eu@ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Α ναι; για αυτό έμαθα το παραδοσιακό απ έξω και το "ν" το γράφω εξίσου μ**νι όπως τότε; :Ρ Diplomacy in the works και έτσι λέμε;ρ εμμεσο bullying λεγεται!
eSATA Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Το μόνο που θυμάμαι από Δημοτικό είναι που σκάλιζα ένα δέντρο με μια πέτρα. Με είδε μια δασκάλα... -θα σου άρεσε να το κάνουν σε εσένα; -ε..όχι -και σκάλισε με την πέτρα το μπράτσο μου. Γυμνάσιο. Εγώ και ο κολλητός μου μετά την τελευταία ώρα μαθήματος ένα μεσημέρι λασκάραμε τη βαλβίδα εξαέρωσης του καλοριφέρ της τάξης μου. Την επόμενη μέρα πρωί το νερό είχε φτάσει στο διάδρομο/μπαλκόνι με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατό να γίνει μάθημα στην αίθουσα. Τις ώρες που άλλες τάξεις είχαν Γυμναστική χρησιμοποιούσαμε την αιθουσά τους αλλιώς μαζεύαμε τα νερά. Κάποια κορίτσια αρνήθηκαν και εκεί είχαμε κλάματα. Η καθηγήτρια είπε όποιες δεν τα καταφέρνουν στο νοικοκυριό δεν πρόκειται να τα καταφέρουν στα μαθήματα.(χαχααχα) Τελικά μας κάρφωσε ο γιος της θρησκευτικού.
thanocaster Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Από γυμνάσιο και μετά τα πράγματα ήταν σχετικά ήρεμα. Είχαμε δηλαδή της παρθενοπιπίτσες καθηγήτριες και τους κατάκοπους μεσήλικες "γαμάω" καθηγητές, αλλά είχαμε μάθει να συνυπάρχουμε σε μια λεπτή ισορροπία, όμοια με αυτή ενός τσακωμένου αντρόγυνου που είναι μαζί μέχρι να πάει το μαλακισμένο στο πανεπιστήμιο. Στο δημοτικό είχαμε έναν αγροίκο που χλάτσωνε και την δασκάλα του άλλου τμήματος (ναι, Κε Γιώργο, μπορεί τότε να μην το καταλαβαίναμε, αλλά θα μεγαλώναμε, που θα πήγαινε...) και μας τράβαγε αυτιά, χτύπαγε τα χέρια με βέργα και μερικές φορές (μόνο για κάποια δύσκολα κόμπο) μας παστέλωνε το κούτελο. Τώρα που το ξανασκέφτομαι αυτό το τελευταίο, ήταν λίγο αρρωστιάρικο. :S
lak10 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 εγω παντως το μεγαλυτερο σοκ το εχω παθει με τους καθηγητες στο Τει που σπουδαζω. Λογω ενος προβληματος αναπηριας που εχω δεν μπορω να γραψω με μεγαλη ταχυτητα και πολλες φορες δεν καταλαβενω τι γραφω οσες φορες ζητησα απο καθηγητη σημειωσεις εκανε την παπια και μου λεει βρες τα απο κανεναν αλλο φοιτητη επειδη δεν γνωριζω πολυ κοσμο εκει στο ΤΕΙ ειναι λιγο δυσκολο να το κανω αυτο απο τον καθηγητη ομως εχω την απαιτηση να σεβαστει το προβλημα μου και να με βοηθησει. Επειδη εχω και κινητικο προβλημα δεν βγαινω ουτε στα διαλειματα με αποτελεσμα να γνωριζω καλα ελαχιστα ατομα
thanocaster Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 παστελωνε το κουτελο??? Αμέ! Ήταν βέβαια δύσκολο να το καταφέρεις. Σαν το φατάλιτυ του Σκόρπιον στο Μόρταλ Κόμπατ με τα καταστάρικα, που όλοι το ξέραν, αλλά ελάχιστοι το καταφέρναν. Καλά, δεν έριχνε και σαλαμάκι στο κωλί. Είχα στο γυμνάσιο μια καθηγήτρια που δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να μου έριχνε μερικά τέτοια.
gatokoritso Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 εγω παντως το μεγαλυτερο σοκ το εχω παθει με τους καθηγητες στο Τει που σπουδαζω. Λογω ενος προβληματος αναπηριας που εχω δεν μπορω να γραψω με μεγαλη ταχυτητα και πολλες φορες δεν καταλαβενω τι γραφω οσες φορες ζητησα απο καθηγητη σημειωσεις εκανε την παπια και μου λεει βρες τα απο κανεναν αλλο φοιτητη επειδη δεν γνωριζω πολυ κοσμο εκει στο ΤΕΙ ειναι λιγο δυσκολο να το κανω αυτο απο τον καθηγητη ομως εχω την απαιτηση να σεβαστει το προβλημα μου και να με βοηθησει. Επειδη εχω και κινητικο προβλημα δεν βγαινω ουτε στα διαλειματα με αποτελεσμα να γνωριζω καλα ελαχιστα ατομα μην περιμενεις τους γελοιους να σε βοηθησουν.αν θες σημειωσεις ζητα τις στη ψυχρα απο καποιον/α συμφοιτητή/συμφοιτήτρια.ετσι κανω και ετσι μου εχουν κανει.κατα 99% θα σου πει no problem και κατα 50% απέκτησες γνωστο στο τει.αν αρνηθει να σου δωσει καποιες σημειωσεις ειναι και αυτος καφρος και κραξε τον.
slipknot Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 αν αρνηθει να σου δωσει καποιες σημειωσεις ειναι και αυτος καφρος και κραξε τον. Βασικά εξαρτάται από το ποιος ζητάει σημειώσεις. Αν πρόκειται για τυπάκι που δεν πατάει καν, δεν ενδιαφέρεται και ψάχνει για κάνα κορόιδο να βολευτεί και να περάσει τίποτα, δε νομίζω πως έχει το δικαίωμα να απαιτεί. Αν πραγματικά υπάρχει λόγος τότε ναι.
gatokoritso Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 δεν ειναι αυτη λογικη και να μην παταει εγω του δινω σημειωσεις και αν δεν περασει προβλημα του.οπως και εγω δεν παταω σε μερικες θεωριες και μονο ενας μου την ειχε παιξει και καλα εγω ερχομαι εσυ γιατι οχι.δεν μου εδωσε σημειωσεις βρηκα απο αλλου διαβασα περασα και αυτος που παρακολουθουσε κοπηκε..
kfyros Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Στο δημοτικό μάζευα βεργιές στην παλάμη αν έκανα μαλακίες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κάνω συνέχεια μαλακίες, κανείς ποτέ δεν έμαθε ότι γούσταρα. τα ίδια κι εγώ.. Μέχρι και βέργα ξύλινη μου είχανε σπάσει στο χέρι. Τους έβαζα και στα έξοδα τους πούστ@#$#@. Κατηχητικο κανεις ρε αντιχριστοι; Πήγα 2 χρόνια αλλά δεν είχαμε τίποτα.. Μάλλον υπομονή κάνανε μαζί μας και τους ασκούσαμε εμείς ψυχολογική βία , παρά εκείνοι.. Φαπες σε αγορια στο λυκειο ρε? Αν γινοταν αυτο σε μας θα χαμε τοπικη εξεγερση κανονικα Όντως.. Εγώ ήμουν και 1.93 από τότε, μόνο στον πληθυντικό που δεν μου μίλαγαν! Εγώ πάντως άμα κάνω παιδί θα γίνει ο εφιάλτης των καθηγητών (όχι τον σωστών , των άλλων που το παίζουν εξουσία στα παιδάκια). Θα έχω πάει να γνωρίσω και τους καθηγητές και μονο που θα με δουν δεν θα σκεφτούν να κάνουν μαλακίες. ΕΥΤΥΧΩΣ μαθαίνουμε από τα λάθη των γονιών μας. Αφου δέν σέβεστε , θα με φοβάστε .. Μην φτάσεις όμως στο άλλο άκρο, να είναι το παιδί σου για κωλόπαιδο ή τεμπελόσκυλο και να κράζεις τους δασκάλους για χαμηλές βαθμολογίες ή όταν σε ενημερώνουν για τα προβλήματα!! Δυστυχώς οι μαλάκες γονείς είναι πολύυυυυυ περισσότεροι από τους μαλάκες δασκάλους.. Στο γυμνάσιο εγώ και άλλα δυο παιδιά είχαμε κάνει κοπάνα και επειδή δεν είχαμε τι να κάνουμε είπαμε να ρίξουμε μια παχιά. Βγάλαμε τα τζιν μας, και μείναμε μόνο με το μποξεράκι και τις γκέτες/βέρμαχτ. Πετάξαμε έξω τους γιανούκους μας και αρχίσαμε το fap fap. Περνάει ξαφνικά από το στέκι που αράζαμε η αγάμητη η καθηγήτρια με τα σιδεράκια και έρχεται και μας σκάει σφαλιάρες στα κεφάλια.....τα πάνω. Μιλάμε με δύναμη μίσους. Να μην τα πολυλογώ, μας είπε να πάμε στην διευθύντρια, εμείς ως λαμόγια τότε, γαμάω και έτσι, σκάσαμε μύτη στο γραφείο φορώντας μόνο τα μπόξερς και αφού πρώτα είχαμε διανύσει όλο τον προαύλιο χώρο ημίγυμνοι (είχε έρθει το διάλειμμα εν τω μεταξύ). Η διευθύντρια σφαλιάρες και πάλι στο κεφάλι......το πάνω "αλήτες, κωλόπαιδα, τι πράγματα είναι αυτά σούξου μούξου", ο υποδιευθυντής έσκασε στο αρχιλαμόγιο της παρέας και 2 κλοτσιές, 5 ημέρες οι άλλοι δυο, 2 εγώ γιατί ήταν η πρώτη φορά που πήγαινα στην διευθύντρια (οι άλλοι δυο στέκι). Να μην τα πολυλογώ 2 μέρες μετά το πράσινο τσικουεντσέτο της καργιολας το ΑΣΠΡΊΣΑΜΕ. Φέραμε τσονοπεριοδικά και φίλους και ρίξαμε μια αξέχαστη ομαδική στο φιατάκι. Ένας από τους άλλους δυο αρχικούς συνmasturbators της έσκασε και τα λάστιχα :lol: +1000, εμείς είχαμε ρίξει δεκάδες ζάχαρες (μαζί με τα χάρτινα σακουλάκια ) από την διπλανή καφετέρια μέσα στο ρεζερβουάρ του Λύκου, και δεκάδες ροχάλες μέσα από μισάνοιχτο παράθυρο.. Το ρημάδι το αρχαίο το Lada δεν έπαθε τίποτα (θα πρέπει να το έπλενε βέβαια για κανένα μισάωρο πριν μπει μέσα !!!
Vintage Jewel Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Καλα μερικες ιστοριες σας ειναι απιστευτα σοκαριστικες. Εχω δει να βαραει καθηγητης μπροστα μου παιδι μια φορα μοναχα και κανεις δεν τον ειχε κανει τιποτα..Για γερο ξυλο ομως.Να τον εχει παισει απο τα αυτια και να τον πηγαινει περα δωθε..ενω δεν ειχε κανει και τιποτα.απλα ξεσπασε πανω του..Δεν προκειται να ξεχασω ποτε την εικονα..Ευτυχως δεν με αγγιξε ποτε κανενας εκπαιδευτικος αλλα εχει τυχει να μου μιλησουν ασχημα
thanocaster Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 δεν ειναι αυτη λογικη και να μην παταει εγω του δινω σημειωσεις και αν δεν περασει προβλημα του.οπως και εγω δεν παταω σε μερικες θεωριες και μονο ενας μου την ειχε παιξει και καλα εγω ερχομαι εσυ γιατι οχι.δεν μου εδωσε σημειωσεις βρηκα απο αλλου διαβασα περασα και αυτος που παρακολουθουσε κοπηκε.. Πφφ... Είχα συμφοιτήτρια που όταν πήγα να αντιγράψω σε εξεταστική από την κόλλα της, την έκρυψε με το χέρι της και μου είπε: "θα σε καρφώσω". Βέβαια, τώρα που το σκέφτομαι, έπρεπε να την είχα "καρφώσει" εγώ...
nicoc89 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μην φτάσεις όμως στο άλλο άκρο, να είναι το παιδί σου για κωλόπαιδο ή τεμπελόσκυλο και να κράζεις τους δασκάλους για χαμηλές βαθμολογίες ή όταν σε ενημερώνουν για τα προβλήματα!! Δυστυχώς οι μαλάκες γονείς είναι πολύυυυυυ περισσότεροι από τους μαλάκες δασκάλους.. Η απάντηση βρίσκεται στην παρένθεση του quote
firewalker Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μία φορά στο λύκειο μου μιλούσε ο διευθυντής και εγώ κοιτούσα ένα γκομενάκι με σορτς που έπινε νερό. Μου είχε πετάξει κάτι. Κιμωλία, βιβλίο... Η καθηγήτρια θρησκευτικών στο λύκειο με "ξεφτίλισε" στον ίδιο διευθυντή επειδή όταν κάναμε για τις θεωρίες κοσμογονίας είπα "Όποιος πιστεύει πως ο κόσμος είναι 5000 ετών είναι βλαξ". Σαν καθηγητής έσκασα πρόπερσι τις τελευταίες μέρες στο λύκειο με έναν gsm jammer που είχα δανειστεί!!! :devil:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.