deepk Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Καλημερα!! εδω και 2 χρονια περιπου εχω HOL αλλα δεν μπορω να πω πως ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.. ολο διακοπες το ιντερνετ κανει..βεβαια δεν εχω αλλαξει μεχρι τωρα επειδη για 24Mbs και τηλεφωνο πληρωνω 21 ευρω μονο αλλα το σαββατοκυριακο εφτασα στο αμην..ενω στο ρουτερ εχω το dsl λαμπακι αναμενο και το online αναβοσβηνει (οποτε συγχρονιζομαι) δεν μπορω να μπω με τιποτα.. εχω μιλησει με την εξυπηρετηση πελατων πανω απο 5 φορες και απλα με φορτοσανε στον οτε...χτες το βραδυ κατφερα να μπω, σημερα χωρις να αλλαξω τιποτα τζιφος..τους ξαναπηρα κ μου ειπαν πως εχουν παει το θεμα στον οτε κ να περιμενω...αλλα ποσο???? για αυτους τους λογους και επειδη εχω βαρεθει ολο αυτο εχει κανεις να μου προτεινει κανενα καλο προγραμματακι με ιντερνετ και απλα μια γραμμη τηλεφωνου (θα μεταφερω το ηδη υπαρχον νουμερο και δεν με ενδιαφερουν δωρεαν χρονος κλησης) σε καλη τιμη αλλα ναναι και σταθερο το ιντερνετ?? να ενημερωσω πως το ρουτερ θα μεταφερεται απο το ενα δωματιο στο αλλο οποτε απλα θα μπαινοβγαινει στην πριζα μιας και το καλωδιο τηλεφωνου ειναι αρκετα μακρυ..φαινεται πως το ρουτερ της HOL δεν το αντεχει αυτο!! σας ευχαριστω!!
mikelamar Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Αν το ρουτερ σου είναι παραμετροποιησιμο ανέβασε δοκιμαστικά κατα 20% το θόρυβο (snr). Αυτο θα εχει σαν αποτέλεσμα να μειωθεί παρα πολυ λίγο η ταχύτητα της γραμμής σου αλλα θα είναι πολυ πιο σταθερή. ΥΓ:Δεν γίνεται σε όλα τα ρουτερ
deepk Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 μενω στην βουλα και ηδη πιανω max 1.4mbs οποτε ποσο να την κατεβασω πια??σκεφτομουν για forthnet...τι λεει απο θεμα σταθεροτητας???
krypton Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 έχω έναν φίλο στην βούλα που έχει forthnet και λιώναμε στις εργασίες λόγω σχολής..η ταχύτητα του ήταν ικανοποιητική, δεν μας έκανε ποτέ νερά αλλά φυσικά απο σταθερότητα δεν ξέρω...
anta_n Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Είμαι άρκετό καιρό στη forthnet και δεν έχω παράπονο. Τον τελευταίο καιρό έχει στρώσει κιόλας αρκετά και έχουν σταματήσει και τα παράπονα που διάβαζα σε forum (ειδικά πέρσι το καλοκαίρι γινόταν χαμός αλλά μετά από κάτι αναβαθμίσεις έστρωσε). Τώρα δίνει και προσφορές μαζί με nova, οπότε είναι καλή στιγμή να κάνεις τη μετάβαση.
weber122 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 προσφορά με nova έχει βγάλει πολύ καλή εδώ αν θες να δεις. βασικά προσφέρει το κλασσικό forthnet 2play με δωρο το start pack της nova αν έχω καταλάβει καλα. μηπως κρύβει τίποτα κακό αυτή η προσφορά και δεν το παίρνω χαμπάρι?
Sreak Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 τρέχει νομίζω αρκετό καιρό αυτή η προσφορά και δεν κρίβει κάτι που δεν λέει. Η σχετικά καινούργια προσφορά για nova που τρέχει μέχρι τέλος ιουνίου (νομίζω) αφορά το nova in a box που το δίνουν με 99 ευρώ και μπορείς να έχεις το νοβα σίνεμα δωρεάν για 4 μήνες. Αυτό βέβαια είναι άσχετο με το αν θα έχεις forthnet για ιντερνετ.
theomalegan Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Με τη hol έχω και εγώ τα προβληματάκια μου η αλήθεια είναι.
SPANK Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Η forthnet τους τελευταίους μήνες έχει στρώσει αρκετά
newlynx Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Θα συμφωνήσω και εγώ για Forthnet που παλιά την έκραζα. Είναι πολύ καλύτερα τώρα......
poulinos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 γενικα παιζει ρολο και ο χαλκος. β.αυτο με το λαμπακι δνε το καταλαβα.οταν συγχρονισει σταθεροποιειται το adsl και μετα πρεπει να αναβει/αναβοσβηνει το Online. επισης τα μεγαλα καλωδια τηλεφωνου ειναι χαλια.βαλε μικρο καλωδιο και ριξε μεγαλο Utp η στην τελικη αντικατεστησε το τηλεφωνικο με Utp χρησιμοποιωντας το ενα ζευγος μονο.αλλα τα τηλεφωνικα sucks.απο εκει και περα σε ολες τις εταιρειες παιζει ρολο και ο χαλκος.αν ειναι χαλια ο χαλκος και πας σε αλλη μπορει να ειναι παλι χαλια αλλα μετα ειναι και τι Profile σου βαζουν κτλ. για μενα μονο που η Hol εχει traffic shaping θα φευγα επισης η forthnet δινει το Thomson που ειναι πολυ σταθερο ρουτερ σε χαλια γραμμες οπως η δικια σου.ανεβασε μας και τα στατιστικα της γραμμης σου.θα δουμε κανα 48 attenuation το κοβω
deepk Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 οταν λες στατιστικα, απο τις ρυθμισεις του ρουτερ δεν θα τα βρω?? αρα κατα την γνωμη σου να βαλω forthnet και να δω και εκει τι γινεται ε? η αληθεια ειναι πως με πηραν πισω απο την hol κ μου ειπαν πως ο οτε διορθωσε ενα προβλημα που υπηρχε στις καλωδιωσεις..σε μετακινησεις του ρουτερ πλεον ειμαι κομπλε και δουλευουν ολα αψογα αλλα η αληθεια ειναι πως εχω ακομα τις ανησυχιες μου γιατι μονο σταθερο ιντερνετ δεν μ παρεχει η hol, γιαυτο και ψαχνομαι..
anta_n Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Αν είναι να πας σε forthnet δες τις προσφορές με τη Nova. Βγαίνει στα ίδια λεφτά των πακέτων που έχουν οι άλλοι και δίνουν και nova μαζί. Αν είναι να πας εκεί, δε συμφέρει να μην πας σε κάποιο συνδυαστικό.
deepk Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 το ξερω αλλα λογω δουλειας λειπω ολη μερα απο το σπιτι οποτε δεν με ενδιαφερει η nova αυτην την στιγμη και κοιταω κατι σκετο..
poulinos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 οταν λες στατιστικα, απο τις ρυθμισεις του ρουτερ δεν θα τα βρω?? αρα κατα την γνωμη σου να βαλω forthnet και να δω και εκει τι γινεται ε? η αληθεια ειναι πως με πηραν πισω απο την hol κ μου ειπαν πως ο οτε διορθωσε ενα προβλημα που υπηρχε στις καλωδιωσεις..σε μετακινησεις του ρουτερ πλεον ειμαι κομπλε και δουλευουν ολα αψογα αλλα η αληθεια ειναι πως εχω ακομα τις ανησυχιες μου γιατι μονο σταθερο ιντερνετ δεν μ παρεχει η hol, γιαυτο και ψαχνομαι.. ναι στις ρυθμισεις τα ρουτερ θα τα δεις.για να δουμε ποσο attenuation εχεις. δεν εχεις τιποτα να χασεις να δοκιμασεις και αλλη εταιρεια αφου λες οτι θες να αλλαξεις.απλα θα παρεις τον ιδιο χαλκο που εχεις τωρα με Hol. επισης σταματα τις μετακινησεις και βαλε το ρουτερ κοντα στο πριζακι το τηλεφωνικο με μικρο καλωδιο και ειτε συνδεσου στο ρουτερ με μεγαλο καλωδιο ethernet ειτε wireless.δεν εχει νοημα να μετακινεις το ρουτερ καθε φορα.η forthnet το καλο ειναι οτι θα σου δωσει το Thomson που σε χαλια γραμμες ειναι πολυ σταθερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.