Anastazio Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 μωρε και εγώ κοκα κόλα θέλω να πίνω, αλλα πολυ ζαχαρη και θελω να αρχίσω να την ελαττώνω γιατί και στον καφέ μου βάζω 4-5 κουταλιές, αμα πίνω και 2 κοκα κόλες την μερα πάει!!! Εσυ ρε φιλε δε πινεις καφε,μπακλαβα πινεις!
marantonis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Λυπάμαι που το ντόπινγκ έχει εισβάλει και στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Το ντοπινγκ ηταν ειναι και θα ειναι παντου.
devil-ji Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Coca cola , η κανονικη full οχι τα ελλεεινα υποκαταστατα της ολα τα υπολοιπα ειναι σα να πας για βρωμικο κ να παραγγελνεις οσπρια/λαχανικα... θα θελα να ξαναδοκιμασω την vanilla
gatokoritso Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Λυπάμαι που το ντόπινγκ έχει εισβάλει και στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. σιγα μην μας ζητανε και δειγμα ουρων πριν γραψουμε!! περα απο τη πλακα οταν το καθε αστερι βαζει για υλη ολοκληρο βιβλιο(100 εως 400 σελ) και οι σημειωσεις του μαθηματος ειναι αντε γεια τι να κανεις?ατιμη κοινωνια! θα θελα να ξαναδοκιμασω την vanilla και εγω!!!
-nick- Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 ΕΨΑ (με/χωρις ανθρακικο, αλλα κυριως χωρις) ΗΒΗ(παρομοιως)
mary Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 +1 ΕΨΑ ΛΕΜΟΝΑΔΑ. Τοοοοοο αναψυκτικο. Καλυτερο απο σπράιτ,ειδικα για χωνεψη....
gatokoritso Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 δεν εχω δοκιμασει ποτε κλιαφα.που το πουλανε?
salliara Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 ειναι απο λαρισα, τυρναβο καπου εκει. δεν τη βρισκεις σε αλλες περιοχες εκτος Θεσσαλιας δλδ. τωρα την λιγουρευτηκα, ερχονται 2 φιλες με το αμαξι και θα περασουν απο λαρισα, θα τις βαλω να μου φερουν ενα μπουκαλι
evabb Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 αυτο εδω http://www.taodrinks.com/content/home/3/index.jsp
theTuber Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 ειναι απο λαρισα, τυρναβο καπου εκει. δεν τη βρισκεις σε αλλες περιοχες εκτος Θεσσαλιας δλδ. τωρα την λιγουρευτηκα, ερχονται 2 φιλες με το αμαξι και θα περασουν απο λαρισα, θα τις βαλω να μου φερουν ενα μπουκαλι Από Τρίκαλα είναι. Έχει τρομερή βυσσινάδα εκτός από πορτοκαλάδα!
freedubus Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Έχω παρατηρήσει οτι τα δήθεν καλύτερα ψαγμένα αναψυκτικά (συνήθως αυτά από μικροβιομηχανίες) είναι τίγκα στο νευροτοξικό καρκινογόνο βενζοϊκό νάτριο. Οπότε νο θενξ, θα προτιμήσω φάντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.