Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Διαχρονική αξία το τάβλι. Καλή φάση είναι και οι ταξιδιωτικές εκδόσεις επιτραπέζιων (ή επιτραπεζίων;) όπως scrabble, ποδοσφαιράκι κλπ. Έχω δει να παίζουν και παιχνίδια με χαρτιά (τύπου uno ή και τράπουλες) αλλά παίζεις με τις πιθανότητες να τα κυνηγάς σε όλη την παραλία. :-D

Δημοσ.

Σου προτείνω να παίξεις ένα φοβερό παιχνίδι που παίζαμε μικρά με τους φίλους μου. Παίρνετε νερόμπομπες, τις γεμίζετε μισές με κάτουρο μισές με νερό και πηγαίνετε κρυφά πίσω από τις ξαπλώστρες και τις πετάτε στον κόσμο και μετά τρέχετε. Αν δεν είσαστε καλοί στο τρέξιμο μην το επιχειρήσετε.

οχι ρακετες!ολα τα αλλα αποδεχτα...

γιατί όχι ρακέτες?

Δημοσ.

Μιας και ηρθε το καλοκαιρι τι προτεινετε για παιχνιδια για διασκεδαση στην παραλια με φιλους και οικογενεια?

Ντι εν Ντι ή γοπινγκ.

Δημοσ.

Ντι εν Ντι ή γοπινγκ.

Πως παιζονται αυτα?

Σου προτείνω να παίξεις ένα φοβερό παιχνίδι που παίζαμε μικρά με τους φίλους μου. Παίρνετε νερόμπομπες, τις γεμίζετε μισές με κάτουρο μισές με νερό και πηγαίνετε κρυφά πίσω από τις ξαπλώστρες και τις πετάτε στον κόσμο και μετά τρέχετε. Αν δεν είσαστε καλοί στο τρέξιμο μην το επιχειρήσετε.

χαχαχαχαχα καλο...

Δημοσ.

γιατί όχι ρακέτες?

αν ειναι τιποτα ασχετοι που θα πετανε παντου το μπαλακι και θα μας σπασουν τα νευρα με το τακα τουκα τοτε οχι ρακετες.παιξτε βολευ αλλα στα βαθια!θα λιωσετε στο γελιο.

Δημοσ.

1. Ρακέτες. Με σεβασμό στους συν-λουομενους. Κοινώς μακριά τους.

2. Μπαλιτσα ντε! Βόλεϋ στη θάλασσα!

3. Castle building.

android.png

Δημοσ.

1. Ρακέτες. Με σεβασμό στους συν-λουομενους. Κοινώς μακριά τους.

2. Μπαλιτσα ντε! Βόλεϋ στη θάλασσα!

3. Castle building.

hell yeah!!!

ActivitiesSandCastle.jpg

Δημοσ.

ΠΡΟΣΟΧΗ ομως !Ειχα παει μια φορα σε κατι πισινες και πετυχα μια θεια που λιαζοτανε!Με δυναμη ομως στην μαπα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...