage Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 πρωτα κανε εξετασεις τουλ.αιματος και ενα υπερηχογραφημα. ρωτα και σε κανα bodybuilding forum
nicoc89 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Θέλω να πάρω κάποιον λιποδιαλύτη για 2 μήνες maximum σε συνδυασμό με διατροφή και γυμναστική εννοείται... Αυτό που θέλω να ρωτήσω από άτομα που είχαν εμπειρίες τι κυκλοφορεί και τι έχει αποτελέσματα; (ένα λινκ με πολλά http://www.xtr.gr/lipotropika) Παρακαλώ μην αρχίσουμε, μην τρως, καλύτερα 2 χρόνια παρά 2 μήνες. ΝΑΙ συμφωνώ με αυτά, ξέρω τι είναι σωστό και τι λάθος και που υπάρχει ρίσκο, αλλά ρωτάω κάτι συγκεκριμένο... ευχαριστώ προκαταβολικά αν έχεις κάποιος υπόψιν και άλλες μεθόδους που σε διάστημα 2 μηνών χάνονται πολλά κιλά λίπου ας την αναφέρει, όμως σε λογικά πλαίσια τιμής... * αναφέρομαι γενικά σε λιποδιαλύτες, από φυσικούς, βιταμίνες μέχρι "χημικούς", το θέμα στους φυσικούς πχ γκρειπφρουτ δεν ξέρω πόσα την μέρα... Όλοι οι νόμιμοι λιποδιαλυτες που μπορείς να προμηθευτείς από τα μαγαζιά έχουν καλο αποτέλεσμα μονο σε αρχάριους που δεν έχουν πάρει τίποτα και ακολουθούν αυστηρή διατροφή σε συνδυασμό με σωστό πρόγραμμα γυμναστικής. Οι πιο πολλοί λιποδιαλυτές μάλιστα δεν δουλεύουν καν και είναι καθαρά θέμα ψυχολογίας (νομίζεις πως σε βοηθάει και προσπαθείς περισσότερο στο γυμναστήριο). Αν λοιπόν έχεις σχέση με αυτό που περιέγραψα θα σε βοηθήσουν. Πάντως μην περιμένεις θαύματα , απλά ακολούθησε σωστή διατροφή και γυμναστική και χρησιμοποίησε τα για το κάτι παραπάνω. αν έχεις κάποιος υπόψιν και άλλες μεθόδους που σε διάστημα 2 μηνών χάνονται πολλά κιλά λίπου ας την αναφέρει, όμως σε λογικά πλαίσια τιμής... Σε δυο μήνες ΔΕΝ χάνεις ΠΟΛΛΑ κιλά λίπους. Πρέπει να κάνεις ακραία διατροφή που σαν αρχάριος δεν θα την αντέξεις (θα λιποθυμήσεις) και να έχεις φαρμακευτική υποστήριξη από παράνομες ουσίες που ΔΕΝ θα σου αναφέρω καθότι είναι παράνομες όπως είπα , κοστίζουν ΠΟΛΛΑ euros και ΔΕΝ μπορείς να τις πάρεις σαν αρχάριος. Ξεκολλα από αυτό το σκεπτικό γιατί όλο και κάποιος καλοθελητής θα βρεθεί στο γυμναστήριο και θα σε χώσει σε τίποτα ουσίες για να βγάλει φράγκα και θα αποκτήσεις 500 προβλήματα. πρωτα κανε εξετασεις τουλ.αιματος και ενα υπερηχογραφημα. ρωτα και σε κανα bodybuilding forum Οι εξετάσεις αίματος δεν χρειάζονται για να πάρεις λιποδιαλυτές του εμποριου , το μονο που χρειάζεται είναι να σιγουρευτείς ότι δεν έχεις πρόβλημα στον θυροειδή σου.
santana99 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 έχω κάνει εξετάσεις αίματος και υπερηχογράφημα και γενικά πολλές εξετάσεις. έχω θυρεοειδή και παίρνω χάπι κάθε πρωί, πως επηρεάζει αυτό; όσο για παράνομες και καλοθελητές τα αποκλειουμε...
