christian-ago Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Σε καινουριο συστηματακι, κουτι, μητρικη, επεξεργαστης, ψυκτρα, μνημη εχω το εξης προβλημα. Ξεκινα κανονικα ο υπολογιστης, δηλαδη αναβει το power led, γυρνανε ολα τα ανεμιστηρακια, μαζι με αυτο της καρτας γραφικων, αλλα δεν δειχνει σημα στην οθονη. Ακομα πιο περιεργο παταω το reset για πολυ ωρα και δεν επανεκινει το μηχανημα. Ουτε οταν πατησω το power button κλεινει καθολου. Ο υπολογιστης κλεινει μονο οταν γυρισεις το διακοπτη του psu. Οκ, συνεδεσα την καρτα σε αλλο μηχανημα κι εχει σημα κανονικα. Συνεδεσα επισης και hdmi και dvi θυρες. Τα καλωδια του κουτιου με βαση το manual της μητρικης πιστευω τα βαζω σωστα. Επαιξα με τα κλιπς της RAM να ελεξγω για τυχον προβληματικες μνημες. Μητρικη εχω την Asus M4A87TD EVO... Πιστευω ολα ξεκινανε απο το γεγονος οτι δεν μπορει να κλεισει το μηχανημα με νορμαλ τροπο. Ευχαριστω για την βοηθεια προκαταβολικα.
zaoAR Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 το πρώτο πράωμα που θα μου ρχόταν ειναι οι RAM...αλλά αφού τις έλγξες... Είχα το ίδιο πρόβλημα και απλά δεν πατούσε καλά η μια RAM.....Δοκίμασε άλλη μία φορά να τισ επανατοποθετήσεις!!!
christian-ago Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Μολις ξαναπαιξα και με τις μνημες, αλλα δεν ειχα τυχη. Ξεχασα να αναφερω οτι την καρτα γραφικων την εχω κανα χρονο τωρα και σημερα που την κουμπωσα σε νεο μηχανημα το ανεμιστηρακι κανει συνεχη παραπανω θορυβο απο το κανονικο (οταν την ειχα στο παλιο μηχανημα). Καρτα γραφικων: HD5770...
christian-ago Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Τελικα ηταν θεμα ελλατωματικης ψυκτρας (Xigmatek). Εβαλα τη stock και ολα οκ.
stm00192 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Τελικα ηταν θεμα ελλατωματικης ψυκτρας (Xigmatek). Εβαλα τη stock και ολα οκ. Πως είναι δυνατόν να είναι ελλατωματική μια ψύκτρα??? μάλλος δεν την τοποθέτησες σωστά!!
Thanos1972 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Πως είναι δυνατόν να είναι ελλατωματική μια ψύκτρα??? μάλλος δεν την τοποθέτησες σωστά!! Να ταν μονο αυτο,μαλλον θα υπεθεσε οτι ειναι ελλατωματικη η ψυχτρα και για να την βγαλει θα εβγαλε τα παντα απο την μητρικη και τωρα που εβαλε την original θα ξανασυνδεσε σωστα τα καλωδια και εγινε το θαυμα και φυσικα,εφταιγε η ψυχτρα... Κατα πασα πιθανοτητα η ψυχτρα ειναι μια χαρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.