panosno1com Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 δε τη κανουμε σεπτεμβριο να μαστε ολοι παρόντες?
driftingcris Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Χμ,για Αυγουστο παιζεται.αρκει να μην ειναι τελος αυγουστου γιατι εχω εναν γαμο κατα κατω πλευρα...... Ναι παντευομαστε..... Αγαπη μου εσυ δε τη κανουμε σεπτεμβριο να μαστε ολοι παρόντες? Ναι ρε, μετα τον Αγιασμο στο Λυκειο πεταγομε εγω μεχρι την Σαλονικα
panosno1com Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Σεπτεμβριο δεν μπορω, εχω γενεθλια εκτος απ τη μερα γενεθλιων σου. ή την ημερα γενεθλιων σου να σου ευχηθουμε ολοι χρονια πολλα! πλακα πλακα ποιες ημερομηνιες εχουν προταθει? Ναι ρε, μετα τον Αγιασμο στο Λυκειο πεταγομε εγω μεχρι την Σαλονικα τι με νοιαζει για σενα ρε,εξαλλου ειμαι πειραιά εγω στη νοτια συναντηση θα παω
Marria Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Ω ευχαριστω Πανο ! Εκεινες τις ημερομηνιες θα σας πω και τι δωρα θελω
driftingcris Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 τι με νοιαζει για σενα ρε,εξαλλου ειμαι πειραιά εγω στη νοτια συναντηση θα παω Καλα ρε ξυνε
xristoforos89 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Σεπτεμβριο δεν μπορω, εχω γενεθλια Ολον τον Σεπτεμβρη εχεις γενεθλια εσυ; Και εγω εχω δωσει ραντεβου με την εξεταστικη του Σεπτεμβριου, αλλα δεν το κανω θεμα!!
Marria Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Πλακα πλακα θα ειναι ωραια να παμε και ενα ταξιδακι στους Βορειους.. για μπουγατσα Ολον τον Σεπτεμβρη εχεις γενεθλια εσυ; Και εγω εχω δωσει ραντεβου με την εξετατικη του Σεπτεμβριου, αλλα δεν το κανω θεμα!! Ναι, ειναι ΤΟ θεμα του Σεπτεμβριου τα γενεθλια μου :P
lionheart75 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Οχι ρε ντολμά Ελληνας είμαι!!! Γιατρέ ότι και να πώ είναι λίγο. Απλά έγραψες. Χρηστάκη, άσε παλικάρι μου το τρόλινγκ και άντε για ύπνο παιδάκι μου, μιάμιση η ώρα. Πρίν λίγο επέστρεψα απο την βόλτα και βλέπω ότι μαζευόμαστε σιγά-σιγά, μπράβο παιδιά, εύχομαι να πάνε όλα κατ ευχήν και να πραγματοποιηθεί το event. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα οποιαδήποτε ημερομηνία / μήνα κανονιστεί και οπουδήποτε (κέντρο / παραλία) αν και μένω στα Νότια και εγώ. Φέτος άλλωστε εμείς για τεχνικούς λόγους θα μείνουμε Αθήνα με κάποια ολιγοήμερα διαλείμματα πλησίον αυτής, οπότε την ημερομηνία που θα κανονιστεί θα φροντίσω να δώσω το παρόν.
Marria Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 [offtopic] lionheart75 πας στα freeday? δεν ειναι λιγο δυσκολουτσικα? οταν παρω το ποδηλατακι θα συμμετασχω και εγω [/offtopic]
Doc1355 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Γιατρέ ότι και να πώ είναι λίγο. Απλά έγραψες. Χρηστάκη, άσε παλικάρι μου το τρόλινγκ και άντε για ύπνο παιδάκι μου, μιάμιση η ώρα. Πρίν λίγο επέστρεψα απο την βόλτα και βλέπω ότι μαζευόμαστε σιγά-σιγά, μπράβο παιδιά, εύχομαι να πάνε όλα κατ ευχήν και να πραγματοποιηθεί το event. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα οποιαδήποτε ημερομηνία / μήνα κανονιστεί και οπουδήποτε (κέντρο / παραλία) αν και μένω στα Νότια και εγώ. Φέτος άλλωστε εμείς για τεχνικούς λόγους θα μείνουμε Αθήνα με κάποια ολιγοήμερα διαλείμματα πλησίον αυτής, οπότε την ημερομηνία που θα κανονιστεί θα φροντίσω να δώσω το παρόν. Ετσι Νίκο πές τα... Λοιπόν το θέμα είναι να βρούμε κάτι που να βολέυει τους περισσότερους.. Απο μέρος βλέπω βγαίνει απόφαση σιγά σιγά..μένει και η ημερομηνία!
panosno1com Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 απ οσο ξερω κανονιζουνε τη διαδρομη ωστε να μην εχει τοσες ανηφορες εντιτ: για τη ΜΑρια πηγαινε αυτο :Ρ Ετσι Νίκο πές τα... Λοιπόν το θέμα είναι να βρούμε κάτι που να βολέυει τους περισσότερους.. Απο μέρος βλέπω βγαίνει απόφαση σιγά σιγά..μένει και η ημερομηνία! Βγαινει η αποφαση??? μεσα σε μια μερα??? :P
Marria Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 απ οσο ξερω κανονιζουνε τη διαδρομη ωστε να μην εχει τοσες ανηφορες εντιτ: για τη ΜΑρια πηγαινε αυτο :Ρ Για τα freeday λες? Γιατι κανουν καθε Παρασκευη το γυρο της Αθηνας, αν και δεν εχω τοσες φιλοδοξιες να τους ακολουθησω σε ολη την διαφρομη.. 64 km δεν ειναι και λιγα. Doc γιατι δεν προτεινεις να γινεται πχ η τελευταια παρασκευη καθε μηνα μιτιγκ? αλλα καθε μηνα να κανονιζεται.. και οχι 2 μηνες πριν
Doc1355 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Βγαινει η αποφαση??? μεσα σε μια μερα??? :P Σύμφωνα με το μέχρι στιγμής αποτέλεσμα λέω ρε... Doc γιατι δεν προτεινεις να γινεται πχ η τελευταια παρασκευη καθε μηνα μιτιγκ? αλλα καθε μηνα να κανονιζεται.. και οχι 2 μηνες πριν Πολύ 50-50 βλέπεις
karmen1983 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Doc γιατι δεν προτεινεις να γινεται πχ η τελευταια παρασκευη καθε μηνα μιτιγκ? αλλα καθε μηνα να κανονιζεται.. και οχι 2 μηνες πριν E ας μαζευτούμε για την πρώτη λέω εγώ και το πάμε και πολύ καλά και βλέπουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα