marantonis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Καιρο ηθελα ν' ανοιξω αυτο το τοπικ. Εμελλε να ειναι αποψε/σημερα. Πως αντιμετωπιζετε εσεις την εν λογω καταρα του θεου στους ανθρωπους; ποια ειναι τα συναισθηματα σας; κανουν τοσο θορυβο τα κουνουπια σας οσο τα δικα μου ή ειναι πιο διακριτικα; Οι ταμπλετες κανουν δουλεια αλλα βρωμανε. Μπορουν να επιφερουν και προβληματα υγειας ή ειναι μονο μποχα; Αυτες οι μαλακιες με το μπλε φως δουλευουν; Τελος, τις τελευταιες μερες θαρρω πως ανακαλυψα μια ικανοποιητικοτατη, διπλη λυση: τα μιασματα δε μπορουν να σ' ενοχλησουν αν κοιμασαι με -σχετικα δυνατο- ανεμιστηρα.
SlackulatoR Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Εγώ τους πίνω το αίμα, και φεύγουν. Πρέπει να τα πολεμάς με τα ίδια τους τα όπλα.
marantonis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Εγώ τους πίνω το αίμα, και φεύγουν. Πρέπει να τα πολεμάς με τα ίδια τους τα όπλα. Προσεξε μη πιεις εκτος του αιματος και κανα περιεργο χυμο, και φυτρωσουν κουνουπια στην κοιλια σου, οπως μου ελεγε η θεια μου για τους σπορους του καρπουζιου. Κατα τ'αλλα, κι αλλη απορια: αληθευει οτι μας ψεκαζουν απο τον ουρανο... για τα κουνουπια;
Παναγιωτης1990 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Εγω εχω αφησει ενα λιωμενο στον τοιχο πανω απο το κρεβατι μου. Απο τοτε κανενα δεν με ενοχλει , ισως το βλεπουν σαν προειδοποιηση. :devil:
marantonis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Εγω εχω αφησει ενα λιωμενο στον τοιχο πανω απο το κρεβατι μου. Απο τοτε κανενα δεν με ενοχλει , ισως το βλεπουν σαν προειδοποιηση. :devil: Το χω δοκιμασει. Απλα δε δουλευει. Θα σου πιουν το αιμα και θα σε ενοχλησουν με το βουιτο τους ακομα και με κινδυνο τη ζωη τους.
Tilemaxx Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, ο τοίχος μου γίνεται Δαλματίας απο τα πολλά λιωμένα κουνούπια
dimpa16 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Τα δικα μου τα κουνουπια,δεν κανουν ΖΖΖΖΖ...αλλά φλάπ φλάπ φλάπ... :mrgreen: Τι ωραιος που θα ηταν ο κοσμος χωρις κουνουπια και κατσαριδες...
nicoc89 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Εμενα δεν με τσιμπάνε , μονο πολύ σπανια , αλλά όταν με τσιμπάνε ψοφάνε.
chiderboy Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=fwyMuwNYKvI http://www.youtube.com/watch?v=YnSKrzmpKGw&feature=related Τώρα για πιο γήινες λύσεις εγχύλισμα ευκάλυπτος + θυμαρι+citronella σε σπρεϊ και δε σε ακουμπάει τίποτα
slvsnt Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Τι ωραιος που θα ηταν ο κοσμος χωρις κουνουπια και κατσαριδες... βάλε και τις μύγες μέσα νομίζω πως τα κουνούπια πάντως αποφεύγουν τον βασιλικό (ή κάποιο παρόμοιο φυτό, δε θυμάμαι καλά) οπότε βάλτε μια γλάστρα να ησυχάσετε
status Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 βάλε και τις μύγες μέσα νομίζω πως τα κουνούπια πάντως αποφεύγουν τον βασιλικό (ή κάποιο παρόμοιο φυτό, δε θυμάμαι καλά) οπότε βάλτε μια γλάστρα να ησυχάσετε Αληθεύει, επίσης και ένα βατραχάκι θα έκανε καλή δουλειά έξω απ το σπίτι ;ρ
Traumatias Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Αληθεύει, επίσης και ένα βατραχάκι θα έκανε καλή δουλειά έξω απ το σπίτι ;ρ Όταν ήμουν πιστιρίκι είχα έναν κατοικίδιο βάτραχο για μια βδομάδα περίπου, καταβρόχθιζε οτιδήποτε πετούσε και ήταν μικρότερο από το στομάχι του Μετά τον πήγα πίσω στη φύση....
Lucifer Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Εσύ που είσαι απ' τη Λιμνούπολη ρε τραυματία δεν έχεις κάνα χιντ; Έχω βαρεθεί να σκοτώνω το τελευταίο 3ημερο.
status Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Όταν ήμουν πιστιρίκι είχα έναν κατοικίδιο βάτραχο για μια βδομάδα περίπου, καταβρόχθιζε οτιδήποτε πετούσε και ήταν μικρότερο από το στομάχι του Μετά τον πήγα πίσω στη φύση.... Ένα ζευγάρι τέτοιους: http://www.youtube.com/watch?v=F8vlf4sdLmY ή κοκκινολαίμιδες πως τους λένε, για να έχει και το απαραίτητο ambiance. :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα