Προς το περιεχόμενο

Το laptop μου δε κάνει boot

NitromanseR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

από το απόγευμα έχω ένα περίεργο πρόβλημα με το laptop μου (αυτό στην υπογραφή μου). Ενώ όλα δούλευαν καλά, έκανα install ένα windows update και κόλλησε. Το έκανα restart αλλά με πέταγε στο windows repair και όταν προσπαθούσα να κάνω system restore μου έβγαζε ένα error για το registry. To έκανα format αλλά όταν πήγαν να ανοίξουν τα windows έφαγα μπλε οθόνη και το laptop έκανε μόνο του restart. To ξαναέκανα format, αλλά μετά κόλλαγε πάρα πολύ και κάθε φορά που άνοιγα τον internet explorer μου έβγαζε error, ακόμα και μετά από αρκετά restart. Έκανα πάλι format και είχα το άρχικο πρόβλημα, ξαναέκανα και όλα ήταν καλά.. Αφού άρχισα να φτιάχνω τα windows όπως ήθελα έκανα ένα restart και από τότε πάλι το ίδιο πρόβλημα.

Τι μπορεί να φταίει?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

από το απόγευμα έχω ένα περίεργο πρόβλημα με το laptop μου (αυτό στην υπογραφή μου). Ενώ όλα δούλευαν καλά, έκανα install ένα windows update και κόλλησε. Το έκανα restart αλλά με πέταγε στο windows repair και όταν προσπαθούσα να κάνω system restore μου έβγαζε ένα error για το registry. To έκανα format αλλά όταν πήγαν να ανοίξουν τα windows έφαγα μπλε οθόνη και το laptop έκανε μόνο του restart. To ξαναέκανα format, αλλά μετά κόλλαγε πάρα πολύ και κάθε φορά που άνοιγα τον internet explorer μου έβγαζε error, ακόμα και μετά από αρκετά restart. Έκανα πάλι format και είχα το άρχικο πρόβλημα, ξαναέκανα και όλα ήταν καλά.. Αφού άρχισα να φτιάχνω τα windows όπως ήθελα έκανα ένα restart και από τότε πάλι το ίδιο πρόβλημα.

Τι μπορεί να φταίει?

Ευχαριστώ

τι windows; απο θερμοκρασιες πως τα πατε;

Δημοσ.

Windows 7 Pro 32 bit από το πανεπιστήμιο μου. Θερμοκρασίες είναι γύρο στους 50-60 ο cpu αυτή τη περιόδο που είναι και καλοκαίρι.

Κάτι ακόμη, τώρα στο windows repair μου βγάζει error και λέει διάφορα μεταξύ των οποίον και ένα "signature 7: CorruptRegistry"

Δεν έχω πειράξει τίποτα από το registry βέβαια

Δημοσ.

Ελλατωματικός σκληρός φαίνεται να είναι από τα συπτώματα που περιγράφεις.Προσπάθησε να bootareis από κανένα linux live cd και να τρέξεις κανένα memtest για να αποκλείσεις θέμα με τις μνήμες.Τέλος τσέκαρε τον hdd και σε άλλο pc με ένα πρόγραμμα που να δείχνει τα stats του SMART πχ.Speedfan,για να εντοπίσεις τυχόν bad sectors ή errors.

Δημοσ.

Πριν που το έκανα format τελευταία φορά, μου έκανα ένα restart και μου έκανα στο boot check το δίσκο και όλα ήταν καλά. Τώρα το ξανακάνω format (ελπίζω να αντέξει :P), αν με το καλό με βάλει μπορώ να δω με κάποιο τρόπο αν είναι καλά ή οχι ο σκληρός από τα windows?

Λοιπόν, τρέχω το HD Tune και μου βγάζει αρκετούς bad sectors... Πως μπορώ να του απομονώσω?

Δημοσ.

Backup άμεσα αν δεν έχεις,γιατί οι bad sectors συνήθως σημαίνουν ετοιμοθάνατος δίσκος.Μετά δοκίμασε με το HDD regenerator να σκανάρεις τον δίσκο και να τους απομονώσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...