slipknot Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Και εγώ , γιατί την κανεις ότι θες , την σηκώνεις πάνω κάτω την στριφογυρνάς , έχεις ελευθερια κινήσεων. Δηλαδή αν είναι 1.55 και 200 κιλά;
FedonasP Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Στο δημοτικό μάζευα βεργιές στην παλάμη αν έκανα μαλακίες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κάνω συνέχεια μαλακίες, κανείς ποτέ δεν έμαθε ότι γούσταρα. μάθημα 1 λοιπόν: μην χτυπάτε τις παλάμες των πεδίων σας με βέργες όταν κάνουν ατασταλίες θα γίνουν σαν τον lucyfer
nicoc89 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δηλαδή αν είναι 1.55 και 200 κιλά; Και εγώ , γιατί την κανεις ότι θες , την σηκώνεις πάνω κάτω την στριφογυρνάς , έχεις ελευθερια κινήσεων. Ποιος είσαι για να σηκώνεις 200 κιλά φάλαινα και να την στριφογυρνάς? ο supermat?
slipknot Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Ποιος είσαι για να σηκώνεις 200 κιλά φάλαινα και να την στριφογυρνάς? ο supermat? Δεν ξέρω να σου απαντήσω man. Ξέρω όμως σίγουρα πως εσύ είσαι ο Forrest Gump.
FedonasP Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δεν ειναι και μεγαλο ψεμα αυτο, αλλα αν δε κανεις για δασκαλος μη μας τα πρηζεις. Ενταξει, περα απ αυτο, για να ειναι σωστος ενας διδακτης πρεπει εκτος απο υπομονη να εχει και σοβαρες γνωσεις παιδοψυχολογιας. Στην ελλαδα φυσικα ειναι κατι αρκετα σπανιο. Τελος, πολυ σωστα ελεγε ο ΜΠ. Ρασσελ οτι για να αποδιδεις σωστα για πολυ καιρο, σ' αυτο το επαγγελμα, πρεπει να μην το εξασκεις πανω απο 2-3 ωρες τη μερα, αλλα πώς το εφαρμοζεις τωρα αυτο σε τετοιο περιγυρο. χαχαχαχα "δεν είναι μεγάλο ψέμα αυτό" χαχαχαχαχα πως φαίνεται ότι είσαι της νέας γενιάς έπρεπει να ήσουν στην δικια μου τάξη 3ής λυκείου από έξω από την πόρτα με μαρκαδόρο " Γ3 οι τελευταίοι των μη ικανών" και όταν άνοιγες την πόρτα από μέσα είχε ένα χαρτόνι που δεν θυμάμαι πια τι ακριβώς έγραφε.. ήταν σε στυλ scroll όμως και καλά "εσύ που σκέφτεσαι να διαβείς αυτό το κατώφλι κτλ κτλ " Έχουμε κάνει καθηγήτρια να ζητήσει αλλαγή τμήματος μια άλλη να κλαίει ασταμάτητα για όλη την ημερα και διαφορα καλούτσικα.. κατάληψη με λουκέτα και πανό -μονο η τάξη μας- ακυρώσεις εκδρομών εξαιτίας μας.. και οι παλιότεροι από εμάς ήταν χειρότεροι... γενικά όσο περνάνε τα χρονια φλορεβουν τα παιδιά..
nicoc89 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δεν ξέρω να σου απαντήσω man. Ξέρω όμως σίγουρα πως εσύ είσαι ο Forrest Gump. Δεν κατάλαβα τι εννοείς ?
nicoc89 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 σβήστε το ποστ plz δέν ξέρω πως πόσταρε δύο φορές...
chill Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δεν κατάλαβα τι εννοείς ? Ούτε και ο forest gump καταλάβαινε......lol
iGoPod Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Η προπερσυνι αγγλικου δεν ερχοταν για καποιο διαστημα πηγεναι σε ψυχολογο καλα η περσυνη ηταν αρνακι δηλαδη πρεπει να της ειχες χωσει μπουνια για να σε βγαλει εξω και εμενα πηγε να με βαρεσει με ενα βιβλιο στο κεφαλι.
cthulhucarbide Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Ποιος είσαι για να σηκώνεις 200 κιλά φάλαινα και να την στριφογυρνάς? ο supermat? Ο supermatατζής
Andreas2 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Έχω πολλά να πω ύστερα,δεν ξέρω αν είμαι υπερβολικός,να δω και άλλες απαντήσεις σε αυτό το thread.
-nick- Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Έχω πολλά να πω ύστερα,δεν ξέρω αν είμαι υπερβολικός,να δω και άλλες απαντήσεις σε αυτό το thread. 12 σελιδες απαντησεις ειναι, εχεις μπολικες να διαβασεις. Καλως ηρθες m8
Andreas2 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δίαβασα μερικά όταν ήμουν banned.Το θέμα είναι είμαι υπερβολικός και παίρνω μειρκά προσωπικά ή έχω δίκαιο;Ή κάποια όντως είναι έτσι και είμαι σωστός;Πιστεύω κατάλαβες τι εννοώ.Πάντως είμαι βράχος αγέρωχος που λένε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.