washcloud Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Εγώ πάντως έχω γάτα και δεν τραβάει τίποτα. Όλα πάνω μου έρχονται. Μπορεί να'χει παλιώσει και να θέλει αλλαγή. Καθάρισέ της τους ανεμιστήρες, καν' της reset το ΒΙΟS, μάζεψέ της τα καλώδια και θα είναι μια χαρά. Στη χειρότερη ξαναπέρνα της και Windows.
ennoeitai Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Καθάρισέ της τους ανεμιστήρες, καν' της reset το ΒΙΟS, μάζεψέ της τα καλώδια και θα είναι μια χαρά. Στη χειρότερη ξαναπέρνα της και Windows. Θα το δοκιμάσω. Μπορεί βέβαια να χρειάζεται και καμιά αμπούλα για τα παράσιτα, ή κανένα χάπι για τους μύκητες, ή κάτι που να ενισχύσει γενικά το ανοσοποιητικό της, ώστε να μπορεί να κάνει τη δουλειά της πιο σωστά και να τραβάει τα κουνούπια.
washcloud Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 ^ Σωστά κι αυτά, αλλά ας μείνουμε στο τεχνολογικό πνεύμα του φόρουμ.
JERONIMO888 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Επειδη το προβλημα ερχεται απο τον κηπο και την πυλωτη, καθε χρονο γεμιζει κουνουπια λογω λουλουδιων-γλαστρων κλπ εχει κανεις καμια λυση? λογικα η πιο αποτελεσματικη θα ειναι να ψεκασω αλλα σκεφτομαι οτι εχω και 3 αδεσποτα γατακια που ταιζουμε στην πυλωτη και δεν θελω να τα ψοφησω...οποτε τι κανω?
arc Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Επειδη το προβλημα ερχεται απο τον κηπο και την πυλωτη, καθε χρονο γεμιζει κουνουπια λογω λουλουδιων-γλαστρων κλπ εχει κανεις καμια λυση? λογικα η πιο αποτελεσματικη θα ειναι να ψεκασω αλλα σκεφτομαι οτι εχω και 3 αδεσποτα γατακια που ταιζουμε στην πυλωτη και δεν θελω να τα ψοφησω...οποτε τι κανω? μαθαινεις στα γατια να πετανε, για να βγαλουν το ψωμί τους. εναλλακτικα βαζεις μπολικους βασιλικους
nicoc89 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 μπορεί να μεταφερθεί το aids με τσίμπημα κουνουπιού ? αν πχ τσιμπήσει το πουλί κάποιου κ έρθει μετά και τσιμπήσει το πουλί σου ?μη σας φανεί παράξενο , ξέρω λίγες οι πιθανότητες αλλα μερικοί κοιμόμαστε γυμνοί το καλοκαίρι
ParhsG Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 πολυ δυσκολα απο κουνουπι. Πιο πιθανο να κερδισεις 5 τζακποτ 1
washcloud Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 ...η λύση είναι να αναζητήσεις (είτε από κοντά, είτε τηλεφωνικά) καλύτερα γνώμη από κτηνίατρο για το τί ακριβώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις - ή ΕΣΤΩ από κατάστημα κτηνιατρικών φαρμάκων. Γκούγκλ ιζ γιορ φρεντ για τηλέφωνα/διευθύνσεις που σε βολεύουν... (...σε ΓΕΝΙΚΕΣ πάντως γραμμές, αλλά μην βασιστείς σε αυτό, αν ψεκάσεις πάνω σε φυτά -δεν συμπεριλαμβάνω πιθανό γκαζόν όμως- δεν θα υπάρχει πρόβλημα με τα αδέσποτα γατάκια που είπες. Και δεν νομίζω γενικά να ήταν να ψεκάσεις κάτι ΤΟΣΟ δραστικό πια - θα διακινδύνευαν και άνθρωποι, πχ κυρίως πιθανοί ηλικιωμένοι και παιδιά πρώτα-πρώτα... Τέλος, ΝΟΜΙΖΩ ότι κάτι σε σιτρονέλα είναι άλλωστε η λύση -ίσως σε μορφή που να εξατμίζεται σε διάφορα σημεία, και όχι να ψεκάσεις- οπότε πάλι λέω πρόβλημα δεν θα έχουν τα γατάκια...) Σε τιμά που νοιάζεσαι για τα μικρά πάντως, και καλά κάνεις. Γι' αυτό ρώτα κάποιους από αυτούς που είπα στην αρχή, πρώτα. (...αν θεωρήσεις ότι ΔΕΝ βγάζεις άκρη, στείλε μου κα'να πμ να ρωτήσω κάποιον πετ-σοπά που ξέρω, και που είναι μανούλα με τέτοια θέματα....) μπορεί να μεταφερθεί το aids με τσίμπημα κουνουπιού ? αν πχ τσιμπήσει το πουλί κάποιου κ έρθει μετά και τσιμπήσει το πουλί σου ?μη σας φανεί παράξενο , ξέρω λίγες οι πιθανότητες αλλα μερικοί κοιμόμαστε γυμνοί το καλοκαίρι ...σιγά ρε συ, βάλε την δικιά σου (ή κάποια εξυπηρετική γειτόνισσα/φίλη τεσπα) να το ρουφήξει, και μετά να το φτύσει (μην το καταπιεί δηλαδή) *...αν κοιμάσαι βαριά, φρόντισε να έχεις δίπλα σου κάποια να κάνει προληπτικά αυτή τη δουλειά κάθε τόσο ...να υποψιαστώ ότι δεν παίζει με τίποτα να ψηφίσεις Βαλλιανάτο ε 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα