Προς το περιεχόμενο

Σκληρός καπούτ...

ntinos19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αδερφός - καθαρίζει ότι βρει με δεδομένα :/

Και εσύ τον αφήνεις; στην τελική πάρε ένα 2.5αρη εξωτερικό και κρύβεται τον όταν δεν τον !

android.png

Δημοσ.

αδερφός - καθαρίζει ότι βρει με δεδομένα :/

Σωστος ο brother! Μην τα βρουν τιποτα χακερ και στα παρουν. Ψεκαστε - σκουπιστε - τελειωσατε ενα πραγμα! :-D

Δημοσ.

κάποια στιγμή θα τον πάρει πρέφα, θα τον πάρει με το μηχανάκι (σούζες κλασικά), θα πάει σπίτι φίλου για ταινίες (αν δεν τον ψάξουν κιόλας), ε αμα τον φέρει πίσω θα τον ξανά πάρει και σύντομα.

έχει ρίξει σκληρό απο το μηχανάκι, δεν θέλω να το ξανά ζήσω :/

Δημοσ.

Το ίδιο έπαθα κι εγώ φίλε μου με ένα δίσκο Samsung. Ξαφνικά μια μέρα πάω να βάλω ένα τόρρεντ να κατέβει και συνειδητοποιώ ότι ο σκληρός που σώζω τα αρχεία δεν υπάρχει. Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά μάλλον δεν υπάρχει σωτηρία.

Δημοσ.

εχω ακουσει μια τεχνική με την βοήθεια κατάψυξης, θα το ψαξω τι ακριβως πρεπει να κανεις..

αν και δεν νομιζω να κάνει κάτι γιατί αυτό διορθώνει για λιγο πρόβλημα του δισκου, εσενα μαλον σου εχει χαλασει κανα τσιπακι πανω στον σκληρό..

ψύχονται οι δίσκοι σου? εισαι σίγουρος οτι πριν κλίσεις το pc οτι τον έβλεπε?

καλα θυμαμε, εδω το ειδα

http://www.insomnia....ost__p__2066971

Δημοσ.

πως ξέρω αν ψύχεται ? φαίνεται κάπου? :confused:

την τελευταία φορά το βράδυ ήταν ο αδερφός μου στο PC και εγώ απο το λαπτοπ. και τραβούσα δεδομένα κανονικά.

Δημοσ.

Εάν ο δίσκος δουλεύει όταν τον συνδέεις στο ρεύμα τότε μπορείς να επιδιορθώσεις τι πλακέτα κατά 80% με κόστος επισκευής από 80-90 ευρώπουλα μέχρι 120-130! Μερικές εταιρίες είναι οι :

System Solution(www.systemsolution.com.gr)

Tictac(www.tictac.gr)

Recovery24(www.recovery24.gr)

Οι δύο πρώτες αν δεν κάνω λάθος έχουν και δωρεάν μεταφορικά!

Μην δοκιμάζεις καταψύκτες και κτλ…

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...