Pavlos-X Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα στο φόρουμ. Θα ήθελα πληροφορίες, αν έχει κάποιος/κάποια, σχετικά με τα φίλτρα νερού της εταιρείας "Αλάρκο". Μέχρι τώρα χρησιμοποιώ την μπαταρία 'clear tap' με φίλτρο άνθρακα που αλλάζω κάθε τρεις μήνες. Έχω δεχθεί μια τηλεφωνική προσφορά για το φίλτρο της Αλάρκο. Οι πληροφορίες του ιστότοπου της εταιρείας δεν με καλύπτουν πλήρως. Ευχαριστώ.
dl1510 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Το Alarco δεν είναι κακό φίλτρο. Το είχα κι εγώ αλλά το πήγα στο εξοχικό μου. Κι αυτό γιατί ενώ είναι σχετικά φθηνή η αγορά του, είναι μεγάλο το κόστος χρήσης του. Κι αυτό γιατί το φίλτρο ενεργού άνθαρακα που διαθέτει είναι ένα εξωτερικό μικρό μακρόστενο φυσίγγιο. Αυτό συνέπάγεται ότι το φίλτρο πρέπει να αλλάζεται 4 φορές το χρόνο αν κάποιος θέλει να πίνει καθαρό νερό. Στο εξοχικό μου που το εγκατέστησα, η χρήση δεν είναι καθημερινή και σε αυτή την περίπτωση είναι πολύ καλή επιλογή. Στο σπίτι μου χρησιμοποιώ πλέον το e-spring, το οποίο είναι το καλύτερο στην κατηγορία των οικιακών συστημάτων διαχείρισης πόσιμου νερού παγκοσμίως. Ενσωματώνει τεχνολογίες ενεργού άνθρακα και υπερώδους ακτινοβολίας και το ανταλακτικό του διαρκεί για 5000 λίτρα νερού όταν ο μέσος όρος των άλλων προϊόντων της αγοράς είναι 1500 με 2000 λίτρα.
Porg Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Εγώ έχω κανάτα brita και είμαι ευχαριστημένος Έχω μία απορία, υπάρχουν επίσημες μετρήσεις απο το νερό πριν και μετά το φιλτράρισμα; Στην γεύση έχει διαφορά αλλά θέλω να δω και με επίσημα νμ τι δουλειά κάνει
greekparot Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Το Alarco δεν είναι κακό φίλτρο. Το είχα κι εγώ αλλά το πήγα στο εξοχικό μου. Κι αυτό γιατί ενώ είναι σχετικά φθηνή η αγορά του, είναι μεγάλο το κόστος χρήσης του. Κι αυτό γιατί το φίλτρο ενεργού άνθαρακα που διαθέτει είναι ένα εξωτερικό μικρό μακρόστενο φυσίγγιο. Αυτό συνέπάγεται ότι το φίλτρο πρέπει να αλλάζεται 4 φορές το χρόνο αν κάποιος θέλει να πίνει καθαρό νερό. Στο εξοχικό μου που το εγκατέστησα, η χρήση δεν είναι καθημερινή και σε αυτή την περίπτωση είναι πολύ καλή επιλογή. Στο σπίτι μου χρησιμοποιώ πλέον το e-spring, το οποίο είναι το καλύτερο στην κατηγορία των οικιακών συστημάτων διαχείρισης πόσιμου νερού παγκοσμίως. Ενσωματώνει τεχνολογίες ενεργού άνθρακα και υπερώδους ακτινοβολίας και το ανταλακτικό του διαρκεί για 5000 λίτρα νερού όταν ο μέσος όρος των άλλων προϊόντων της αγοράς είναι 1500 με 2000 λίτρα. Μπορείς να μου πεις ποιο μοντελο / τύπο πήρες, τιμη & απο ποιο κατάστημα; Χρειάζεται ειδική εγκατάσταση; Αν τυχόν γνωρίζεις κ´ τιμη για το ανταλλακτικο πες μου. -ευχαριστώ-
Pavlos-X Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Εδώ: http://filtra-nerou.alarco.gr/'>http://filtra-nerou.alarco.gr/ θα βρεις πληροφορίες και τεχνικές λεπτομέρειες που δίνει η ΑΛΑΡΚΟ για τα φίλτρα της.Εμένα με πήραν τηλέφωνο (τυχαία επιλογή...)από το τμήμα προώθησης πωλήσεων να μου "χαρίσουν" τη συσκευή αξίας 1200 ευρώ(!)με μόνη υποχρέωση να αγοράσω το φίλτρο (96ευρώ την πρώτη φορά και 50% κάτω στη συνέχεια εφ' όρου ζωής)συν 36 ευρώ ο τεχνίτης που θα το φέρει-εγκαταστήσει-ελέγξει κ.λπ. Τοποθετείται πάνω στον πάγκο της κουζίνας χωρίς τρύπες, συνδέεται με ρακόρ με τη μπαταρία (επιλέγεις φίλτρο ή βρύση)και έχει και ένα σωληνάκι για να φεύγει προς το νεροχύτη το νερό που παραμένει στο μηχανισμό μετά την κάθε χρήση, ώστε να μην μουχλιάζει. Αλλαγή φίλτρου, λένε, κάθε έξι μήνες. Διαθέτει και λυχνία UV για αποστείρωση του πόσιμου. Πολλή προσφορά ρε παιδάκι μου... Μπορείς να μου πεις ποιο μοντελο / τύπο πήρες, τιμη & απο ποιο κατάστημα; Χρειάζεται ειδική εγκατάσταση; Αν τυχόν γνωρίζεις κ´ τιμη για το ανταλλακτικο πες μου. -ευχαριστώ- Εδώ: http://filtra-nerou.alarco.gr/ θα βρεις πληροφορίες και τεχνικές λεπτομέρειες που δίνει η ΑΛΑΡΚΟ για τα φίλτρα της.Εμένα με πήραν τηλέφωνο (τυχαία επιλογή...)από το τμήμα προώθησης πωλήσεων να μου "χαρίσουν" τη συσκευή αξίας 1200 ευρώ(!)με μόνη υποχρέωση να αγοράσω το φίλτρο (96ευρώ την πρώτη φορά και 50% κάτω στη συνέχεια εφ' όρου ζωής)συν 36 ευρώ ο τεχνίτης που θα το φέρει-εγκαταστήσει-ελέγξει κ.λπ. Τοποθετείται πάνω στον πάγκο της κουζίνας χωρίς τρύπες, συνδέεται με ρακόρ με τη μπαταρία (επιλέγεις φίλτρο ή βρύση)και έχει και ένα σωληνάκι για να φεύγει προς το νεροχύτη το νερό που παραμένει στο μηχανισμό μετά την κάθε χρήση, ώστε να μην μουχλιάζει. Αλλαγή φίλτρου, λένε, κάθε έξι μήνες. Διαθέτει και λυχνία UV για αποστείρωση του πόσιμου. Πολλή προσφορά ρε παιδάκι μου...
