Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

^^^^ Καλα πιο δυσκολο νικ δε μπορουσες να βρεις;;;

Οχι δε τη χαριζω μου ειναι πολυτιμη τωρα το καλοκαιρι..την κουβαλαω παντου μαζι μου...

(ε και την αγαπαω μωρε,αδερφουλα μου ειναι)

Δημοσ.

τραπουλα ειπωθηκε?

το καλσσικο δλδ

η ταβλι που ειπε ενα παιδι.Ειχα δει σε μια ταινια που παιζανε σκακι μεσα στη θαλασσα και επεπλεε

Ποσο τελειο!!!!

Δημοσ.

τραπουλα ειπωθηκε?

το καλσσικο δλδ

η ταβλι που ειπε ενα παιδι.Ειχα δει σε μια ταινια που παιζανε σκακι μεσα στη θαλασσα και επεπλεε

Ποσο τελειο!!!!

Όντως το τάβλι μέγα όπλο κατά των κουνουπιών!Το κλείνεις απότομα και τα εγκλωβίζεις!

Όσο για την τράπουλα,πετάς το τραπουλόχαρτο και σκίζεις στα δύο το κουνούπι όπως ο Ferguson... :rolleyes:

Δημοσ.

To νικ είναι επίτηδες για να καταλαβαίνω τους δυσλεκτικούς :rolleyes:

Α, και μην ανησυχείς θα στην δανείζω που και που

Οοοοοχιιιιι και γω τι θα κανω μετα;;;;

Μια μερα ελειψε κ στο ενα μου χέρι βρηκα 5 σημαδια απο κουνουπια...

Τσ τσ δε το ξανακανω....

Δημοσ.

Όντως το τάβλι μέγα όπλο κατά των κουνουπιών!Το κλείνεις απότομα και τα εγκλωβίζεις!

Όσο για την τράπουλα,πετάς το τραπουλόχαρτο και σκίζεις στα δύο το κουνούπι όπως ο Ferguson... :rolleyes:

ωχ μπερδεψα τα θρεντς λοοοοοοοοοοοοοολ :-D :-D :-D

Δημοσ.

Αν είναι ηλεκτρικό το τραπουλόχαρτο τι να την κάνεις τη σιτρονέλλα;

Ίσα-ίσα που θα σου χαλάσει την πιάτσα καθώς το κουνούπι λόγω της ύπαρξής της θα κάνει ελιγμούς και θα το αποφεύγει!

Δεν είσαι πρακτικό μυαλό! :-D

Δημοσ.

δε με πιανεις,ειχε βαθος η σκεψη μου.οταν θα βαρεθεις να το παιζεις ninja, απλα θα αφηνεις το χαρτι κοντα σου και θα κανει μονο του τη δουλεια ^_^

Δημοσ.

Τόσα αντικείμενα υπάρχουν να ποτισουμε με σιτρονέλλα ρε τσάκαλε,την τράπουλα θα ποτίσουμε; :P

Δημοσ.

Εγώ είμαι αρκετά ικανοποιημένος από ταμπλέτες Baygon (με εκχύλισμα πύρεθρου που γράφουν) σε συνδυασμό με υγρό Teza και * μυγοχάφτη. :D

Τις ταμπλέτες τις έχω στο δωμάτιο για το βράδυ που κοιμάμαι. Τα άλλα δύο μέσα, για όταν κάθομαι.

Βλέπω κάνα πετούμενο που και που, έχω και κάνα τσίμπημα ανά 2-3 μέρες, αλλά δεν πειράζει. Σε σχέση με άλλα καλοκαίρια είμαι άρχοντας.

Ο μυγοχάφτης (έτσι το λέει η γιαγιά μου) είναι μια συσκευή με μπλε λαμπτήρες Τ5 και ηλεκτρικό δίχτυ μέσα του... μπαίνουν κάθε λογής έντομα αφού τα τραβάει το φως και μόλις ακουμπήσουν στο δίχτυ... τσαφ!

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Κάποιος να απαντήσει άμεσα: ξέρετε κατάστημα στη Θεσσαλονίκη που να πουλάει ηλεκτρικές ρακέτες (για τα κουνούπια);

edit: και όχι δεν εννοώ ότι θα είναι για να τις χρησιμοποιήσουν τα κουνούπια. Εγώ πάνω στα κουνούπια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...