Mirlogria Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Σαν φίλαθλος του volley πάντα επιλέγω παραλίες με φιλέ για beach volley με όποια παρέα δεχτεί την πρόκληση!
thanos2718 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Καλη ιδεα αν ξερεις ομως τιποτα απο το αθλημα! Ντι εν Ντι ή γοπινγκ. Πως παιζονται αυτα?
nicoc89 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Καλη ιδεα αν ξερεις ομως τιποτα απο το αθλημα! Πως παιζονται αυτα? Στο πρώτο χωρίζεστε σε ομάδες και ψάχνετε τον κρυμμένο θησαυρό και στο δεύτερο χωρίζεστε σε ομάδες και παίζεται πιάσε πετα με άμμο , οποιος καταφέρει να πιάσει την άμμο κερδίζει.
Mirlogria Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 UNO. Τωρα τελευταια το εμαθα κ μου αρεσε... Κι εμένα μ'αρέσει...ειδικά μέσω iPad έλυσα το πρόβλημά μου! Τέρμα το κυνήγι φύλλων στις διπλανές ξαπλώστρες!
thanos2718 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Στο πρώτο χωρίζεστε σε ομάδες και ψάχνετε τον κρυμμένο θησαυρό και στο δεύτερο χωρίζεστε σε ομάδες και παίζεται πιάσε πετα με άμμο , οποιος καταφέρει να πιάσει την άμμο κερδίζει. Ο θησαυρος στην αμμο θα ειναι?
Mirlogria Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 @nicoc89 πλάκα έχουν αυτά που προτείνεις δε λέω,όμως νομίζω ότι η συντριπτική πλειοψηφία των συνforumιτών είναι άνω των 17 ετών... Λίγο "δύσκολο" (για να μην το πω αλλιώς και φάω ban) σ'αυτή την ηλικία να κατουράμε μπαλονάκια δε νομίζεις;
nicoc89 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 @nicoc89 πλάκα έχουν αυτά που προτείνεις δε λέω,όμως νομίζω ότι η συντριπτική πλειοψηφία των συνforumιτών είναι άνω των 17 ετών... Λίγο "δύσκολο" (για να μην το πω αλλιώς και φάω ban) σ'αυτή την ηλικία να κατουράμε μπαλονάκια δε νομίζεις; Γιατί όχι ? δοκίμασε το.
nicoc89 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Ε εγω μπορω λιγο ακομα 15 ειμαι! Εγω το έκανα στα 10 αλλα και στα 15 μια χαρά είναι! απλα να τρέχετε γρήγορα :devil:
aledjo Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 καμακι! αθανατο σπορ για τους αληθινους αντρες... αλλα εχουν χαθει τα τελευταια χρονια, ακομα και στη παραλια με το λαπτοπ πανε
Mirlogria Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 καμακι! αθανατο σπορ για τους αληθινους αντρες... αλλα εχουν χαθει τα τελευταια χρονια, ακομα και στη παραλια με το λαπτοπ πανε Δεν ξέρω για το laptop,πάντως με το ipad παίζει πολύ σούξου-μούξου τελευταία... Χθες καθόμουν στην ξαπλώστρα και δέχτηκα request για παρτίδα στο UNO,γυρίζω το κεφάλι και βλέπω το ξανθό να μου σηκώνει το χέρι! Το "come with me για να τη βρεις" όντως έχει χαθεί στα 80s...
aledjo Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 ελεος! κατι τετοια βλεπω και τσαντιζομαι... φταινε και οι γυναικες πολυ σε αυτο. τεσπα
Vintage Jewel Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 aledjo μεχρι ποσες προσεγγισεις κανεις στην παραλια εσυ?
-nick- Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Ρακέτες φυσικά. Και ας τους ξενερωτους να κραζουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα