Swimmer21 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 έχουν θερμίδες ναι.... για πες τι παίρνεις αν θες να παιρνουμε ιδέες και εμείς... σκεφτόμουνα κανα τονοτιλ καπως έτσι....κάνουν δουλειά; προς τον τοπικ σταρτερ τα καλύτερα είναι ice tea light και σοδα από τα υπόλοιπα εννοώ... αν έχεις μεράκι να βράσεις 1 λίτρο με 2-4 φακελάκια τσάι και να το αφήσεις στο ψυγειο και μετά να το πιείς ακόμα καλυτερα.... και καποιος μύθος που επικρατεί για το νερό και τα 8 ποτήρια του.... επιστημονικά ακόμα δεν έχει αποδειχτεί τίποτα....απλά το '54 ή κάποτε αρκετά παλιά πάντως είχανε βγάλει οτι το καλό είναι 1μλ νερό για κάθε θερμίδα που λαμβάνουμε....2000θερμίδες -> 2000μλ -> 2λιτρα -> 8ποτηρια....αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει, διότι δεν έχουμε κάποια στοιχεία που να δείχνουνε οτι βοηθάει το μεταβολισμό ή κάνει καλό κλπ κλπ....οκ να είμαστε ενυδατωμένοι αλλά τα 8 ποτήρια είναι μύθος...με την ίδια λογική ο κολυμβητής που καταναλώνει 11.000θερμίδες την μέρα πρέπει να πίνει 11 λίτρα νερό...χα! 6 λιτρα νερο την ημερα επινα, + 1 λιτρο isostar πριν - κατα την διαρκεια - και μετα την προπονηση οχι και 11.000 θερμιδες
santana99 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 κοίτα εγώ τι άλλο κάνω... έχω πάντα ποτήρια μπύρας στην κατάψυξη... ε το απογευματάκι θα θες να πιεις κάτι έτσι δροσερό...έχε πορτοκάλια για στύψιμο στο ψυγείο...στύβεις 4-5 τα ρίχνεις στον κρυο πότηρο και είσαι άρχοντας... ψάξε και για υποκατάστατα ζάχαρης να χτυπάς φραπεδες και φρέντους και είσαι μια χαρά πιστεύω... 6 λιτρα νερο την ημερα επινα, + 1 λιτρο isostar πριν - κατα την διαρκεια - και μετα την προπονηση οχι και 11.000 θερμιδες α για τον φελπς λέω όχι για εσένα! χαχαχα γενικά ισχύει οτι με την γυμναστική χάνεις υγρά....επίσης όταν είσαι μέσα στη θάλασσα ή κάνεις ντους...άρα και στην πισίνα θα χάνεις οπότε θα ζητάει ο οργανισμός σου παραπάνω.. αλήθεια εσύ τα έπινες από μόνος σου ή καταπιεζόσουν; * και είναι 12.000 όχι 11.000 χαχαχ
Swimmer21 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Σπιτική λεμονάδα Υλικά 500 ml φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού 500 γραμμ. ζάχαρη 200 ml νερό Για 2 μπουκάλια των 700 ml 1. Βάζουμε σε κατσαρόλα το νερό και τη ζάχαρη σε πολύ χαμηλή φωτιά (χωρίς να πάρει βράση). Περιμένουμε μέχρι η ζάχαρη να λιώσει και να πάρει υγρή μορφή. Αφήνουμε να κρυώσει καλά σε θερμοκρασία δωματίου. 2. Στύβουμε τα λεμόνια και σουρώνουμε το χυμό σε λεπτό σουρωτήρι. Ρίχνουμε το σουρωμένο χυμό μέσα στο κρύο πλέον σιρόπι ζάχαρης. Ανακατεύουμε πολύ καλά με σύρμα. 3. Μοιράζουμε τη συμπυκνωμένη λεμονάδα σε αποστειρωμένα γυάλινα μπουκάλια και τη διατηρούμε στο ψυγείο. Για να σερβίρουμε ανά πάσα στιγμή λεμονάδα ανακινούμε καταρχήν το μπουκάλι με το συμπυκνωμένο χυμό και βάζουμε σε ποτήρι 1/3 χυμό και 2/3 κρύο νερό. Ανακατεύουμε καλά και στη συνέχεια σερβίρουμε με παγάκια. Επιπλέον πληροφορία: Ο Χυμός του Λεμονιού είναι 10.000 φορές ισχυρότερος από τη Χημειοθεραπεία και σκοτώνει 11 ειδών Καρκινογόνα Κύτταρα.. δεν ξερω αν ισχυει, μην το αναλυσουμε, αλλα ειναι ενα +
gatokoritso Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 έχουν θερμίδες ναι.... για πες τι παίρνεις αν θες να παιρνουμε ιδέες και εμείς... σκεφτόμουνα κανα τονοτιλ καπως έτσι....κάνουν δουλειά; τονοτιλ είχα πάρει παλιότερα και δεν έκανε και τη τρελή διαφορά.από ενεργειακά για δύσκολα μαθήματα εχω το lucozade alert (για 2 ώρες παω σφαίρα) και για ολα τα υπόλοιπα rockstar ή monster.πριν δώσω πίνω ένα χυμό από αυτούς που έχουν βγάλει με 7 έως 10 βιταμίνες και ειμαι οκ.
santana99 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 χαχαχα πλάκα τον κάνεις; 500γραμμ ζάχαρη; δλδ 1800+ θερμίδες λίπους... πιο πολλά προβλήματα θα έχει παρά αυτά που θα σώσει.... καλό τιπ έιναι σε πορτοκαλάδα να στίψεις και ένα λεμόνι να πιείς... ή στίψε και πιες ένα λεμόνι σφινάκι...πολύ καλό και αυτό ;P
Swimmer21 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 τονοτιλ είχα πάρει παλιότερα και δεν έκανε και τη τρελή διαφορά.από ενεργειακά για δύσκολα μαθήματα εχω το lucozade alert (για 2 ώρες παω σφαίρα) και για ολα τα υπόλοιπα rockstar ή monster.πριν δώσω πίνω ένα χυμό από αυτούς που έχουν βγάλει με 7 έως 10 βιταμίνες και ειμαι οκ. φατε ενα μήλο ρε. χαχαχα πλάκα τον κάνεις; 500γραμμ ζάχαρη; δλδ 1800+ θερμίδες λίπους... πιο πολλά προβλήματα θα έχει παρά αυτά που θα σώσει.... καλό τιπ έιναι σε πορτοκαλάδα να στίψεις και ένα λεμόνι να πιείς... ή στίψε και πιες ένα λεμόνι σφινάκι...πολύ καλό και αυτό ;P θα βγει ομως σε 2 μπουκαλια των 700ml.. και καθε ποτηρι το αραιωνεις.. (1/3 χυμος, 2/3 νερο)
santana99 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 τονοτιλ είχα πάρει παλιότερα και δεν έκανε και τη τρελή διαφορά.από ενεργειακά για δύσκολα μαθήματα εχω το lucozade alert (για 2 ώρες παω σφαίρα) και για ολα τα υπόλοιπα rockstar ή monster.πριν δώσω πίνω ένα χυμό από αυτούς που έχουν βγάλει με 7 έως 10 βιταμίνες και ειμαι οκ. χαχαχ σε φαντάζομαι να κοιτάς το πρόγραμμα τις εξεταστικής "οχι ρε γαμώτο 3 υποχρεωτικά" και η μάνα βγαίνει από το σπίτι "θέλετε τπτ απο το σουπερ μαρκετ;", "3 lucozade alert πάρε μου" :P και να σε πω άμα πιεις καφέ με 1 γενναία κουταλιά σε κρατάει καθόλου σε σχέση με το locuzade για πχ; θα βγει ομως σε 2 μπουκαλια των 700ml.. και καθε ποτηρι το αραιωνεις.. (1/3 χυμος, 2/3 νερο) σορρυ δεν το πρόσεξα αλλά και πάλι τοσο ωραίος που είναι αυτός ο χυμός που το 1/4 του 2λιτρου που θα φτιάξεις φεύγει χαλάρα και παίρνεις έτσι μπόλικες θερμίδες.....αν το κάνει με φρουκτοζη τουλάχιστον γλιτώνει τις μισές! τα άλλα υποκατάσταση ζάχαρης ασπαρτάμη και διάφορα δεν τα πολυγουστάρω γτ δεν εχω διαβάσει καλά πράματα...
paylidis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 lipton lemon ή και λεμοναδα για το καλοκαιρι μετράνε...
gatokoritso Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 χαχαχ σε φαντάζομαι να κοιτάς το πρόγραμμα τις εξεταστικής "οχι ρε γαμώτο 3 υποχρεωτικά" και η μάνα βγαίνει από το σπίτι "θέλετε τπτ απο το σουπερ μαρκετ;", "3 lucozade alert πάρε μου" :P και να σε πω άμα πιεις καφέ με 1 γενναία κουταλιά σε κρατάει καθόλου σε σχέση με το locuzade για πχ; χθες πήγε σούπερμάρκετ και αγόρασε 2 χωρίς να της το πω!αχ γλυκιά μανούλα πόσο με σκέφτεσαι!πίνω εσπρέσο και στα μεγάλα κέφια με βοηθά το πολύ για κανα τέταρτο δεν συγκρίνετε με το alert...
slipknot Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Λυπάμαι που το ντόπινγκ έχει εισβάλει και στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
chill Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Λυπάμαι που το ντόπινγκ έχει εισβάλει και στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Τι; Σπουδάζει ο Μπουρούσης;
santana99 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 ε πως αλλιώς να την βγάλουμε μωρε; και μέσα στη ζέστη.....να πεις θα φας, αν φας πολύ θα σε πιάσει ύπνος...ή θα τρώμε σοκολάτες...θα τελειώνουμε κάθε εξεταστική +5κιλά; χαχαχ τουλάχιστον αν πέρναγα 5 μαθηματα στην εξεταστική ας έπερνα τα 5 κιλά οκ!
slipknot Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Τι; Σπουδάζει ο Μπουρούσης; ε πως αλλιώς να την βγάλουμε μωρε; και μέσα στη ζέστη.....να πεις θα φας, αν φας πολύ θα σε πιάσει ύπνος...ή θα τρώμε σοκολάτες...θα τελειώνουμε κάθε εξεταστική +5κιλά; χαχαχ τουλάχιστον αν πέρναγα 5 μαθηματα στην εξεταστική ας έπερνα τα 5 κιλά οκ! Κοιμάσαι κανονικά, τρως κανονικά, διαβάζεις και λίγο...
paylidis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 χθες πήγε σούπερμάρκετ και αγόρασε 2 χωρίς να της το πω!αχ γλυκιά μανούλα πόσο με σκέφτεσαι!πίνω εσπρέσο και στα μεγάλα κέφια με βοηθά το πολύ για κανα τέταρτο δεν συγκρίνετε με το alert... πραγματικά για περιοδους διαβασματος και πολλης δουλειάς με εχει βοηθήσει το Lucosade και το σαπιο red bull παρα πολύ. Οι καφεδες απλα δε με πιανουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.