Προς το περιεχόμενο

Έχετε κάποια λύση?

babletheone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδία άνοιξα μετά από καιρό ένα Nokia 6500 slide αλλά θέλει κωδικό κλειδώματος που δεν θυμάται ο αδερφός μου που το χρησιμοποιούσε...Τι μπορώ να κάνω για να το λύσω μόνος μου το θέμα?Να τονίσω ότι πολύ λίγες πιθανότητες υπάρχουν για να βρεθεί ο κωδικός..Παρακαλώ βοήθεια...

Δημοσ.

Παιδία άνοιξα μετά από καιρό ένα Nokia 6500 slide αλλά θέλει κωδικό κλειδώματος που δεν θυμάται ο αδερφός μου που το χρησιμοποιούσε...Τι μπορώ να κάνω για να το λύσω μόνος μου το θέμα?Να τονίσω ότι πολύ λίγες πιθανότητες υπάρχουν για να βρεθεί ο κωδικός..Παρακαλώ βοήθεια...

και εγω το ιδιο ειχα παλια. puk κωδικο ζηταει;

Δημοσ.

αυτο που λετε δεν παιζει..αν του ειχε βαλει κωδικο θα το θυμοταν..τεσπα αν πασ στο 9volto στο πειραια μπορουν να στο σπασουν

Δημοσ.

Kαλό αλλά το Imei Πιοο είναι?Κατάλαβα ποιο είναι

There are 3 places to find the IMEI number,

1. On the box the phone came in.

2. Underneath the battery in the phone.

3. Whilst on the standby screen enter *#06#.

• Moderators
Δημοσ.

Επειδη φανταζομαι δεν θα εχεις το 1 και το 3 δεν μπορεις να το δεις, ε κανε το 2.

Βγαλε την μπαταρια και δες τι γραφει απο κατω η συσκευη.

Δημοσ.

άλλο κωδικός κλειδώματος της ΝΟΚΙΑ κ άλλο ο κωδικός που μπορεί να είχε βάλει ο αδερφός σου, αν ήταν του αδερφού σου ο κωδικός ο μόνος τρόπος να ανοίξει το τηλέφωνο είναι με αναβάθμιση λογισμικού που μόνο η νοκια μπορεί να στην κάνει, πήγαινε στο πιο κοντινό σερβις της νόκια κ ρώτα.. Αν είναι ο κλασσικός κωδικός ασφαλέιας κ όχι κάτι του αδερφού σου κ πάλι θα στον πουν από εκεί..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...