Pablo_Hasan Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Α, και /thread:Τον είχα καθηγητή θρησκευτικών στο γυμνάσιο. τι έλεγε αυτός ο τύπος; ήταν καθηγητής για ένα καιρό στο λύκειο που πήγαινα, μετά τον έστειλαν με μετάθεση σε ένα άλλο 5 λεπτά απο το δικό μας. ontopic, o δάσκαλος στο δημοτικό μάς χτύπαγε στις παλάμες με έναν χάρακα, αλλά κατα τα άλλα ήταν κομπλε άτομο. Απο εκεί και έπειτα τίποτα ιδιαιτερο, μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν η ποιοτητα του μαθήματος παρά η βία.
iGoPod Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Εμεις ειχαμε μια χαζη αγγλικοθ στο δημοτικο που με ειχε βαρεσει με drum sticks μας τραβαγε αυτια φαβοριτες και στην εκτη δημοτικου πια επειδη ειχαμε μπουχτισει στην προσευχη ειπα "Αντε τελιωνε πρωι πρωι το πολυ το κυρ ελεισον το βαριεται και ο παπας" και με φοναζει ο διευθηντης εκει στις κερκιδες που ελεγαν την προσευχη (σουτ το ειχα σχεδιασει) και παει να με βαρεσει με μια βεργα που ειχε και μολις μου την ακουμπησε στο χερι την εσπασα,καλα αλλη ανακουφιση ηθελε πολυ ξυλο ο βρωμογερος.A και περυσι οπως παιζαμε για πλακα ξεφυγε το χερι μου και χτυπησα τον κολλητο μου στην μυτη του και ματωσε.Τελως παντον αυτος δεν ειχε προβλημα γιατι ξερει πως δεν το ηθελα τον βλεπει ο υποδιευθηντης του λεει Αλεξη παιδι μου τι επαθες στην μυτη του λεει ο αλεξης ε κυριε ξερεται οπως καλαμπουριζαμε καταλαθος ο Ακης μου εριξε μια μπουνια και ματωσα δεν το ηθελε.Με βρισκει ο διευθηντης μεσα στην ταξη τωρα και να μου το παιζει ειρωνια.Μου λεει για δειξε μου πως του την εριξες δηλαδη (με ειρωνικο υφος)Του λεω θελετε να σας δειξω (ειχα βαρεσει κοφτες δεν την μπορω την ειρωνια)Μου λεει ναι σηκονομαι ορθιο του εκαγα και μισο κεφαλη εντωμεταξη.Μου κανει για δειξε μου παω το χερι μου με γροθια αρκετα σιγα ομως στην μυτη του και οπως το ακουμπας πανω το σπροχνω με δυναμη αρχιζει τα καντιλια αρχιζω και εγω καλα μονο που δεν πλακοθηκαμε και δεν μας εγραψαν οι εφημεριδες.Πηγαινα συχνα στο γραφειο γιατι το απογευμα ανεβαινα στα κεραμιδια του σχολειου και γενικα πηγενα στο γραφειο για να τους σπαω τα νευρα νομιζαν πως ηταν διευθηντες στο αρσακειο ανε,οι μ@μ@κες....
skipperas Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 για σωματικη κακοποιηση σε δασκαλους, καθηγητες ή παπαδες σε αυτό το thread γράφουμε ?? γιατί θυμάμαι χαρακτηριστικά τι πέρναγε μια των αγγλικών στο λύκειο..ακόμα την λυπάμαι..
Lucifer Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Λοιπόν, κάπως έτσι πήγε: Διάβασα το από πάνω ποστ. Θυμήθηκα τη βιολόγο μας που πλάνταζε στο κλάμα. Γκουγκλάρισα το όνομά της. Βρέθηκα στη σελίδα του λυκείου μου. Εμφανίστηκε μια φώτο με όλους τους καθηγητές. Άρχισα να παίζω με την address bar. Ανακάλυψα φώτο μου. Η μόνη χρονιά με ανεβασμένη φωτογραφία. Κι εγώ πρώτη σειρά και μούρη. Πάω να μάθω ΧΑΚΙΝΓΚ.
slygeo87 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Βεργιά στην Α' δημοτικού. Χαστούκι στη Γ' δημοτικού. Σπρώξιμο και κράξιμο στην Ε' δημοτικού. Τράβηγμα φαβορίτας και χαστούκι στη ΣΤ' δημοτικού. Χαστούκι στη Γ' γυμνασίου. Στο λύκειο έβγαλα τα απωθημένα μου.
Skylined Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Γενικά οι δάσκαλοι και οι καθηγητές πάλεψαν για να μας μικρύνουν ώστε να ταιριάζουμε στα κοινωνικά καλούπια γιατί έτσι είχαν μάθει και λειτουργούσαν με αυτοματισμό. Δεν είχαν τη γνώση, την ηρεμία και την ενέργεια για κάτι παραπάνω. Ο σωστός διδάσκαλος επιβάλλει την ησυχία χωρίς να πει κουβέντα και εμπνέει ενδιαφέρον ακόμα και στους χειρότερους μαθητές. Ελάχιστοι τέτοιοι υπήρχαν, οι υπόλοιποι κοντρόλαραν την τάξη με εκφοβισμό. Χαζοπαιδεία δηλαδή, απλά να μπουν τα απαραίτητα εγκεκριμένα απ' το υπουργείο data στο κεφάλι. Αυτός είναι ο ορισμός του προγραμματισμού, όποιος θέλει κάτι καλύτερο το βρίσκει μονός του
liopyr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 τι έλεγε αυτός ο τύπος; ήταν καθηγητής για ένα καιρό στο λύκειο που πήγαινα, μετά τον έστειλαν με μετάθεση σε ένα άλλο 5 λεπτά απο το δικό μας. Παράφρων. Δε θυμάμαι και πολλά, πάνε καμιά 15ριά χρόνια. Θυμάμαι πως η μία αγαπημένη του συνήθεια ήταν το αβατάρ του gang. Την άλλη καλύτερα να μη την γράψω εδώ... ;p
Ntinaras Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Εμείς στο δημοτικό είχαμε ένα καραγκιόζη διευθυντή που μας έκανε ανάκριση σε όσους αρνούμαστε να πάμε στην παρέλαση και μας φώναζε λες και ήταν κανένας "στρατοκαβλος" "ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΡΕ Η ΑΛΒΑΝΟΙ ?" και είχαμε και μια δασκάλα η οποια έπαιρνε πολύ σοβαρά τον ρολο της και μας δημιουργούσε ενοχες (πρώτη δημοτικού) ότι είμαστε άχρηστοι αν κάναμε κάποιο ορθογραφικό λάθος και μας έβαζε να κάτσουμε μονοι μας μέσα στο διάλυμα (ένας σε κάθε διάλυμα) να γράφουμε τιμωρία κατεβατά το ορθογραφικό λάθος. (ακόμα και αν ένα πιτσιρίκι έβαζε τα κλάματα αυτή το κοίταζε με αυστηρό ύφος και του φώναζε με τσιριχτή φωνή "ΤΙ ΚΛΑΙΣ? ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ? ΚΑΤΣΕ ΓΡΑΨΤΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ" και όταν ερχόταν η ώρα για τους βαθμούς προσπαθούσε να πείσει τους γονείς μας ότι έχουμε πρόβλημα (σε όλους το έκανε εκτος από κάνα δυο παιδιά) και ότι πρέπει να μας πάνε σε ψυχολόγο κλπ. ΗΜΑΡΤΟΝ. Στο γυμνάσιο είχαμε μια καθηγήτρια η οποια ήταν χοντρή , άσχημη και την είχε παρατήσει ο άντρας της για μια νεότερη της και όταν έμπαινε στην τάξη έκανε σαν δαιμονισμένη , πρόσβαλε , έβριζε , απέβαλε ΑΓΟΡΙΑ και μονο (είχε έχθρα με εμάς γιατί έλεγε όταν μεγαλώσουμε θα γίνουμε αλήτες (LOL) ). Τώρα πειράγματα από παιδιά , ναι με είχε πειράξει ένα μαλακιστιρι(στο γυμνάσιο) και όταν με είδε τώρα τελευταία (λόγο της αλλαγής από τότε) ήταν υπερβολικά φιλικός. Βέβαια και εγώ έχω πειράξει παιδιά και μάλιστα μερικές φορες το παρατράβηξα μέχρι που το κατάλαβα, έκοψα τις μαλακιες και ηρέμησα και πείραζα μονο άτομα που το έπαιζαν γαμάω. ΑΥΤΑ. χμ συνδυαζατε νεοελληνικη γλωσσα με χημεια σε αυτο το σχολειο?
nicoc89 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 χμ συνδυαζατε νεοελληνικη γλωσσα με χημεια σε αυτο το σχολειο? Δεν έχω συνηθίσει να γράφω γρήγορα Ελληνικά στο pc και έτσι γράφω greeklish και χρησιμοποιώ ένα translator για μετάφραση (μάλλον δεν δουλεύει σωστά ). για σωματικη κακοποιηση σε δασκαλους, καθηγητες ή παπαδες σε αυτό το thread γράφουμε ?? γιατί θυμάμαι χαρακτηριστικά τι πέρναγε μια των αγγλικών στο λύκειο..ακόμα την λυπάμαι.. Με τους καλους καθηγητές που έκαναν το μάθημα ευχάριστα χωρίς πολλά πολλά και μας σεβόντουσαν ήμασταν όλοι (ακόμα και οι αλητείες) ήσυχοι και δεν τους κάναμε τίποτα. Σε μαλακες καθηγητές πάλι που το έπαιζαν ιστορία και προσέβαλαν , έβριζαν κλπ : ΓΥΜΝΑΣΙΟ .Έχουμε κάνει καθηγήτρια να βάλει τα κλάματα και να φύγει από το σχολείο , γιατί ακόμα και η αποβολή που έδωσε σε όλη την τάξη είδε πως δεν μας ηρέμησε αλλα μας έκανε να βγάλουμε χειρότερη καφρίλα (παίζαμε μπουγέλο μέσα στην τάξη και όταν ήρθε την κάναμε μουσκίδια και της πετάξαμε και κιμωλία τριμμένη στα μαλλιά της). ΤΕΕ. Έχω πετάξει καρεκλα σε καθηγητή αλλα δεν τον χτύπησε (πέρασε ξυστα από τα πόδια του). ΙΕΚ. Έχουμε κάνει ντού 10+ άτομα στο γραφείο να βαρέσουμε τον διευθυντή του ΤΕΕ που συστεγαζόμασταν γιατί ένα παιδί έβαλε φωτιά στον διάδρομο με ένα έφλεκτο υλικό και όταν ήρθε να δει τι έγινε μας έβριζε μανάδες , σπίτια κλπ (ενώ το παιδί είχε πει ότι εγώ το έκανα δώστε μου αποβολή με το που ήρθε). Και κάμποσα ακόμα που βαριέμαι να γράψω.
Dark_son20 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 πρώτη τρίτη και πέμπτη δημοτικού είχα μια καριόλα δασκάλα που προσπαθούσε να με βγάλει καθυστερημένο επειδή δεν γούσταρα ορθογραφία και έκανα χάλια γράμματα (όχι δυσλεκτικό, καθυστερημένο!) είδε και απόειδε ο πατέρας μου (μοναδικός γονιός) και με πάει σε έναν ειδικό γιατρό ktlp... τελικά του έδωσε χαρτί ότι έχω αρκετά υψηλό IQ και ότι πιθανότατα Attention Disorder. αφού της το έδειξε της καριόλας με άφησε στην ησυχία μου επιτέλους. στη τρίτη η συγκεκριμένη καριόλα δεν με άφησε να βγω για κάνα 45λεπτο που ζήταγα να πάω τουαλέτα και κατουρήθηκα... μετά γυμνάσιο αδιαφορία...πολλές δασκάλες αγγλικών τις κάναμε να κλαίνε και τέτοια στο λύκειο βρέθηκα στο πολυκλαδικό... φασαρία κακό...ατίθασοι μαθητές... έμπαινε η θεολόγος (milf τρελό) και κανείς δεν πρόσεχε... μια μέρα αφού είχαμε εκεί τις θεωρίες άλλων θρησκειών ktlp άρχισε να μιλάει για Nietzsche... από τότε βρήκα τον πρώτο μου μέντορα καθόταν αυτή στην έδρα εγώ στο πρώτο θρανίο και κάναμε μάθημα οι 2 μας πίσω γινόταν το χάος... axxxx ο πρώτος μου πλατωνικός ερωτας.... και ίσως η μόνη γυναίκα που κοίταζα στα μάτια καθώς μου μίλαγε
Dark_son20 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 τόση δα ήταν ίσως από τότε μου έμεινε κουσούρι να μου αρέσουν οι πολύ μικροκαμωμένες γυναίκες η τωρινή είναι 43 κιλά με το ζόρι
nicoc89 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 τόση δα ήταν ίσως από τότε μου έμεινε κουσούρι να μου αρέσουν οι πολύ μικροκαμωμένες γυναίκες η τωρινή είναι 43 κιλά με το ζόρι
nicoc89 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 μπα προτιμώ από 1.50 ως 1.65 Και εγώ , γιατί την κανεις ότι θες , την σηκώνεις πάνω κάτω την στριφογυρνάς , έχεις ελευθερια κινήσεων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.