Προς το περιεχόμενο

Απο Forthnet σε HOL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να ρωτήσω,

έγινε καλή προσφορά απο HOL ,έχω ομως forthnet και το συμβόλαιο λήγει 22 ιουλίου (σε 27 μέρες).

Είναι αργά να γίνει φορητότητα τώρα σε HOL?

Σήμερα έχουμε 25 Ιουνίου, θυμάμαι πως η αίτηση για φορητότητα πρέπει να γίνει 30 μέρες πριν.

Τι λέτε?

Δημοσ.

αν είσαι ικανοποιημένος από forthnet, το θεωρώ ρίσκο να αλλάξεις εταιρία και ειδικά hol που δεν είναι και πολύ σταθερή τελευταία. αν σε ενδιαφέρει όμως πολύ το οικονομικό μέρος, τότε πήγαινε.

Δημοσ.

αν είσαι ικανοποιημένος από forthnet, το θεωρώ ρίσκο να αλλάξεις εταιρία και ειδικά hol που δεν είναι και πολύ σταθερή τελευταία. αν σε ενδιαφέρει όμως πολύ το οικονομικό μέρος, τότε πήγαινε.

+1000

Δημοσ.

Eγω παντως με hol δεν εχω προβλημα και το εχω συνδυασει με το κινητο για να εχω ακομα μεγαλυτερη εκπτωση.

Αμα κανεις και online την αιτηση εχεις 3 μηνες δωρεαν, ολα τα αλλα τα αναλαμβανουν απο τη hol.

Περιμενε μεχρι να ληξει τελειως το συμβολαιο σου για να μη πληρωσεις και προστιμο που φευγεις πιο νωρις.

Δημοσ.

Απλά νομίζω πως αιτηση για διακοπή ας πούμε πρεπει να κάνεις 1 μήνα πριν και οχι τελευταία στιγμή. Ξέρει κανείς?

γιατί απο HOL μου είπαν δεν παίζει πρόβλημα αλλα εγώ θυμάμαι άλλα.

Θα πάω σε HOL , αν και ειμαι απόλυτα ικανοποιημένος απο forthnet, γιατι η διαφορά στην τιμή ειναι μεγάλη, ειδικα απτην στιγμή που έχω vodafone στο κινητό..

Επίσης δεν πληρώνω εγώ την σταθερή-adsl και πηγε ο πατερας να παει στην cyta και λέω καλυτερα HOL απο cyta πιο αξιόπιστη και απο φίλους δεν ειχε κανείς πρόβλημα.

Δημοσ.

Απλά νομίζω πως αιτηση για διακοπή ας πούμε πρεπει να κάνεις 1 μήνα πριν και οχι τελευταία στιγμή. Ξέρει κανείς?

γιατί απο HOL μου είπαν δεν παίζει πρόβλημα αλλα εγώ θυμάμαι άλλα.

Θα πάω σε HOL , αν και ειμαι απόλυτα ικανοποιημένος απο forthnet, γιατι η διαφορά στην τιμή ειναι μεγάλη, ειδικα απτην στιγμή που έχω vodafone στο κινητό..

Επίσης δεν πληρώνω εγώ την σταθερή-adsl και πηγε ο πατερας να παει στην cyta και λέω καλυτερα HOL απο cyta πιο αξιόπιστη και απο φίλους δεν ειχε κανείς πρόβλημα.

Οποτεδήποτε μπορεί να γίνει η αλλαγή δεν γνωρίζω αν εχεις όμως κάποια επιβάρυνση.

Εγώ είχα HOL και στο 3μηνο ξαναγύρισα στη Forthnet (όπου ήμουν νωρίτερα) πάντως, αν αυτό σου λέει κάτι.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πρόσεξε μονάχα φίλε μου γιατί για να έχεις κάποια έκπτωση θα πρέπει να έχεις πάνω από ένα ποσό πάγιο,αν θυμάμαι καλά άνω των 30 ευρώ.

Και ένα δεύτερο,συμβουλή μιας και είμαι στη hol,μόνο με internet,χωρις σταθερό και αναγκάζομαι να τους τηλεφωνώ από το κινητό.Όταν θα τους παίρνεις τηλ.,μέχρι να γλινει η φορητότητα αντί του 13844 να πληκτρολογείς :2130013844 γιατί είναι σα να παίρνεις σε στάθερο και δεν θα έχεις την τσουχτερή χρέωση του πενταψήφιου.

Δημοσ.

Πρόσεξε μονάχα φίλε μου γιατί για να έχεις κάποια έκπτωση θα πρέπει να έχεις πάνω από ένα ποσό πάγιο,αν θυμάμαι καλά άνω των 30 ευρώ.

Δεν ισχυει πλεον αυτο. Εγω εβαλα στο κινητο το vodafone unlimited 18 (με 18 ευρω παγιο το μηνα) και την εκπτωση των 5 ευρω την εχω μονο στη hol.

Η προσφορά είναι διαθέσιμη στα προγράμματα συμβολαίου ή Καρτοπρογράμματος Vodafone για ιδιώτες, εμπορικά ή μη διαθέσιμα, με μηνιαίο πάγιο 15€ και άνω καθώς και στα Ευέλικτα Επαγγελματικά προγράμματα συμβολαίου για ελεύθερους επαγγελματίες με μηνιαίο πάγιο 15€ και άνω.
Δημοσ.

Χωρίς να το λέω με σιγουριά, υπάρχει περίπτωση αν κάνεις την αίτηση διακοπής πριν τη λήξη του συμβολαίου να πληρώσεις τέλος διακοπής. Πριν κάνεις κάποια κίνηση πάρε τηλέφων ή πήγαινε από ένα κατάστημα και ρώτα τους (και δε ξέρεις ποτέ, μπορεί να σου δώσουν καμία προσφορά για να μη φύγεις)

Δημοσ.

Χωρίς να το λέω με σιγουριά, υπάρχει περίπτωση αν κάνεις την αίτηση διακοπής πριν τη λήξη του συμβολαίου να πληρώσεις τέλος διακοπής. Πριν κάνεις κάποια κίνηση πάρε τηλέφων ή πήγαινε από ένα κατάστημα και ρώτα τους (και δε ξέρεις ποτέ, μπορεί να σου δώσουν καμία προσφορά για να μη φύγεις)

Ναι αυτό ισχύει σίγουρα στη Hol

Επισκέπτης
Δημοσ.

Φίλε μου επανέρχομαι και θα ήθελα να σε συμβουλεύσω πως η διακοπή κάνει 15 εργάσιμες μέρες να ολοκληρωθεί, ΑΛΛΑ!!!!! ως ημερομηνία διακοπής είναι η ημέρα που έγινε η αίτηση.Σου μιλά παθών με τη hol και μάλιστα προσφάτως!Για αυτό προσοχή.Και να είσαι σίγουρος δεν πρόκειται να σου πούνε τίποτα μόνο και μόνο για να πληρώσεις τα τσαμπατζίδικα 73 ευρώ.

Δημοσ.

Εγώ ρε παιδιά στην forthnet είμαι, αν ζητήσει κάποιος "τέλος" θα το ζητήσει η forthnet.

Αλλα για αυτο ρωτάω αν μπορώ 1 μηνα πριν να κάνω αίτηση φορητότητας, εννοώ αν μπορω να φύγω χωρις να πληρώσω κάποιο τέλος στην φόρθνετ.

πχ. Μπορεί η φορθνετ 1 μηνα πριν την λήξη του συμβολαίου να σε ανανεώνει και για τον επόμενο χρόνο, για αυτό ρώτησα. Ουσιαστικά ποτέ δεν μπορείς ΑΚΡΙΒΩΣ μα ακριβώς στην λήξη συμβολαίου να αλλάξεις, θα υπάρχει κάποιο περιθώριο λογικά πριν την λήξη.

Δημοσ.

Δε σε ανανεώνει για άλλο ένα χρόνο. Μετά τον χρόνο στην ουσία δεν έχεις δέσμευση και μπορείς να φύγεις όποτε θες, εκτός αν πάρεις άλλη προσφορά (π.χ. πακέτο, νέο εξοπλισμό κλπ κλπ), οπότε και θα ανανεωθείς. Ρώτα πριν φύγεις γιατί μετά θα χτυπιέσαι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...