poulinos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 δεν ειναι θεμα πιεσης αλλα οταν θα γινει ξανα η στραβη αντι να λες Παιδιά αν τα χάσω χάθηκαααααα....Βοηθήστε με!!!! θα λες τι μαμακας που ειμαι.μου ειπαν να παρω δισκο και εγω την πατησα δευτερη φορα.δεν παει προσωπικα για σενα αλλα εχουμε μια ταση να πιστευουμε οτι μια φορα γινεται η ατυχια και οτι δεν θα ξανασυμβει σε εμας επειδη εχουμε Ups,πολυπριζο ασφαλειας,προσεχουμε και τετοιες βλακιες. και βεβαια πολλα ατομα την πατησαν και αντι να εχουν πληρωσει 60 ευρω για ενα δευτερο δισκο πληρωσαν 1000 ευρω σε εταιρεια για επαναφορα δεδομενων.και στο τελος αυτο που λενε και κερατας και δαρμενος.και πληρωνεις οτι λεφτα πληρωνειες στις εταιρειες και μετα πρεπει να πληρωσεις και αλλα για δισκο αφου δεν το εκανες απο την αρχη
trelomhxmhx Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Όλα Οκ..Έγινε επαναφορά 100%!!!!Ευχαριστώ όλους όσους ασχολήθηκαν!!!Καλό βράδυ... ελπίζω να είναι 100% αλλά αν δεν το έχεις κάνει ήδη προσπάθησε να προσπελάσεις αρκετά αρχεία δηλαδή βάλε βίντεο να παίξουν άνοιξε έγγραφα να διαβάσεις μήπως δηλαδή τα έσωσες αλλά κατεστραμμένα
poulinos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 σωστος ο φιλος απο πανω.πριν γραψεις κατι στον δισκο και χασεις καθε ευκαιρια να ξαναδοκιμασεις επαναφορα δες οτι παιζουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.