nicoc89 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 έχω κάνει εξετάσεις αίματος και υπερηχογράφημα και γενικά πολλές εξετάσεις. έχω θυρεοειδή και παίρνω χάπι κάθε πρωί, πως επηρεάζει αυτό; όσο για παράνομες και καλοθελητές τα αποκλειουμε... Αν έχεις θυροειδή ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ λιποδιαλυτες. Το πως επηρεάζει δεν ξέρω να στο εξηγήσω επιστημονικά γιατί δεν έχω τέτοιο πρόβλημα ,αυτό που ξέρω όμως είναι πως απαγορεύεται να πάρεις λιποδιαλυτές όταν έχεις πρόβλημα θυροειδή και αυτό το λένε γιατροί , γυμναστές , bodybuilders , ακόμα και οι εταιρίες που φτιάχνουν τους λιποδιαλυτες προειδοποιούν στις οδηγίες πως δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείτε από άτομα που έχουν πρόβλημα με τον θυροειδή τους.
santana99 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Μάλιστα... Όσο αναφορά τους φυσικους λιποδιαλύτες και τις βιταμίνες; πχ γκρειπφρουτ και cla?
nicoc89 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Μάλιστα... Όσο αναφορά τους φυσικους λιποδιαλύτες και τις βιταμίνες; πχ γκρειπφρουτ και cla? Θα πρέπει να ρωτήσεις κάποιο γιατρό ώστε να σου βγάλει και διατροφή ειδική εφόσον έχεις πρόβλημα με τον θυροειδή , αυτός θα σου πει τι είναι καλύτερο στην περίπτωση σου.
santana99 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 καλά επειδή δεν καταλαβαινόμαστε να πω 2 λογάκια για τον θυρεοειδή...αν κάποιος έχει μεταβολές σε αυτόν τον αδένα του σώματος του λοιπόν και έχει υπερ ή υπο πως τα λένε και ακολουθήσει αγωγή χαπιών τότε ο θυροειδής του επανέρχεται στις φυσιολογικές τιμές για την υπόλοιπη ζωή του... άρα είναι σαν όλους τους άλλους....εδώ δεν διευκρινίζουν τα προϊόντα λιποδιάλυσης αν αναφέρονται σε άτομα με διαφορετική τιμή θυρεοειδούς ή άτομα που ακολουθούν αγωγή. Για να καταλάβετε αν κάνω τώρα εξετάσεις μαζί με έναν που δεν έχει θυροειδή στις τιμές που θα βγουν θα έχουμε τα ίδια και οι δύο... Ρωτάω λοιπόν ποια είναι η ποσότητα πχ γρειπφρουτ για πχ που πρέπει να καταναλώνει κάποιος καθημερινά, γιατί πχ στο cla λέει πόσες καψουλες... Αν δεν ξέρουμε μην λέμε πήγαινε σε γιατρό, χαίρω πολύ! ρωτάω εμπειρίες και από άτομα που έχουν κάνει διάφορα, δεν ρωτάω γνώμες και απόψεις από άτομα που δεν ξέρω....
nicoc89 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Έχω πάρει ότι νόμιμο και παράνομο σκεύασμα κυκλοφορεί , τα έχω δοκιμάσει όλα και ασχολουμε με το bodybuilding. Αν λοιπόν νομίζεις ότι δεν ξέρω τι λέω δεν υπάρχει λόγος να χάνω τον χρόνο μου να σου απαντώ. Κανε ότι γουστάρεις.
KilliK Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 χρησιμοποιησε φυσικους λιποδιαλυτες οπως λεκιθινη,πρασινο τσαι,ελαιολαδο και πολυ,παρα πολυ νερο. οι λιποδιαλυτες του BB χωρου ειναι για προχωρημενο σταδιο προπονησης και γιαυτο και δεν τους χρειαζεσαι αλλα και δεν πρεπει να τους παρεις γιατι το σωμα σου δεν ειναι ετοιμο γιαυτους. φυσικα χωρις τρεξιμο και σωστη διατροφη ΔΕΝ προκειται να χασεις λιπος.ξεκινα με τα βασικα και αργοτερα βλεπεις με τα "προχωρημενα".
kage Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 ακολουθήσει αγωγή χαπιών τότε ο θυροειδής του επανέρχεται στις φυσιολογικές τιμές για την υπόλοιπη ζωή του... άρα είναι σαν όλους τους άλλους.... οχι δεν επανερχεται ΑΠΛΑ ρυθμιζεται και απορυθμιζεται οταν κανεις μαλακιες
santana99 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 ε αυτό...αν κάνεις δλδ νορμαλ θεραπία τότε θα είσαι "ρυθμισμένος" μπράβο και εγώ με τα βασικά θέλω κυρίως να ασχοληθώ και όχι του εμπορίου απλα ρωτάω ποια υπάρχουν/είχαν αποτελέσματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.