Προς το περιεχόμενο

Σκληρός Δίσκος...Καταστράφηκααααααα!!!

CoOliO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καταστράφηκα...Το πρωί ενώ περνόυσα 1 προγραμματάκι στον υπολογιστή μου,μ πετάει μπλέ οθόνη μετράει κάτι μέχρι τα 100 και μετά επανεκίνηση!!Λέω δεν θα είναι τίποτα σημαντικό..Πάει να ανοίξει κανονικά και δεν λέει να φορτώσει τα windows..Λίγο πριν ξεκινήσει στην φάση που πχ πάει να bootαρι κάποιο cd μου βγάζει κάτω το γράμμα j..Βρε απ'εδώ βρε απ'εκει τίποτα..Βλέπω στο bios όλα ρολό'ι'!!!Ε,αφού πάλεψα πόσες φορές λέω θα κάνω 1 format σε 1 καινούργιο partition που θα δημιουργήσω..Βάζω το cd λοιπόν και ξεκινάω..Εκεί που φτάνω να δω τον δισκό και τα 2 partition που είχε ξαφνικά βλέπω τον δίσκο μου σε 1 μόνο partition και εκτός αυτό τον βλέπω full καθαρό σαν να μην υπάρχει τίποτα μέσα..Εκεί τα έχασα!!!Προσπαθώ να πάρω λίγα gb για να κάνω format και μου τον κάνει διαμόρφωση!!!Το κλείνω και βάζω 1 άλλο δίσκο που είχα για να κάνω το format όπου και τελειώνω!!Συνδέω τον άλλο δίσκο και τον βλέπω απλά διαμορφωμένο...Έχω κατεβάσει 4-5 προγραμματάκια και ψάχνουν όλα!!!Τα έχω χάσει..Είναι γύρω στα 250gb αυτά που με καίνε..Εκτός αυτό πάλεψα με το getdataback for ntfs που έχω σωθεί πολλές φορές και δεν βλέπει τους δίσκους!!!Παιδιά αν τα χάσω χάθηκαααααα....Βοηθήστε με!!!! :cry:

Δημοσ.

a.δοκιμασε και το File scavenger.αλλιως και να το πας σε εταιρεια τον δισκο δεν νομιζω να μπορεσουν να κανουν πολλα.

εδω ταιριαζει αυτο που λεω σε 100 ατομα και το εχω πει 10000 φορες και θα το ξαναπω αλλες 1000000.

μια φορα backup = 0 backup>τωρα τα εχασες ετσι.την επομενη φορα θα καει κανας δισκος και εκει δεν θα μπορεις να κανεις και πολλα.

Δημοσ.

Παιδιά καταστράφηκα...Το πρωί ενώ περνόυσα 1 προγραμματάκι στον υπολογιστή μου,μ πετάει μπλέ οθόνη μετράει κάτι μέχρι τα 100 και μετά επανεκίνηση!!Λέω δεν θα είναι τίποτα σημαντικό..Πάει να ανοίξει κανονικά και δεν λέει να φορτώσει τα windows..Λίγο πριν ξεκινήσει στην φάση που πχ πάει να bootαρι κάποιο cd μου βγάζει κάτω το γράμμα j..Βρε απ'εδώ βρε απ'εκει τίποτα..Βλέπω στο bios όλα ρολό'ι'!!!Ε,αφού πάλεψα πόσες φορές λέω θα κάνω 1 format σε 1 καινούργιο partition που θα δημιουργήσω..Βάζω το cd λοιπόν και ξεκινάω..Εκεί που φτάνω να δω τον δισκό και τα 2 partition που είχε ξαφνικά βλέπω τον δίσκο μου σε 1 μόνο partition και εκτός αυτό τον βλέπω full καθαρό σαν να μην υπάρχει τίποτα μέσα..Εκεί τα έχασα!!!Προσπαθώ να πάρω λίγα gb για να κάνω format και μου τον κάνει διαμόρφωση!!!Το κλείνω και βάζω 1 άλλο δίσκο που είχα για να κάνω το format όπου και τελειώνω!!Συνδέω τον άλλο δίσκο και τον βλέπω απλά διαμορφωμένο...Έχω κατεβάσει 4-5 προγραμματάκια και ψάχνουν όλα!!!Τα έχω χάσει..Είναι γύρω στα 250gb αυτά που με καίνε..Εκτός αυτό πάλεψα με το getdataback for ntfs που έχω σωθεί πολλές φορές και δεν βλέπει τους δίσκους!!!Παιδιά αν τα χάσω χάθηκαααααα....Βοηθήστε με!!!! :cry:

Αφού δεν φόρτωνει τα windows πως πήγες να πάρεις τα αρχεία και τελικά έκανε μόνος του διαμόρφωση;

Για ποιον δίσκο μιλάμε;

Ποιο πρόγραμμα έβαλες και άρχισε το πανηγύρι;

Στο Bios λες όλα ρολόι αλλά τελικά το πρόγραμμα δεν βλέπει δίσκους. Ούτε τον υγιή δίσκο δεν βλέπει;

Καλά για το καταστράφηκα απλά δεν σχολιάζω...

edit: Κάνε μία αναφορά το θέμα σου να πάει στις μονάδες αποθήκευσης καλύτερα

Δημοσ.

1η και μεγαλύτερη μακακια που δεν είχες back up...

2η μακακία που προσπαθησες να περάσεις νεα windows έστω και σε αλλο partition στο σκληρό με τα πολύλτιμα δεδομένα σου....

Επρεπε αμμεσα να βάλεις στον δευτερο σκληρο λειτουργικο η να χρησιμοποιήσεις κανενα linux live cd και να προσπαθησεις να παρεις τα δεδομενα απο τον πρωτο!!

Μετά από όλα αυτά που έκανες οι πιθανοτητες να ανακτηθει οτιδήποτε εχουν μειωθεί δραματικά!!

Μοναδικές λυσεις τα προγράμματα ανακτησης που ήδη προτάθηκαν... αν δεν βρουν τπτ αυτά τοτε δυστυχως bye bye δεδομένα... αλλα τουλαχιστον θα έχεις πάρει ένα καλό μαθημα περι της αξιας του back up.

Δημοσ.

Το καλό είναι πως με το Recover My Files είδα όλα μου τα άρχεια..Πιστέυω να κατάφερω και να τα πάρω πίσω...Σε κάτι ώρες θα ξέρω!!!

Μιλάμε για 1 δίσκο Seagate 500cc..Έβαλα 1 προγραμματάκι το οποίο κάνει το flashaki bootable για να κάνω από εκει format!!!Στο bios φυσικά όλα οκ τώρα το getdataback for ntfs μου έλεγε κάτι να πάω στν πίνακα ελέγχου και να αλλάξω κάποια πραγματάκια!!!

Δημοσ.

Μιλάμε για 1 δίσκο Seagate 500cc..

Αυτό πρέπει να είναι παλιό μοντέλο γιατί απότι ξέρω η Seagate βγάζει πλέον μόνο superbikes 1000 κυβικά...

Τη μικρή κατηγορία την κατάργησε γιατί είχαν πολλά προβλήματα οι κινητήρες τους... :lol:

Δημοσ.

Αυτό πρέπει να είναι παλιό μοντέλο γιατί απότι ξέρω η Seagate βγάζει πλέον μόνο superbikes 1000 κυβικά...

Τη μικρή κατηγορία την κατάργησε γιατί είχαν πολλά προβλήματα οι κινητήρες τους... :lol:

Ελιωσαααααααααααααααααααααα :lol: :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

και επισης μαθε οτι οταν ενας δισκος εχει προβλημα η εχεις χασει data δεν προσπαθεις να κλεψεις λιγα gb για format.γιατι μπορει ο δισκος σου να εφτιαχνε με πολυ απλα βηματα αλλα εσυ που τον εκανες και format τα εκανες τρεις χειροτερα.οπως ειπαν οταν παθαινει κατι ο δισκος αφαιρειται απο το pc περνας windows σε αλλο δισκο και μετα τον βαζεις πανω σαν δευτερο δισκο και προσπαθεις να επαναφερεις αρχεια.οτι στα βρηκε τα αρχεια δεν σημαινει οτι θα στα επαναφερει και οτι θα δουλευουν ολα.ελπιζω αμα τα επαναφερεις να παρεις αλλον εναν δισκο για διπλο backup

Δημοσ.

Ευτυχώς τα κατάφερα με το Recover My Files...Αυτά που ήθελα τα επανέφερα 100% κ χωρίς καμία τροποποίηση!!!Έμειναν λίγα gb ακόμη!!!Το πρόγραμμα έκανε θαύματα!!!Τώρα θέλω να μάθω από που προκλίθηκε το πρόβλημα,αν και πιστέυω ότι το έκανε το πρόγραμμα που περνούσα εκείνη την στιγμή!!!

Δημοσ.

απο οτι και να εγινε δεν εχει σημασια.οπως σου ειπα τωρα εγινε απο προγραμμα την αλλη φορα θα γινει απο πτωση σκληρου οπως αλλοι τοσοι εδωμεσα και την επομενη απο ρευμα.αν δεν παρεις ενα δισκο ακομα να τα εχεις διπλα τοτε.....την επομενη φορα οπως λενε ο χαρος των data δεν θα κανει διακοπες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...