Orgasmic Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Γεια σας, θελω να αγοράσω μια καλή βαλιτσα, σκληρη κατα προτιμηση και αρκετα μεγαλη, κοντα στα 60 λιτρα. Αν προκειται να παρω κατι καλο που θα αντεξει δεν εχω προβλημα να τα σκασω... Το διλημμα μου ειναι:Delsey ή Samsonite?
g_alkis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Κόιταξε και τις Hunter. Eλληνικές, ποιοτικές και αρκετά φθηνότερες από αυτές που ανέφερες. Έχω δύο και είμαι πολύ ικανοποιημένος από αυτές.
gatokoritso Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 και εγω γουσταρω samsonite.τσιμπιμενες τιμες αλλα καλες τσαντες.
mary Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Αν ειναι να πεταξεις με αεροπλανο κοιτα οτι παρεις να ειναι ποοολυ ελαφρυ.Ειδα κατι Desley στα χοντος πραγματικο πουπουλο...
cb_papi Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Νομίζω πάντως πως το factory outlet δίπλα στο αεροδρόμιο έχει (είχε τουλάχιστον) samsonite σε μισή τιμή.
athlios Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Υπαρχει ενα υλικο , μοιαζει με πλαστικο αλλα δε πρεπει να ειναι απλο πλαστικο το οποιο ειναι παναλαφρο και πολυ ανθεκτικο. Εχω δυο μεγαλες βαλιτσες που ζυγιζουν γυρω στα 5-6 κιλα και ειναι ιδανικες για ταξιδια με αεροπλανο!
arxaggelos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Εγώ έχω μια απλούστερη και φθηνή Diplomat και μου κάνει με το παραπάνω τη δουλειά της. Επίσης σε πολλούς τα ξιδιωτικούς οδηγούς αναφέρεται ότι είναι καλό η βαλίτσα να μην "αστράφτει" και πολύ γιατί τραβάει επικίνδυνα βλέμματα.
Toufas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 http://www.click4luggage.co.uk/acatalog/Carlton_Maglev_Large_Suitcase.html εχω το πιο παλιο μοντελο απο αυτη και ειναι αψογη.
Alxnks Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 http://www.click4luggage.co.uk/acatalog/Carlton_Maglev_Large_Suitcase.html εχω το πιο παλιο μοντελο απο αυτη και ειναι αψογη. Η μια από τις samsonite μου είναι αυτού του στυλ ακριβώς...πολύ βολικό και ξεκούραστο να την "κουβαλας". Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δεν ξερω ποσα διαθετεις, αλλα αν θελεις βαλιτσα σκυλι θα παρεις την σειρα της delsey, carisma plus. Τις πουλουσα παλιοτερα και πραγματικα δεν ειχα παραπονα. Ουτε στο δικο μου κομματι. Εναλλακτικα μπορεις να παρεις την σειρα helium (αν θυμαμαι καλα) η οποια ειναι παναλαφρη. Εγω προτεινω την πρωτη παντως. Γενικα εχει και πολυ καλο service η delsey σε περιπτωση ππυ παθει κατι η βαλιτσα. Οι hunter δυστυχως δεν εχουν τα καλυτερα υλικα. Στην ιδια κατηγορια αλλα ποιοτικα καλυτερες ειναι οι Roncato παρεμπιπτοντως. Με τις samsonite ειχα θεματα οταν τις εμπορευομουν, αν και εχει επισης καλο service. Και για να μην θεωρηθει διαφημιση , δεν εχω πια καταστημα. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Orgasmic Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Επειδη ταξιδευω συχνα με αεροπλανο κάτι οι βαλίτσες ταλαιπωρούνται αρκετά στα αεροδρόμια, με ενδιαφέρει το καλό σερβις, οπότε σκέφτομαι σοβαρά για delsey...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.