benign Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Η μονη χρησιμοτητα της ψηφοφοριας που βλεπω εγω,ειναι να δεις ποια μελη μπορουν ποιες ημερομηνιες. Ετσι αν δεις οτι ενας αριθμος μελων που σε ενδιαφερουν δεν μπορουν μια απο τις δυο ημερομηνιες,να κανονισεις να συναντηθειτε την αλλη.Η αν υπαρχουν ενδιαφεροντα ατομα και στις δυο ,πηγαινεις και στις δυο συναντησεις.
panosno1com Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Ούτε εγώ είμαι ομιλητική , ειδικά αν πρωτογνωρίζω άτομα με περνάνε για σνομπαρία. Είμαι ντροπαλό κορίτσι εγω τι κανω, συστηνομαι σε ολους και με εντελως χαζο τροπο , πχ καθομουν ακινητος και γυρναω προς τα δεξια και λεω : ωπ δε συστηθηκαμε ειμαι ο πανος ή οταν ηρθε ο benign θυμαμαι που λεει : γεια σας ειμαι ο ben... (πεταγομαι λιγο μπροστα του) : επ λοιπον εγω ειμαι ο πανος ... τα χασε μιλαμε
Marria Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Εγω νομιζω οτι η ψηφοφορια γινεται για να αποφασισει η πλειοψηφια ποτε μπορει. Εξαλλου υπαρχουν ατομα που δεν μπορουν να διαθεσουν χρηματα για 2 συναντησεις, ναι υπαρχουν και τετοια H αποφαση ομως ανηκει στον TS, αυτος ειναι ο αρχηγος.
black_widow Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 εγω τι κανω, συστηνομαι σε ολους και με εντελως χαζο τροπο , πχ καθομουν ακινητος και γυρναω προς τα δεξια και λεω : ωπ δε συστηθηκαμε ειμαι ο πανος ή οταν ηρθε ο benign θυμαμαι που λεει : γεια σας ειμαι ο ben... (πεταγομαι λιγο μπροστα του) : επ λοιπον εγω ειμαι ο πανος ... τα χασε μιλαμε Όχι ρε εγώ συστήνομαι κανονικά , μετά ξεκινάει το πρόβλημα. Χάνομαι λίγο γιατί είναι πολλά τα άτομα και δεν τα ξέρω και καταλήγω απλά να ακούω.
benign Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 εγω τι κανω, συστηνομαι σε ολους και με εντελως χαζο τροπο , πχ καθομουν ακινητος και γυρναω προς τα δεξια και λεω : ωπ δε συστηθηκαμε ειμαι ο πανος ή οταν ηρθε ο benign θυμαμαι που λεει : γεια σας ειμαι ο ben... (πεταγομαι λιγο μπροστα του) : επ λοιπον εγω ειμαι ο πανος ... τα χασε μιλαμε Δεν θυμαμαι να τα εχασα. Γενικα δεν τα χανω ποτε, εχω συναντηθει απο ιντερνετ φορα με ατομα που δεν μπορεις να φανταστεις Παναγιωτη.Εντελως διαφορετικα απο μενα,ετεροκλητα μεταξυ τους.Και ομως μεσα σε λιγα λεπτα οι ενδιαφερουσες συζητησεις δινουν και παιρνουν ,τουλαχιστον με αυτα που καθομασταν κοντα.Και με σενα θα ειχα πιασει τη κουβεντα αλλα ησουν σε αποσταση.Πρεπει να βρουμε στρογγυλο τραπεζι για να ειναι πιο ευκολη η συνομιλια με πολλα μελη. Ετσι,μπορει κανεις να χασει πολυ ενδιαφεροντα πραγματα απλα και μονο για λογους χωρου,πραγμα γελοιο αν συλλογιστει κανεις ,οτι ευθυς εξ αρχης ο λογος της συναντησης ειναι η μειωση της αποστασης μεταξυ των ανθρωπων και η γνωριμια.
black_widow Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Το Θησείο πάντως χωροταξικά δεν ευνοεί τις μεγάλες παρέες , είχαμε πάει και με παιδιά από την πρακτική θυμάμαι και ήμασταν 10 + άτομα και δε βοήθαγε η διάταξη του χώρου. Για 7 -8 άτομα πηγαίναμε σε κάτι καφετέριες που πηγαίνεις από Μοναστηράκι προς Θησείο . Δε θυμάμαι πώς λέγεται η περιοχή , έχει κάτι αρχαία φάτσα κάρτα ( ήμουν σαφέστατη ,έτσι ; ).
panosno1com Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 εμεις 13 ατομα ημασταν την προηγουμενη φορα και ενωσαμε τραπεζια σε μια καφετερεια που ειχε απο πανω ενα δεντρο και τα πουλια πυροβολουσαν οποτε την επομενη φορα αν γινει θησειο θα παμε πιο πανω! (ανάσα) benign εννοω για ενα δυο δευτερολεπτα σαστισες νομιζω επειδη δεν ηθελες να αποκαλυψουμε τα ονοματα μας black εννοεις το λιθοστρωτο απου ανεβαινεις και αριστερα πανω ειναι η ακροπολη ? αν ναι και μεις κααααπου εκει κατσαμε!
benign Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Το Θησείο πάντως χωροταξικά δεν ευνοεί τις μεγάλες παρέες , είχαμε πάει και με παιδιά από την πρακτική θυμάμαι και ήμασταν 10 + άτομα και δε βοήθαγε η διάταξη του χώρου. Για 7 -8 άτομα πηγαίναμε σε κάτι καφετέριες που πηγαίνεις από Μοναστηράκι προς Θησείο . Δε θυμάμαι πώς λέγεται η περιοχή , έχει κάτι αρχαία φάτσα κάρτα ( ήμουν σαφέστατη ,έτσι ; ). Ναι συμφωνω,εξαλλου το εχω ξαναγραψει λιγες σελιδες πριν,οτι προς τα εκει που λες εχει καλυτερα μερη.
Marria Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Το Θησείο πάντως χωροταξικά δεν ευνοεί τις μεγάλες παρέες , είχαμε πάει και με παιδιά από την πρακτική θυμάμαι και ήμασταν 10 + άτομα και δε βοήθαγε η διάταξη του χώρου. Για 7 -8 άτομα πηγαίναμε σε κάτι καφετέριες που πηγαίνεις από Μοναστηράκι προς Θησείο . Δε θυμάμαι πώς λέγεται η περιοχή , έχει κάτι αρχαία φάτσα κάρτα ( ήμουν σαφέστατη ,έτσι ; ). Στον πεζοδρομο στο Μοναστηρακι λες μαλλον.. με αλλη μεγαλη παρεα παντως ειχαμε κατσει στο Θησειο σε κατι καφετεριες που ηταν εξω σε κατι χαλικια (σαφεστατη και εγω ) και απεναντι βλεπαμε την Ακροπολη και δεν ειχαμε προβλημα να κατσουμε, ισα ισα ηταν και καλοκαιρι και βολευε να κατσεις και εξω. Φανταζομαι το χειμωνα θα ειναι πιο προβλημα να κατσεις μεσα σε καμια καφετερια.
benign Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 benign εννοω για ενα δυο δευτερολεπτα σαστισες νομιζω επειδη δεν ηθελες να αποκαλυψουμε τα ονοματα μας Οχι προσπαθουσα να καταλαβω ποιος ειναι ποιος.Ετσι θα μου αρεσε να μην συστηθουμε αμεσως αλλα να προσπαθησουμε να φανταστουμε την ταυτοτητα των μελων.Αλλα οταν διαπιστωσα οτι ηδη οι πιο πολλοι ειχατε συστηθει,ειπα και εγω ποιος ειμαι.
panosno1com Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 οπου θετε παιδια μονο να χει ομπρελα και απο κατω της εγω ή να εχει κενό , φατσα καρτα με ουρανο απο πανω !
black_widow Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Στο στενό που έχει τις πολλές καφετέριες δεν έχω δει κάπου να βολεύει μεγάλες παρέες. Πάω συνήθως εκεί αν έχω να συναντηθώ με 1 -2 άτομα . Πιο πάνω θυμάμαι ότι είναι πολύ πολύ βρώμικα ( πολύ βρώμικες καρέκλες - σαν να μην έχουν καθαριστεί ποτέ ) και το σέρβις πάρα πολύ αργό. Δεν ξέρω εάν έχει αλλάξει κάτι από τότε. Στον πεζοδρομο στο Μοναστηρακι λες μαλλον.. Ναι , πεζόδρομος ήταν. Κοιτάς ένα αρχαίο μπροστά ( όχι την Ακρόπολη ρε παιδιά , θα το καταλάβαινα , νομίζω ) και από πίσω μας ήταν κάτι άλλα αρχαία που τα σκάβανε τότε , δε φαινόταν κάτι δηλαδή. Δεν εννοώ ανηφορικά εκεί που είναι οι Διόσκουροι πώς λέγονται τεσπα με τις ποικιλίες που δεν τρώγονται και τις τουαλέτες που περιμένεις λες και είσαι στα μπουζούκια . Και τις καρέκλες που δεν ξέρεις πώς να τις βάλεις για να μην πέσεις.
driftingcris Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 5 ευρω κ η μπυρα κερασμενη σε οποιον ψηθει να φτιαξουμε trololol accounts για να γινει στις 20 το meet Αστο σ'εμενα :lol:
-nick- Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Ρε παιδια θησειο αν πας προς τα πανω την αποστολου παυλου προς πλακα και διονυσιο αεροπαγιτου εχει απειρο χωρο για αραγμα μεγαλες παρεες κλπ Μεχρι κ στο βραχο να παμε γαμαει Αλλα οκ αν θελετε κυριλα μαγαζια με 5 ευρω τη μπυρα πασο, και παλι θα ακολουθησω =P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα