Προς το περιεχόμενο

Ψυχικη και σωματικη κακοποιηση απο δασκαλους, καθηγητες ή παπαδες

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με το κατάνα να πας.

Δεν χρειάζεται να πάρω όπλο μαζί μου , μονο που θα με δουν αρκεί.

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να πάρω όπλο μαζί μου , μονο που θα με δουν αρκεί.

Μα δε χρειαζεται καν να (προλαβουν να) σε δουν για να τρομοκρατηθουν.

Δημοσ.

Μα δε χρειαζεται καν να (προλαβουν να) σε δουν για να τρομοκρατηθουν.

θα τους φύγουν τα τσίσα... τσσσ τσσσ τσσσ

Δημοσ.

Δημοτικο:ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ οι καθηγητες με αγαπουσαν(ημουν σαν ενα μικρο Peter Griffin :P)

Αυτο ειχε ως αποτελεσμα να κανω οοτι θελω,χωρις να μου την λενε οι καθηγητες.

ποτε δεν το καταλαβα

Θυμαμαι χαρακτηριστικα που την ειχαμε δει πολυ αλητεια τοτε και εμεις της 5ης δερναμε τους "βλακες" της 6ης(τους γιους των καθηγητριων) και ομως η καθηγητριες ΜΑΣ ΛΑΤΡΕΥΑΝ!

Γυμνασιο:Ησυχα πραγματα...Στην 3η γυμνασιου για μια ολοκληρη χρονια ειχα μια καθηγητρια που την ειχε δει ψυχολογος να μου πιπιλαει το μυαλο,αναλυωντας ΚΑΘΕ μα ΚΑΘΕ μου κινηση.Την επνιγα ευχαριστως!

Λυκειο:Οι καθηγητες πλεον σε φοβουνται με οσαν εχουν περασει τοσα χρονια,και ενω ειμαι ησυχος γενικα,αν προκυψει καποιο θεμα με τον διευθυντη,θα μου μιλαει πιο καλα και απο την μανα του! :confused:

Δημοσ.

Δεν χρειάζετε κατανα είχα συμμαθήτριά μια κοπέλα φυτούκλα αλλά καλό κορίτσι σχετικά που ο πατέρας της ήταν δικηγόρος οπότε ερχόταν ο τυπας λοιπόν ολοι ήταν με το σις και με το σας.γυαλίζε το μάτι τους!και μα τι κάνετε πως είστε και τους υπόλοιπους γονείς γραμμένους.να πεις ότι ήταν και κανένας δικηγόρος της προκόπης χάσοδικης...

Δημοσ.

Τώρα τα πράματα δεν είναι έτσι....θα κάνουν κανα γκρουπ στο φμπ "μου τη σπάει ο ταδε και η ταδε..." και θα φάνε αποβολή... ή θα εξηγηθούν "καλύτερα" στους βαθμούς...

Δημοσ.

Α, πως μπορεσα να το ξεχασω. Στην 4η ταξη ειχα ενα δασκαλο που ηταν παπας. Κι ηταν ενα παιδι πολυ αταχτο, που πειραζε και εδερνε και εφτυνε και εβριζε ολο τον κοσμο. Μια φορα λοιπον, εκανε το τρομερο λαθος να πει τον παπα πουστη. Αρχισε το παιδι στα μπατσιδια, πολλα μπατσιδια συνεχομενα, το πεταξε πανω στο καλοριφερ κι αρχισε να το κατακτυπαει. Δυναμη ο παπας. Λιγα χρονια μετα πεθανε απο ανακοπη. Χεστηκε η φοραδα στ' αλωνι.

Δημοσ.

...

Εγώ γενικά δεν συνάντησα πολλούς τέτοιους.

Μια καθηγήτρια μου'ρχεται στο μυαλό απ'το γυμνάσιο. Μια κωλόγρια μάγισσα που όποτε έκανε μάθημα η αίθουσα θύμιζε νεκροταφείο. Έτσι κι έβγαζες άχνα σου'τρωγε τη ψυχή. Όποτε φώναζε ένιωθες μέσα σου τη καρδιά σου να χάνει παλμούς. Μιλάμε για το κακό στη πιο καθαρή του μορφή. Μετά πάλι ήταν κι ένας μαθηματικός, τρίτη λυκείου. Ένας σνομπ τύπος, φουλ κομπλεξικός. Δε με πήγαινε, δε τον πήγαινα. Με έβαλε στο μάτι απ'την αρχή της χρονιάς επειδή έδινα προτεραιότητα στις ασκήσεις του φροντιστηρίου με αποτέλεσμα να αφήνω τις δικές του, και με κάθε ευκαιρία έβγαζε το μίσος του για μένα αλλά και όσους αδιαφορούσαν. Γρήγορα όμως κατάλαβα τι περίπτωση ήταν, οπότε και τον έγραψα με ανεξίτηλο στα παπάρια μου.

Και που ανέφερες τον χουντικό τον μαθηματικό, μου θύμησες ένα δικό μας μαλάκα, που πρώτη λυκείου μας είχε πιάσει κουβέντα για το πολυτεχνείο. Μας έλεγε πως δεν έγινε ποτέ, πως ήταν εκεί και δεν είδε ούτε τανκς, ούτε τίποτα και πως ήταν όλα ψέματα για να ρίξουν τον Παπαδόπουλο. Άψητα μυαλά όλοι καθόμασταν και τον ακούγαμε. Αργότερα, που περάσαν κάποια χρόνια και ξεκαθάρισαν στο μυαλό μου ορισμένες έννοιες, συνειδητοποίησα πόσο επικίνδυνο είναι να αφήνεις νέα μυαλά εκτεθειμένα σε τέτοια καθίκια.

Δημοσ.

Στο γυμνάσιο εγώ και άλλα δυο παιδιά είχαμε κάνει κοπάνα και επειδή δεν είχαμε τι να κάνουμε είπαμε να ρίξουμε μια παχιά. Βγάλαμε τα τζιν μας, και μείναμε μόνο με το μποξεράκι και τις γκέτες/βέρμαχτ. Πετάξαμε έξω τους γιανούκους μας και αρχίσαμε το fap fap. Περνάει ξαφνικά από το στέκι που αράζαμε η αγάμητη η καθηγήτρια με τα σιδεράκια και έρχεται και μας σκάει σφαλιάρες στα κεφάλια.....τα πάνω. Μιλάμε με δύναμη μίσους. Να μην τα πολυλογώ, μας είπε να πάμε στην διευθύντρια, εμείς ως λαμόγια τότε, γαμάω και έτσι, σκάσαμε μύτη στο γραφείο φορώντας μόνο τα μπόξερς και αφού πρώτα είχαμε διανύσει όλο τον προαύλιο χώρο ημίγυμνοι (είχε έρθει το διάλειμμα εν τω μεταξύ). Η διευθύντρια σφαλιάρες και πάλι στο κεφάλι......το πάνω "αλήτες, κωλόπαιδα, τι πράγματα είναι αυτά σούξου μούξου", ο υποδιευθυντής έσκασε στο αρχιλαμόγιο της παρέας και 2 κλοτσιές, 5 ημέρες οι άλλοι δυο, 2 εγώ γιατί ήταν η πρώτη φορά που πήγαινα στην διευθύντρια (οι άλλοι δυο στέκι).

Να μην τα πολυλογώ 2 μέρες μετά το πράσινο τσικουεντσέτο της καργιολας το ΑΣΠΡΊΣΑΜΕ. Φέραμε τσονοπεριοδικά και φίλους και ρίξαμε μια αξέχαστη ομαδική στο φιατάκι. Ένας από τους άλλους δυο αρχικούς συνmasturbators της έσκασε και τα λάστιχα :lol:

Δημοσ.

Στο φροντιστηριο στα γαλλικα ειχα μια καθηγητρια που δεν με συμπαθουσε καθολου. Δεν ενοχλουσα απλα δεν εκανα ολες τις ασκησεις (τις βαριομουν ειναι η αληθεια αλλα εβαζε παρα πολλες) και μου την ελεγε ασχημα παντα. Βασικα σε καθε μαθημα ερχοταν απο πανω μου και αν εβλεπε οτι ειχα αφησει εστω και καποια κενα σε μια ασκηση με εβαζε να περνω τηλεφωνο σπιτι. Η γραμματεας στο τελος ειχε βαρεθει και δεν ελεγχε αν επερνα παρα με αφηνε στο τηλεφωνο μονο , οποτε εγω εκανα πως καλουσα στο σπιτ :devil: . Χαρακτηριστικα θυμαμαι μια φορα καναμε μαθημα και ηρθαν κατι παιδια απεξω και πεταξανε μανταρινια στα τζαμια και με εστειλε στο γραφειο να το πω στη διευθυντρια οτι και καλα εγω το ειχα κανονισει :mad: :mad: . Παντως θυμαμαι οτι μονο κατι κοριτσια την συμπαθουσαν και αλλαξαν πολλοι φροντιστηριο (μαζι και εγω) , παλι δεν διαβαζα αλλα τα πηρα το β2 . Τωρα δεν θυμαμαι τπτ απο Γαλλικα :mrgreen:

Δημοσ.

Ντάξει πάντως μην εξαγριώνεστε όλοι εδώ μέσα....

αυτά περί "ιδεολόγων" καθηγητών και "μιλάω με το σις και σας σε δικηγόρο" έχουν σχεδόν εξαλειφθεί...

και όταν τα παιδια μας θα πάνε σχολείο δεν θα ανησυχούμε για αυτά τόσο πολύ γιατί δεν θα έχουν χωριάτες που ένας θεός (ή παραπάνω για μερικούς) ξέρει πως μπήκαν στο σχολείο....όταν ο καθηγητής θα είναι επαγγελματίας θα βλέπει τον δικηγόρο ισάξια και όχι αυτή τη μαλακισμένη συμπεριφορά που έχουν τώρα (και ειχαν παλιά)

Δημοσ.

εμας μας ελεγαν σχεδον παντα οτι ολοι θα παρελασουν, αλλα παντα καταφερνα και τη γλιτωνα κι ετσι δε παρελασα ποτε.

Shit, me neither!

high-five-kitty.jpg

Δημοσ.

chill έλιωσα!μου θύμισες τώρα για μια άλλη υστερική(από άλλο σχολείο)που έβαλε σκατά βαθμούς και πήγε ολοι η τάξη και της κάνανε το αμάξι καλοκαιρινό με τα αυγά που πέταξανε!!μιλάμε το γέλιο!

Δημοσ.

Στο γυμνάσιο εγώ και άλλα δυο παιδιά είχαμε κάνει κοπάνα και επειδή δεν είχαμε τι να κάνουμε είπαμε να ρίξουμε μια παχιά. Βγάλαμε τα τζιν μας, και μείναμε μόνο με το μποξεράκι και τις γκέτες/βέρμαχτ. Πετάξαμε έξω τους γιανούκους μας και αρχίσαμε το fap fap. Περνάει ξαφνικά από το στέκι που αράζαμε η αγάμητη η καθηγήτρια με τα σιδεράκια και έρχεται και μας σκάει σφαλιάρες στα κεφάλια.....τα πάνω. Μιλάμε με δύναμη μίσους. Να μην τα πολυλογώ, μας είπε να πάμε στην διευθύντρια, εμείς ως λαμόγια τότε, γαμάω και έτσι, σκάσαμε μύτη στο γραφείο φορώντας μόνο τα μπόξερς και αφού πρώτα είχαμε διανύσει όλο τον προαύλιο χώρο ημίγυμνοι (είχε έρθει το διάλειμμα εν τω μεταξύ). Η διευθύντρια σφαλιάρες και πάλι στο κεφάλι......το πάνω "αλήτες, κωλόπαιδα, τι πράγματα είναι αυτά σούξου μούξου", ο υποδιευθυντής έσκασε στο αρχιλαμόγιο της παρέας και 2 κλοτσιές, 5 ημέρες οι άλλοι δυο, 2 εγώ γιατί ήταν η πρώτη φορά που πήγαινα στην διευθύντρια (οι άλλοι δυο στέκι).

Να μην τα πολυλογώ 2 μέρες μετά το πράσινο τσικουεντσέτο της καργιολας το ΑΣΠΡΊΣΑΜΕ. Φέραμε τσονοπεριοδικά και φίλους και ρίξαμε μια αξέχαστη ομαδική στο φιατάκι. Ένας από τους άλλους δυο αρχικούς συνmasturbators της έσκασε και τα λάστιχα :lol:

μα τη μπαναγια, με καυλωσες.

Δημοσ.

Να πω και εγώ για μια λακισμενη που μας τα ειχε πρηξει στο Γυμνάσιο.Μας έκανε γυμναστική και επειδή εμείς ( 3 άτομα) δεν θέλαμε να παίξουμε μπασκετ ή βόλευ με τους άλλους γιατί ήμασταν άσχετοι παίρναμε μια μπαλίτσα και παίζαμε μόνοι μας. Έ, όπωτε σταματάγαμε για 10 δευτερόλεπτα να παίζουμε για να πούμε καμιά βλακία τότε έβρισκε και εμφανιζόταν η καριόλα και μας τα έκανε αερόστατα (και γενικός όλοι την έβριζαν).Ειδικά εμάς του 3 μας είχε βάλι στο μάτι.Θυμλαμαι μια φορά είχαμε κενό και καθόμασταν σε κάτι παγκάκια και πετάχτηκε και απο το πουθενά και μας λέει με ένα μαλακισμένο ύφος "Μπράαβο σαααας", νόμιζε πως κάναμε κοπάνα η καθυστερημένη.

Μια άλλη φορά θυμάμαι είχα αργήσει 5 λέπτα γιατί έβρεχε και έψαχνα να βρω ομπρέλα κτλ. και όταν έφτασα χτύπησα την πόρτα να μπώ στην αίθουσα (έβρεχε και είχαν ανέβει να κάνουν πάνω μάθημα) ενώ είχα πάρει άδεια απο τον διευθυντή, λέω "Συγγνώμη άργησα να περάσω;" - "Ναι" λέει εκείνη που μιλούσε με έναν άλλο συμμαθητή χωρίς να με πολυπροσέξει.Μετά απο 5 λέπτα με το ρολόι με προσέχει και μου λέει:

"Κάλα μπήκες έτσι μόνος σου χωρίς να σου δώσω άδεια, σε καφενείο νομίζεις πως είσαι, μήπως να σου φτιάξουμε και κάνα καφέ;"

"Πέρνα έξω και ξαναμπές!"

Εγώ εκείνη την στιγμή φόρτωσα ανελέητα και μου ήρθε να την βρίσω πατόκορφα.Βγήκα αλλά δεν ξαναμπήκα.Έκατσα και την άραξα κάτω μισοκοιμισμένος μέχρι που χτύπησε για διάλειμμα.Μου είπαν μετά πως με έψαχνε αλλά και εγώ ΧΕΣΤΗΚΑ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...