greekparot Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Μπορείς να μου πεις ποιο μοντελο / τύπο πήρες, τιμη & απο ποιο κατάστημα; Χρειάζεται ειδική εγκατάσταση; Αν τυχόν γνωρίζεις κ´ τιμη για το ανταλλακτικο πες μου. -ευχαριστώ- Για το e-spring θελω πληροφορίες όχι για το αλαρκο.
Pavlos-X Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Για το e-spring θελω πληροφορίες όχι για το αλαρκο. Με συγχωρείς φίλε μου.
dl1510 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 @greekparot, σου έχω στείλει σχετικό προσωπικό μήνυμα. Εδώ αναφέρω επιγραμματικά τις πιστοποιήσεις που διαθέτει το e-spring: Είναι το πρώτο στον κόσμο που πιστοποιήθηκε από τον NSF International και για τα 3 ακόλουθα πρότυπα: - Πρότυπο 42 το οποίο αφορά στην αισθητική: Γεύση, Οσμή, Διαύγεια - Πρότυπο 53 το οποίο αφορά στην υγεία:Το μόνο που αφαιρεί πάνω από 140 μολυντές μεταξύ των οποίων βρίσκονται ο μόλυβδος και ο υδράργυρος. - Πρότυπο 55 που αφορά στην υπεριώδη επεξεργασία. Ακόμα πιστοποιήθηκε και από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υδάτων (WQF Water Quality Association) και πήρε αναγνώριση Gold Seal (την αναγνώριση αυτή την παίρνει ένα προϊόν όταν τα στάνταρ του ξεπερνάνε αυτά που θέτει η WQF !)
kage Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 http://www.insomnia.gr/topic/207601-%CF%86%CE%AF%CE%BB%CF%84%CF%81%CE%B1-%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%8D/page__st__50 1200 δεν γινεται να εχει.καπου εκει μεσα ειχα βρει links απο eshops εξωτερικου...με τοσα παιρνεις σοβαρα φιλτρα!
orthopaedic Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Οσον αφορα την Alarco απορώ πως δεν τους εχουν κανει μηνυση ακόμα; Οσον αφορά τα UV μενω σε αστικο κεντρο οπου το νερο ΧΛΩΡΙΏΝΕΤΑΙ! ΔΕΝ χρείαζομαι UV ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΝΩ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΝΕΡΟΛΑΚΟΥΒΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ (ΝΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΑΜΠΕΣ Κ ΝΑ ΔΙΝΩ 100ΡΙΚΑ ΣΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΙΔΙΚΟ......) ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ UV ΟΥΤΕ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΟΣΜΩΣΗ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΦΙΛΤΡΟ ΣΤΕΡΕΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΑΜΑΝ ΠΙΑ!
White__Dragon Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Θεωρώ την υγεία πολύ βασικό αγαθό, αν και παραμελημένο! Είμαστε ό,τι τρώμε, αλλά πολύ περισσότερο ό,τι πίνουμε (70% νερό). Αυτό ήταν βασικό το κίνητρο για την αγορά φίλτρου νερού. Ζω στο Ηράκλειο Κρήτης και πρόσφατα μετακόμισα στην αρχή της περιοχής Πεπαγνή (λίγο έξω από την πόλη). Η χημική ανάλυση έδειξε: pH: 6.7 Αγωγιμότητα: 1402 μS/cm (όριο 2500) Ολική Σκληρότητα: 18.8 D (δεν αναγράφεται όριο!) Χλωριόντα: 337 mg/L (όριο 250) Τα υπόλοιπα είναι πολύ κάτω από τα όρια (Νιτρικά: 5.2, Νιτρώδη: <0.05, Αμμωνιακά: <0.02, μικροβιολογικές <1). Μετά από μανιώδης και εξαντλητική έρευνα δυο ημερών, είμουν ανάμεσα στο MP750SB (καθώς η Κρήτη δεν έχει αρσενικό) και στο MP750 Plus RO. Ο υπάλληλος μου πρότεινε το πρώτο, συμφωνώντας με τις ενστάσεις μου όσο αφορά το απιονισμένο νερό και την προσθήκη μεταλλικών στοιχείων. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2018 από White__Dragon
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα