marantonis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 ελατε, πειτε τωρα, μεταξυ μας ειμαστε. Ξερετε, προσωπικες εμπειριες ή γνωστων. Οταν λεω απο παπαδες αναφερομαι στο κατηχητικο προφανως. Στα υπολοιπα σχολειο. Κανω την αρχη: νηπιο. Η "δασκαλα" μας τραβουσε τα αυτια οποτε κατι δε της αρεσε, αλλα οχι το απλο ιεραποστολικο, το κινεζικο που στριβεις τα αυτια και καρφωνεις τα νυχια σου. Καριολα. δημοτικο: στη 2α ειχαμε ενα καθηγητη που μας τραβουσε μπατσιδια. Εμενα, παντα ομως, θολωνε η οραση μου για λιγο, και ακουγα βουιτα. Τωρα που τον φερνω στη μνημη μου θελω αν τον δω να του ριξω κι εγω μια. Τοτε, δε ξερω ακριβως γιατι, τον συμπαθουσα. Ο διευθυντης οποτε μας στελνανε εκει μας σηκωνε ψηλα απτις φαβοριτες. Ο επομενος ηταν χειροτερος, φωναζε τοσο δυνατα που παθαινες σίον σόνο σοκ. Γυμνασιο: νταξει κανεις καριολης δε τολμουσε να βαρεξει, αν θυμαμαι καλα, αλλα τοτε αρχισα να καταλαβαινω την παρανοια των ελληνων καθηγητων. Μερικοι ηταν πραγματικα για το δαφνι. Αλλες απλα αγαμητες. Λυκειο: μου κανε μαθηματικα ενα χουντικο φασισταριο, που ελεγε οτι λυποταν που το κρατος δεν τον αφηνει πια να δερνει τους μαθητες. Ε, μερικες χωρισμενες κομπλεξικες που ξεσπουσαν πανω μας και τσακωνομουνα, αυτα. Κατηχητικο δε πηγα ποτε, δε ξερω πως ειναι, παροτι το εχω χρησιμοποιησει σε σεξουαλικες φαντασιωσεις μου. Ελατε να μοιραστουμε τις τραυματικες εμπειριες μας!
-nick- Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Τιποτα απολυτως. Μαλλον εισαι μεγαλος σε ηλικια. Νταξει, ενας καθηγητης αν καποιος εγραφε καμμια φορα φασαρια παιζει να του πεταγε καμμια κιμωλια, αλλα μεχρι εκει.
marantonis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Τιποτα απολυτως. Μαλλον εισαι μεγαλος σε ηλικια. Ε, ναι, σ'εσας τα νιατα τωρα ειναι διαφορετικα. Εγω το 92 πρωτοειδα το φως της ημερας. ΥΓ. Αμα θες καμια φορα να κατσουμε στο τζακι να σου πω ιστοριες για τα παλια τα χρονια, που παιζαμε ολοι ps1:-P
ZAKKWYLDE Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Στο Δημοτικό δεν είχα δεχθεί καμια ιδιαίτερη κακομεταχείριση. Στο Γυμνάσιο είχαμε κανα 2 τρελούς φασισταριά...ιδιαίτερα τον διευθυντή. Αλλά την μαύρη μου την αλήθεια θα τη πω. Οι καθηγητές δέχονταν αρκετά περισσότερη ψυχική κακοποίηση προερχόμενη απο εμάς...και τώρα φαντάζομαι είναι ακόμα χειρότερα.
santana99 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 εγώ ευτυχώς στο δημοτικό είχα τύχει σε τμήμα με νορμαλ δασκάλα δλδ 2-3 φορές να μου είχε τραβήξει φαβορίτα αλλά νορμαλ πράγματα, η άλλη από το άλλο τμήμα ήταν καριόλα....1 μέρα κάναμε μόνο μαζί τις μάθημα και μου τράβηξε το μαλλί ανάμεσα στην φαβορίτα και το υπόλοιπο μαλλί (ένα κομμάτι προς το αυτί) που πονάει πολύ! τι διαολο κάνουνε πειράματα πάνω τους να δουν τι πονάει πιο πολυ; Και ο διευθυντής στο δημοτικό έριχνε σφαλιάρες, σήκωνε τα παιδιά από τις μπλούζες και τράβαγε αυτιά....ευτυχώς εμένα ποτέ... Αυτά... πάντως οταν είσαι μικρό παιδί δεν τα λες κιόλας αυτά στους γονείς σου για κάποιον μαλακισμένο λόγο.... η κοινωνία θα ήταν πολύ καλυτερη αν γινόταν πλήρη ομολόγηση σπίτι.
-nick- Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 ΥΓ. Αμα θες καμια φορα να κατσουμε στο τζακι να σου πω ιστοριες για τα παλια τα χρονια, που παιζαμε ολοι ps1:-P Εγω θα σου λεω για παιχνιδια σε MS-DOS σε 286 12ΜHz
Lucifer Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Στο δημοτικό μάζευα βεργιές στην παλάμη αν έκανα μαλακίες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κάνω συνέχεια μαλακίες, κανείς ποτέ δεν έμαθε ότι γούσταρα.
santana99 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Στο Δημοτικό δεν είχα δεχθεί καμια ιδιαίτερη κακομεταχείριση. Στο Γυμνάσιο είχαμε κανα 2 τρελούς φασισταριά...ιδιαίτερα τον διευθυντή. Αλλά την μαύρη μου την αλήθεια θα τη πω. Οι καθηγητές δέχονταν αρκετά περισσότερη ψυχική κακοποίηση προερχόμενη απο εμάς...και τώρα φαντάζομαι είναι ακόμα χειρότερα. όχι φίλε δεν είναι έτσι....ο δάσκαλος και ΚΥΡΙΩΣ αυτός/αυτή στο δημοτικό είναι παιδαγωγός! Δεν είναι μια απλή φιλόλογος που θα της πρίζουν τα @@. Όμως και οι καθηγητές (γιατί αναφέρεσαι στο γυμνάσιο) πάνε από επιλογή τους εκεί και για να πας κάνεις και εξετάσεις για παιδαγωγικά.... Αν δεν μπορούν να διαχειρίζονται την τάξη τότε δεν τους φταίει κανείς. Είχαμε ένα καθηγητή στο λύκειο (και γαμώ τις γνώσεις) και μπήκε μέσα με σκατόφατσα για να σκάσουν όλοι.....έτυχε να ήμουν στο τμήμα τεχνολογικής με τους πιο "φασαριόζους" ε ένας πέταξε μια μαλακια και ακούστηκε ένα "έξω" από τον καθηγητή....από πότε σε ρώταγε πόσο κάνει 1+1 και ίδρωνες για να του πεις 2 από αβεβαιότητα! Τα παιδιά παιδιά είναι... Στο δημοτικό μάζευα βεργιές στην παλάμη αν έκανα μαλακίες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κάνω συνέχεια μαλακίες, κανείς ποτέ δεν έμαθε ότι γούσταρα. καλά μας περιέγραφε 45άρις τώρα φάση....δημοτικό λέει κάνανε προσευχή και όποιος έκανε φασαρία τις προηγούμενες ημέρες όταν τελείωνε η προσευχή για παραδειγματισμό τους βάραγαν τα δάχτυλα (από την πάνω μεριά) με ξύλινο χάρακα. Και μας έλεγε οτι το γούσταραν αυτό (τα αγόρια κυρίως) και καλά σαν δείκτη μαγκιάς ποιος έχει τα περισσότερα σημάδια ή το δυνατότερο χτύπημα... χαχαχαχαχα
freedubus Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Κανένας ποτέ δεν με άγγιξε γιατί ο πατέρας μου ήταν γυμνασιάρχης και πολύ δημοφιλής στους σχολικούς κύκλους, αν και όλοι οι δασκαλοκαθηγητές πολύ θα ήθελαν να με σπάσουν στο ξύλο γιατί εκμεταλλευόμενος την ιδιότητα του γέρου μου έκανα όλο αλητείες. Από τις λίγες ικανοποιήσεις των σχολικών μου χρόνων, να κάνω ο,τι γουστάρω και να βλέπω μαλάκες δασκάλους να σκυλιάζουν που δεν μπορούν να μου κάνουν τίποτα. Το μόνο που έκαναν ήταν να ρουφιανεύουν στον πατέρα μου αυτά που έκανα και μετά γινόταν της πουτανάρας στο σπίτι αλλά πφ έβαζα τη μάνα μου μπροστά και όλα κομπλέ.
marantonis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Αλλά την μαύρη μου την αλήθεια θα τη πω. Οι καθηγητές δέχονταν αρκετά περισσότερη ψυχική κακοποίηση προερχόμενη απο εμάς... Δεν ειναι και μεγαλο ψεμα αυτο, αλλα αν δε κανεις για δασκαλος μη μας τα πρηζεις. Ενταξει, περα απ αυτο, για να ειναι σωστος ενας διδακτης πρεπει εκτος απο υπομονη να εχει και σοβαρες γνωσεις παιδοψυχολογιας. Στην ελλαδα φυσικα ειναι κατι αρκετα σπανιο. Τελος, πολυ σωστα ελεγε ο ΜΠ. Ρασσελ οτι για να αποδιδεις σωστα για πολυ καιρο, σ' αυτο το επαγγελμα, πρεπει να μην το εξασκεις πανω απο 2-3 ωρες τη μερα, αλλα πώς το εφαρμοζεις τωρα αυτο σε τετοιο περιγυρο.
frenzy Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Από σωματική βία έχω φάει πολλή στη μάπα. Έχω κακοποιήσει αρκετό κόσμο ψυχολογικά επίσης. Κανα δυο σωματικά στο σχολείο. Σε αυτό νομίζω είμαι νορμάλ.
gatokoritso Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Καλά εχω τύχει σε πολλούς μαλακες/μαλακισμενες και έτρωγα φωνή γιατί ποιος τολμούσε να χτυπήσει κορίτσι;χιχι...και φυσικά ότι και να γινόταν χαρτί και καλαμαρι στη μαμα.αλλά τώρα που το σκέφτομαι ήταν ένα @ρχιδι στο λύκειο που μας έκανε μαθηματικά τι μας έκανε δηλαδή τίποτα δεν καταλάβαινε κανείς.και όταν του λέγαμε εξήγησε τίποτα μας έλεγε πηγαίνετε φροντιστήριο.στα αγόρια έριχνε φαπες και τα κορίτσια τα κοίταζε πάντοτε με ένα περίεργο χαμογελάκι τι σπαστικο!άμα θυμηθώ και αλλά θα σας πω...
freedubus Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Εγώ πήγα κατηχητικό 2-3 φορές γιατί μου τα είχε πρήξει η γιαγιά μου. Μέχρι που με πέταξε έξω βρίζοντας ο παπάς γιατί κάναμε μαλακίες με ένα άλλο παιδί και δεν ξαναπήγα.
-nick- Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Φαπες σε αγορια στο λυκειο ρε? Αν γινοταν αυτο σε μας θα χαμε τοπικη εξεγερση κανονικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.