Προς το περιεχόμενο

Πάγια έξοδα σπιτιού

spinello82

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε ναι, αν τους σκας 40άρια μπορούν να στο κόβουν όποτε γουστάρουν να απεργήσουν και να λες κι ευχαριστώ.

ε καλα μην φανταστεις οτι θα σταματησω και να τους βριζω....

offtopic ο προηγουμενος λογαριασμος ηταν 35 ευρω και μονο τα 4 ηταν ρευμα.....τα αλλα ηταν δεη δημος φοροι..... αν τους πεταγα καμια βομβα στο μαγαζι θα λεγομουν τρομοκρατης ή αγανακτησμενη πολίτης?

Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας...!!! Πολλά τα έξοδα βλέπω...Με 900 ευρώ, παλεύεται να μείνει κανείς μόνος? Και με βάση την επικείμενη αύξηση από 1η Σεπτέμβρη..Και φυσικά λαμβάνοντας υπ'όψιν τους νέους φόρους που καλούμαστε να πληρώσουμε...

Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας...!!! Πολλά τα έξοδα βλέπω...Με 900 ευρώ, παλεύεται να μείνει κανείς μόνος? Και με βάση την επικείμενη αύξηση από 1η Σεπτέμβρη..Και φυσικά λαμβάνοντας υπ'όψιν τους νέους φόρους που καλούμαστε να πληρώσουμε...

ναι χωρίς περιττές σπατάλες...θα σαι μια χαρα!

σκέψου και αυτούς που ζούνε μόνοι με 500-600ε!

Δημοσ.

Αμάξι έχεις; Με τη μαγειρική πώς τα πας; Εξόδους; Υπάρχει κεφάλαιο ή τ απαραίτητα για την επίπλωση του σπιτιού; Θες καλή περιοχή ή συμβιβάζεσαι με ό,τι φτάνει η τσέπη σου;

Εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες. Κατά τη γνώμη μου το ποσό είναι οριακό αλλά αν πραγματικά θέλει κάποιος να μείνει μόνος, την παλεύει. Μιλάμε πάντα για να είναι κανείς αυτόνομος ε.

Δημοσ.

Σπίτι:400e (όλα πληρωμένα - νερά ΔΕΗ κλπ)

Βενζίνη:100 - 200e

Φαγητό - ποτά - καφέδες:400 - 300e (τρώω έξω - σπάνια μαγειρεύω)

Δημοσ.

Αν δεν έχεις κάποιο "κεφάλαιο" είναι ρίσκο αλλά εγω θα το "προσπαθούσα" . Αναλόγως και την πόλη βέβαια !

iphone.png

Δημοσ.

Κεφάλαιο δεν έχω..Πέρα από κάποια χρήματα που προσπαθώ να αποταμιεύω, δεν έχω κάποιο μεγάλο ποσό για να πω ότι υπάρχει σε περίπτωση στραβής..Στους γονείς μου θα στραφώ..Αλλά κι εκεί είναι δύσκολα τα πράγματα μιας και δεν τους τρέχου να πό τα μπατζάκια..Τώρα όσον αφορά την περιοχή, θα ήθελα να είναι κάποια καλούτσικη..Με την έννοια ότι είμαι κοπέλα και γίνονται ένα σωρό..Θα ήθελα μια περιοχή που να είναι σχετικά ασφαλής ας πούμε..

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι 900 ευρω..

Αφαιρεις 500 για εξοδα σπιτιου σουπερ μαρκετ

Αρα σου μενουν 400 για ενα μηνα

Δημοσ.

38 μαζί με ΕΡΤ λέει ο δικός μου. Τι σκατά, τι καίω.

Εγω παντως στο δικο μου τη μεγαλυτερη με διαφορα καταναλωση μου την κανει ο θερμοσιφωνας. Στο σπιτι δεν καιει τιποτε αλλο εκτος απο τηλεοραση, PC και ψυγειο. Την κουζινα την χρησιμοποιω σχετικα λιγο οποτε δεν την βαζω στα εξοδα. Συνηθως εναντι ανα διμηνο χτυπαω 80-90 ευρω και εκαθαριστικους περιπου των 120 - 150 ευρω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...