Προς το περιεχόμενο

Ψυχικη και σωματικη κακοποιηση απο δασκαλους, καθηγητες ή παπαδες

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά εχω τύχει σε πολλούς μαλακες/μαλακισμενες και έτρωγα φωνή γιατί ποιος τολμούσε να χτυπήσει κορίτσι;χιχι...και φυσικά ότι και να γινόταν χαρτί και καλαμαρι στη μαμα.αλλά τώρα που το σκέφτομαι ήταν ένα @ρχιδι στο λύκειο που μας έκανε μαθηματικά τι μας έκανε δηλαδή τίποτα δεν καταλάβαινε κανείς.και όταν του λέγαμε εξήγησε τίποτα μας έλεγε πηγαίνετε φροντιστήριο.στα αγόρια έριχνε φαπες και τα κορίτσια τα κοίταζε πάντοτε με ένα περίεργο χαμογελάκι τι σπαστικο!άμα θυμηθώ και αλλά θα σας πω...

ειχα 3 θεοτρελους καθηγητες, εναν στο γυμνασιο, 2 στο λυκειο, κι ηταν ολοι τους μαθηματικοι. Δεν ειναι τυχαια αυτα τα πραγματα.

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όντως στο λύκειο γενικά δεν παίζουν τέτοιες παπαρίες...

Μόνο μια φορά θυμάμαι 1η λυκείου είχαμε μια μαλακισμένη φιλόλογο που μας έκανε κείμενα, και η απουσιολόγος συμπλήρωνε το απουσιολόγιο και όταν μπήκε η καθηγήτρια δεν σηκώθηκε αυτή και πήγε και την "σήκωσε" από το μαλλί....

Καλά εχω τύχει σε πολλούς μαλακες/μαλακισμενες και έτρωγα φωνή γιατί ποιος τολμούσε να χτυπήσει κορίτσι;χιχι...και φυσικά ότι και να γινόταν χαρτί και καλαμαρι στη μαμα.αλλά τώρα που το σκέφτομαι ήταν ένα @ρχιδι στο λύκειο που μας έκανε μαθηματικά τι μας έκανε δηλαδή τίποτα δεν καταλάβαινε κανείς.και όταν του λέγαμε εξήγησε τίποτα μας έλεγε πηγαίνετε φροντιστήριο.στα αγόρια έριχνε φαπες και τα κορίτσια τα κοίταζε πάντοτε με ένα περίεργο χαμογελάκι τι σπαστικο!άμα θυμηθώ και αλλά θα σας πω...

μπράβο, μερικά ατομα δρουν σωστά!

Δημοσ.

Μόνο μια φορά θυμάμαι 1η λυκείου είχαμε μια μαλακισμένη φιλόλογο που μας έκανε κείμενα, και η απουσιολόγος συμπλήρωνε το απουσιολόγιο και όταν μπήκε η καθηγήτρια δεν σηκώθηκε αυτή και πήγε και την "σήκωσε" από το μαλλί....

Καλά της έκανε της καριόλας.

Δημοσ.

Στο σχολείο μου στο δημοτικό μια φορά ένας δάσκαλος χτύπησε 2 αγόρια πέμπτης δημοτικού,επειδή δεν ακουγανε το διευθυντη που έιχε πει να μην πλησιάζουνε ένα σκαφτικό όχημα που είχε έρθει να κάτι έργα στο σχολείο.Τα χτύπησε με τον εξής τρόπο:Τα έπιασε απο το κεφάλι ,τους τράβηξε τα μαλλιά,μετά τα έπιασε πάλι απο το κεφάλι και τα κουτούλησε μεταξύ τους με δύναμη,και μετά τα κλότσησε στο ποπό.Μετά ήρθαν οι γονείς τους,ήρθε και η αστυνομία και το μόνο που του κάνανε ήταν να τον στείλουν σε άλλο σχολείο.

Δημοσ.

Εγώ πήγα κατηχητικό 2-3 φορές γιατί μου τα είχε πρήξει η γιαγιά μου. Μέχρι που με πέταξε έξω βρίζοντας ο παπάς γιατί κάναμε μαλακίες με ένα άλλο παιδί και δεν ξαναπήγα.

μαλακια εκανες. Η ανωριμοτητα σου σε εμποδισε απο το να χασεις την παρθενια σου πολυ πιο νωρις.

Δημοσ.

Εμείς στο δημοτικό είχαμε ένα καραγκιόζη διευθυντή που μας έκανε ανάκριση σε όσους αρνούμαστε να πάμε στην παρέλαση και μας φώναζε λες και ήταν κανένας "στρατοκαβλος" "ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΡΕ Η ΑΛΒΑΝΟΙ ?" και είχαμε και μια δασκάλα η οποια έπαιρνε πολύ σοβαρά τον ρολο της και μας δημιουργούσε ενοχες (πρώτη δημοτικού) ότι είμαστε άχρηστοι αν κάναμε κάποιο ορθογραφικό λάθος και μας έβαζε να κάτσουμε μονοι μας μέσα στο διάλυμα (ένας σε κάθε διάλυμα) να γράφουμε τιμωρία κατεβατά το ορθογραφικό λάθος. (ακόμα και αν ένα πιτσιρίκι έβαζε τα κλάματα αυτή το κοίταζε με αυστηρό ύφος και του φώναζε με τσιριχτή φωνή "ΤΙ ΚΛΑΙΣ? ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ? ΚΑΤΣΕ ΓΡΑΨΤΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ" και όταν ερχόταν η ώρα για τους βαθμούς προσπαθούσε να πείσει τους γονείς μας ότι έχουμε πρόβλημα (σε όλους το έκανε εκτος από κάνα δυο παιδιά) και ότι πρέπει να μας πάνε σε ψυχολόγο κλπ. ΗΜΑΡΤΟΝ.

Στο γυμνάσιο είχαμε μια καθηγήτρια η οποια ήταν χοντρή , άσχημη και την είχε παρατήσει ο άντρας της για μια νεότερη της και όταν έμπαινε στην τάξη έκανε σαν δαιμονισμένη , πρόσβαλε , έβριζε , απέβαλε ΑΓΟΡΙΑ και μονο (είχε έχθρα με εμάς γιατί έλεγε όταν μεγαλώσουμε θα γίνουμε αλήτες (LOL) ).

Τώρα πειράγματα από παιδιά , ναι με είχε πειράξει ένα μαλακιστιρι(στο γυμνάσιο) και όταν με είδε τώρα τελευταία (λόγο της αλλαγής από τότε) ήταν υπερβολικά φιλικός.

Βέβαια και εγώ έχω πειράξει παιδιά και μάλιστα μερικές φορες το παρατράβηξα μέχρι που το κατάλαβα, έκοψα τις μαλακιες και ηρέμησα και πείραζα μονο άτομα που το έπαιζαν γαμάω.

ΑΥΤΑ.

Δημοσ.

γιατί τοσο απόλυτοτητα;

Απουσιολόγεςσπόνδυλα

Χαχα μια φορά στο γυμνάσιο , στο διάλειμμα πριν την ώρα των θρησκευτικών, είχα πάει με έναν άλλον, πήραμε τις σερβιέτες από την τσάντα μιας βλαμμένης και τις κολλήσαμε στην εικόνα του χριστού πάνω από τον πίνακα. Μας πήγαν γραφείο, αυτόν τον έβριζαν μια ώρα οι μισοί καθηγητές στο τέλος τσίμπησε και μονοήμερη κι εγώ στο πεντάλεπτο είχα φύγει για μπασκετάκι..

Δημοσ.

Στο σχολείο μου στο δημοτικό μια φορά ένας δάσκαλος χτύπησε 2 αγόρια πέμπτης δημοτικού,επειδή δεν ακουγανε το διευθυντη που έιχε πει να μην πλησιάζουνε ένα σκαφτικό όχημα που είχε έρθει να κάτι έργα στο σχολείο.Τα χτύπησε με τον εξής τρόπο:Τα έπιασε απο το κεφάλι ,τους τράβηξε τα μαλλιά,μετά τα έπιασε πάλι απο το κεφάλι και τα κουτούλησε μεταξύ τους με δύναμη,και μετά τα κλότσησε στο ποπό.Μετά ήρθαν οι γονείς τους,ήρθε και η αστυνομία και το μόνο που του κάνανε ήταν να τον στείλουν σε άλλο σχολείο.

Εμενα στο γυμνάσιο ένας καραγκιόζης καθηγητής με ψυχολογικά είχε σηκώσει στον πινακα ένα συμμαθητή μου και επειδή σκεφτόταν κανένα δίλεπτο την λύση μιας άσκησης (μαθηματικά) πήγε και του χτύπησε το κεφάλι στον πινακα με δύναμη και του λέει ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ?

Την επομενη μέρα (επειδή αυτό έγινε τελευταία ώρα) έσκασε μύτη ο πατέρας του συμμαθητή μου (1,90 και γυμνασμένος γομάρι, πήρε τον καθηγητή να πάνε μια βόλτα πίσω από το σχολειό να μιλήσουν και από την επομενη μέρα ο συγκεκριμένος καθηγητής με τα ψυχολογικά έγινε αρνάκι του λιβαδιού , μας έβαζε βαθμούς , μας έλεγε καλημέρα με χαμόγελο κλπ.

Δημοσ.

Νικος το τοπικ ειναι λες και φτιαχτηκε για σενα. Και οι κακες γλωσσες βεβαια θα ελεγαν πως ετσι εξηγουνται πολλα πραγματα.

Στην τριτη δημοτικου στην ορθογραφια, οταν μου εβαζε τονους με το κοκκινο στιλο η σκυλα δασκαλα, για να την ειρωνευτω εβαζα απο κατω δεκα τονους στον αερα (επειδη γραφαμε 10 φορες την καθε λεξη που ειχε ορθογραφικο). Απο τοτε τους μισουσα. Ειχα την εντυπωση οτι κι αυτη με μισουσε, φαινοταν παντα ως υστερικια. Την τελευταια μερα με μπερδεψε πολυ, γιατι συμπεριφεροταν πολυ φιλικα και ηρεμα και με φιλησε στο μαγουλο κι ολας. Αργοτερα καταλαβα πως ηταν παρων ο πατερας μου τοτε.

Δημοσ.

Παρέλαση;τι μου θύμισες!απίστευτοι τσακωμοί γινόντουσαν στο γυμνάσιο,λύκειο από μαθητές που δεν γούσταραν να τρώνε απουσίες επειδή δεν ήρθαν σε σχολικές γιορτές.χαζοί!εγώ πήγαινα πρώτη πρώτη βεβαίωνα ότι με είδαν καθηγητές και να γίνει η διαδικασία και μετά γυρνάγα σπίτι για ύπνο.

Μια φορά όμως στη δευτέρα γυμνασίου την επόμενη από την 25 μαρτίου η διευθύντρια τότε πήγε να ξεφτίλισει μια κοπέλα στη προσευχή και είπε πολύ άσχημα πράγματα γιατί η κοπέλα ήταν αλβανίδα.την επόμενη ήρθαν οι δικοί της και τους άκουσε όλο το σχολείο.τη λυπήθηκα τη κοπέλα αλλά μετά από αυτο η διευθύντρια την έβαλε στο μάτι και ότι οπότε έμπαινε μέσα στη τάξη αυτή κοίταζε.

Δημοσ.

Παρέλαση;τι μου θύμισες!απίστευτοι τσακωμοί γινόντουσαν στο γυμνάσιο,λύκειο από μαθητές που δεν γούσταραν να τρώνε απουσίες επειδή δεν ήρθαν σε σχολικές γιορτές.χαζοί!εγώ πήγαινα πρώτη πρώτη βεβαίωνα ότι με είδαν καθηγητές και να γίνει η διαδικασία και μετά γυρνάγα σπίτι για ύπνο.

εμας μας ελεγαν σχεδον παντα οτι ολοι θα παρελασουν, αλλα παντα καταφερνα και τη γλιτωνα κι ετσι δε παρελασα ποτε.

Δημοσ.

Εγώ πάντως άμα κάνω παιδί θα γίνει ο εφιάλτης των καθηγητών (όχι τον σωστών , των άλλων που το παίζουν εξουσία στα παιδάκια). Θα έχω πάει να γνωρίσω και τους καθηγητές και μονο που θα με δουν δεν θα σκεφτούν να κάνουν μαλακίες. ΕΥΤΥΧΩΣ μαθαίνουμε από τα λάθη των γονιών μας.

Αφου δέν σέβεστε , θα με φοβάστε .. :)

Δημοσ.

Εγώ πάντως άμα κάνω παιδί θα γίνει ο εφιάλτης των καθηγητών (όχι τον σωστών , των άλλων που το παίζουν εξουσία στα παιδάκια). Θα έχω πάει να γνωρίσω και τους καθηγητές και μονο που θα με δουν δεν θα σκεφτούν να κάνουν μαλακίες.

Με το κατάνα να πας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...