Προς το περιεχόμενο

Ψυχικη και σωματικη κακοποιηση απο δασκαλους, καθηγητες ή παπαδες

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ πάλι ούτε έφαγα ούτε είδα ή άκουσα να έφαγε κανείς στα διάφορα σχολεία που ήμουν... γουάνταφάκ;;;

μηπως επειδη χεζονται τους ΠΑΟΚτζιδες;

Δημοσ.

Στο δημοτικό μάζευα βεργιές στην παλάμη αν έκανα μαλακίες.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κάνω συνέχεια μαλακίες, κανείς ποτέ δεν έμαθε ότι γούσταρα.

αυτο! Αποτελεσμα να κανω αντιποινα στη δασκαλα, πχ φασαρια στο μαθημα, πεταμα της τσαντας ή το μπουφαν της απ το παραθυρο, μιλωντας δυνατα σα να φωναζω σε γηπεδο οταν με ρωτουσε κατι, ή παντελης αγνοηση αν με ρωτουσε κατι κλπ :D

Δημοσ.

το να σε σηκωνουν με το στανιο για προσευχη ή στον πινακα να πεις μαθημα, ενω ειναι η χειροτερη σου, αυτο δεν ειναι κακοποιηση?

Δημοσ.

το να σε σηκωνουν με το στανιο για προσευχη ή στον πινακα να πεις μαθημα, ενω ειναι η χειροτερη σου, αυτο δεν ειναι κακοποιηση?

τωρα θυμηθηκα πως ουτε προσευχη ειπα ποτε μου.

Γιατι θες να με κανεις να νιωθω μειονεκτικα;

Δημοσ.

To να γράφεις το γράμμα "ν" με τον δικό σου γραφικό χαρακτήρα που δεν τον γουστάρει καθόλου και να σε αναγκάζει να γράφεις το παραδοσιακό 15 φορές (σ σ δημόσια διαπόμπευση) τι είναι; :Ρ

Άντε και γαμήσου Φραγκάκη.

Δημοσ.

προσευχη ουτε εγω. δεν υπηρχε περιπτωση.!!!

ελεγα οχι και δεν επαιρνα απο απειλες ;ρ

μαθημα και τα σχετικα ομως...πφφφφ.

ΜΙΣΩ το σχολειο.

Δημοσ.

To να γράφεις το γράμμα "ν" με τον δικό σου γραφικό χαρακτήρα που δεν τον γουστάρει καθόλου και να σε αναγκάζει να γράφεις το παραδοσιακό 15 φορές (σ σ δημόσια διαπόμπευση) τι είναι; :Ρ

Άντε και γαμήσου Φραγκάκη.

ε, μερικοι το παρακανουν λιγο. Ειχα μια συμμαθητρια που αντι για "π" εκανε ενα ωμεγα με στρογγυλη, μιση σκεπη. Φέιλ.

Δημοσ.

επισης.

Νο1 ψυχολογικη κακοποιηση και manipulation απο τον και καλα κολλητο/κολλητη στο δημοτικο.

"αμα δεν μου δωσεις το σαντουιτς σου δεν σε εχω φιλο/η"

:mad: :mad: :mad:

Δημοσ.

ε, μερικοι το παρακανουν λιγο. Ειχα μια συμμαθητρια που αντι για "π" εκανε ενα ωμεγα με στρογγυλη, μιση σκεπη. Φέιλ.

Α ναι; για αυτό έμαθα το παραδοσιακό απ έξω και το "ν" το γράφω εξίσου μ**νι όπως τότε; :Ρ

επισης.

Νο1 ψυχολογικη κακοποιηση και manipulation απο τον και καλα κολλητο/κολλητη στο δημοτικο.

Diplomacy in the works και έτσι λέμε;ρ

• Moderators
Δημοσ.

Τριτη ή Τεταρτη δημοτικου.

Ειχαμε εναν δασκαλο που απορω πως σκατα του εδωσαν το δικαιωμα να διδασκει.

Αυτος λοιπον τραβαγε μαλλια και αυτια και εριχνε σφαλιαρες. Αυτο δεν ηταν το χειροτερο. Το χειροτερο ηταν που καθε εβδομαδα εδινε κατι χαρτακια με εικονιτσες απο αγιους. Σαν τα panini μονο που ειχαν αγιους. Ηταν υποχρεωτικο να μην τα χανουμε, και μαλιστα ελεγε πως αν τσαλακωνοταν καποιο, τοτε θα πεθαινε καποιος δικος μας ή κατι τετοιο. Επισης ελεγε πως αν τρεμοπαιζει το καντηλι σημαινει πως καποιος δικος μας θα πεθανει. Μιλαμε για τρελη πλυση εγκεφαλου. Φυσικα ολοι χεζομασταν και μας επιανε καταθλιψη για τον θανατο κλπ. Στη μεση της χρονιας μαζευτηκαν οι γονεις ολων των παιδιων που ειχαν βαρεθει να βλεπουν τα παιδια τους να επιστρεφουν σπιτι και να τους κανουν κυρηγμα υπερ της θρησκειας και να τους ρωτανε ποιος θα πεθανει τωρα που τσαλακωθηκε το χαρτακι και τον εδιωξαν.

Σοβαρα, πολυ επικινδυνος ανθρωπος ειδικα για να συναναστρεφεται με παιδακια. Επισης ελεγε διαφορα αλλα κουλα περι θρησκειας. Ποσο απαραιτητο ειναι να παμε κατηχητικο, διοτι αν πεθαιναμε την επομενη μερα (ΔΗΜΟΤΙΚΟ) θα πηγαιναμε στην κολαση και λοιπα ευχαριστα.

Γυμνασιο και λυκειο πηγα Γκραβα, οποτε οι καθηγητες δεν πολυασχολουνταν με απειλες κλπ. Θυμαμαι ομως (ο αντιποδας του θεματος), που η καθηγητρια αγγλικων ειχε απειληθει με στιλετο απο τους μαθητες διπλανου σχολειου και απο τοτε κυκλοφορουσε με σουγια στην τσαντα.

Δημοσ.

επισης.

ποοοοο για αυτό πρέπει να ανοιχτεί άλλο θέμα.......!

πιστεύω είναι 10πλάσια αυτά των συμμαθητών από των καθηγητών. για ψυχική έτσι...

Δημοσ.

Θυμαμαι ομως (ο αντιποδας του θεματος), που η καθηγητρια αγγλικων ειχε απειληθει με στιλετο απο τους μαθητες διπλανου σχολειου και απο τοτε κυκλοφορουσε με σουγια στην τσαντα.

ααχαχχα οτι θα προστατευόταν με τον σουγιά?

Ωρέ δέν έπερνε μια ματσέτα ?

Δημοσ.

ααχαχχα οτι θα προστατευόταν με τον σουγιά?

Ωρέ δέν έπερνε μια ματσέτα ?

Ή τον Ματσέτε για μπράβο;

Δημοσ.

Δημοτικο ολα μια χαρα,υπηρχαν βεβαια 2 δασκαλες(δυστυχως σε ολα τα δημοτικα θα βρεις καποιον) που φωναζαν.τραβουσαν-γυρνουσαν αυτια,τραβουσαν φαβοριτα,παιζαν χαστουκια κτλπ.Ειχα φαει και εγω εναν μπατσο και οταν ηρθε ο πατερας μου στον διευθυντη αυτη η σκροφα ειχε πεσει κατω και μυξοκλαιγε και ζητουσε συγγνωμη..

Στο κατηχητικο(δεν με εστειλε κανεις,απο μονος μου πηγαινα γιατι μετα το μαθημα μας αφηναν να παιζουμε με τους υπολογιστες,μπιλιαρδο,πινγκ πονγκ,φλιπερ κ.α)ολα ηταν μια χαρα.Εκτος απο εναν που εκανε βυζαντινη μουσικη,που αυτους πραγματικα με τα λογια του μπορουσε να σου μαμησει την ψυχολογια σου..

Γυμνασιο δεν υπηρχε κανενα προβλημα(μαλλον επειδη στο γυμνασιο υπαρχει η αποβολη)εκτος απο εναν καθηγητη που επαιζε χαστουκια αμα ενοχλουσες τους αλλους.Ηταν και ενας γυμναστης(μαλλον για στρατιωτικος πηγαινε)που εδειρε εναν μαθητη(κανονικο ξυλο),και εχασε την δουλεια(θελω να πιστευω,τουλαχιστον απο το σχολειο εφυγε)

Λυκειο δεν υπαρχει περιθωριο καποιος να σου κανει κατι γιατι δεν τον/την παιρνει(και εκει υπαρχει η αποβολη).Αν και υπαρχουν ορισμενοι που ανεχονται τους καθηγητες τους γιατι φοβουνται μην εχουν επιπτωσεις στην βαθμολογια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...