mary Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 ^^^^ Καλα πιο δυσκολο νικ δε μπορουσες να βρεις;;; Οχι δε τη χαριζω μου ειναι πολυτιμη τωρα το καλοκαιρι..την κουβαλαω παντου μαζι μου... (ε και την αγαπαω μωρε,αδερφουλα μου ειναι)
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 To νικ είναι επίτηδες για να καταλαβαίνω τους δυσλεκτικούς Α, και μην ανησυχείς θα στην δανείζω που και που
Mirlogria Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Ηλεκτρική ρακέτα made in China! Κάνει και για badminton αμαλάχει!
Vintage Jewel Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 τραπουλα ειπωθηκε? το καλσσικο δλδ η ταβλι που ειπε ενα παιδι.Ειχα δει σε μια ταινια που παιζανε σκακι μεσα στη θαλασσα και επεπλεε Ποσο τελειο!!!!
Mirlogria Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 τραπουλα ειπωθηκε? το καλσσικο δλδ η ταβλι που ειπε ενα παιδι.Ειχα δει σε μια ταινια που παιζανε σκακι μεσα στη θαλασσα και επεπλεε Ποσο τελειο!!!! Όντως το τάβλι μέγα όπλο κατά των κουνουπιών!Το κλείνεις απότομα και τα εγκλωβίζεις! Όσο για την τράπουλα,πετάς το τραπουλόχαρτο και σκίζεις στα δύο το κουνούπι όπως ο Ferguson...
mary Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 To νικ είναι επίτηδες για να καταλαβαίνω τους δυσλεκτικούς Α, και μην ανησυχείς θα στην δανείζω που και που Οοοοοχιιιιι και γω τι θα κανω μετα;;;; Μια μερα ελειψε κ στο ενα μου χέρι βρηκα 5 σημαδια απο κουνουπια... Τσ τσ δε το ξανακανω....
Vintage Jewel Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Όντως το τάβλι μέγα όπλο κατά των κουνουπιών!Το κλείνεις απότομα και τα εγκλωβίζεις! Όσο για την τράπουλα,πετάς το τραπουλόχαρτο και σκίζεις στα δύο το κουνούπι όπως ο Ferguson... ωχ μπερδεψα τα θρεντς λοοοοοοοοοοοοοολ :-D
Sarandis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 εμπνευση εισαι.λοιπον.ηλεκτρικο τραπουλοχαρτο ποτισμενο με σιτρονελα.
Mirlogria Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Αν είναι ηλεκτρικό το τραπουλόχαρτο τι να την κάνεις τη σιτρονέλλα; Ίσα-ίσα που θα σου χαλάσει την πιάτσα καθώς το κουνούπι λόγω της ύπαρξής της θα κάνει ελιγμούς και θα το αποφεύγει! Δεν είσαι πρακτικό μυαλό!
Sarandis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 δε με πιανεις,ειχε βαθος η σκεψη μου.οταν θα βαρεθεις να το παιζεις ninja, απλα θα αφηνεις το χαρτι κοντα σου και θα κανει μονο του τη δουλεια
Mirlogria Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Τόσα αντικείμενα υπάρχουν να ποτισουμε με σιτρονέλλα ρε τσάκαλε,την τράπουλα θα ποτίσουμε;
Haldol Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Εγώ είμαι αρκετά ικανοποιημένος από ταμπλέτες Baygon (με εκχύλισμα πύρεθρου που γράφουν) σε συνδυασμό με υγρό Teza και * μυγοχάφτη. Τις ταμπλέτες τις έχω στο δωμάτιο για το βράδυ που κοιμάμαι. Τα άλλα δύο μέσα, για όταν κάθομαι. Βλέπω κάνα πετούμενο που και που, έχω και κάνα τσίμπημα ανά 2-3 μέρες, αλλά δεν πειράζει. Σε σχέση με άλλα καλοκαίρια είμαι άρχοντας. Ο μυγοχάφτης (έτσι το λέει η γιαγιά μου) είναι μια συσκευή με μπλε λαμπτήρες Τ5 και ηλεκτρικό δίχτυ μέσα του... μπαίνουν κάθε λογής έντομα αφού τα τραβάει το φως και μόλις ακουμπήσουν στο δίχτυ... τσαφ!
ennoeitai Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Κάποιος να απαντήσει άμεσα: ξέρετε κατάστημα στη Θεσσαλονίκη που να πουλάει ηλεκτρικές ρακέτες (για τα κουνούπια); edit: και όχι δεν εννοώ ότι θα είναι για να τις χρησιμοποιήσουν τα κουνούπια. Εγώ πάνω στα κουνούπια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα