Neglextis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Θα ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με τις RAM. Πρώτον: Όταν βάζεις για πρώτη φόρα πχ 2 ram στο υπολογιστή ή βάζεις ακόμη άλλες 2 ram (σύνολο 4ram) γιατί δεν σου δίχνει είκονα στο υπολογιστή? Δεύτερον: Επίσης ή γιατί ακούγετε ένας ήχος από της ram?
rafail1994 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του pc σου . Γενικά 1)Μπορεί να μην υποστηρίζει η μητρική 4gb,να έχουν πρόβλημα η μνήμες ram,να υπάρχει ασυμβατότητα με την μητρική 2)Τη είδους ήχος ;
Neglextis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του pc σου . Γενικά 1)Μπορεί να μην υποστηρίζει η μητρική 4gb,να έχουν πρόβλημα η μνήμες ram,να υπάρχει ασυμβατότητα με την μητρική 2)Τη είδους ήχος ; Στο Pc μου είχα 2 GB και του έβαλα άλλα 2 GB της ίδιας μάρκας. Πάω να της βάλω και δεν έβλεπα είκονα. Μετά της έβγαλα και της ξανά έβαλα 2 ή 3 φορές και μετά δούλεψε. Αυτό γιατί το κάνει???
defacer Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Πιθανότατα γιατί δεν τις έβαλες καλά στην αρχή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.