kostas_six Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα παιδιά....δίλημμα μεγάλο και ακριβό οπότε όπως καταλαβαίνετε θέλω επειγόντως βοήθεια. Είμαι ανάμεσα στα δύο του τίτλου.....παρακάτω παραθέτω και την σύνθεση ...το Mac βγαίνει στα 2329 και η σύνθεση χωρίς οθόνη στα 1770 με τα windows 7 64x english..... Χρήση autocad,3d max άντε και κανένα ενεργειακό/στατικό.....Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Dbzakias2 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα παιδιά....δίλημμα μεγάλο και ακριβό οπότε όπως καταλαβαίνετε θέλω επειγόντως βοήθεια. Είμαι ανάμεσα στα δύο του τίτλου.....παρακάτω παραθέτω και την σύνθεση ...το Mac βγαίνει στα 2329 και η σύνθεση χωρίς οθόνη στα 1770 με τα windows 7 64x english..... Χρήση autocad,3d max άντε και κανένα ενεργειακό/στατικό.....Ευχαριστώ εκ των προτέρων πιστευω πως τα παιδια εδω μπορουν μα σου φτιαξουν μια πιο αποτελεσματικη και value for money συνθεση...
ksot Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μια καλή επιλογή θα ήταν, αν θες μόνο απο πλαισιο και χωρίς κουτί - οθόνη - πληκτρολόγιο - ποντίκι - Windows
minaras_tio Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Φιλε μου μονο προσεχε γιατι και τα νεα imac δυστηχως εχουν το γνωστο θεμα με τις οθονες. Το διαβασα σε ενα αλλο forum...
rafail1994 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Τα imac όσον αναφορά το hardware είναι αρκετά πίσω με αυτό που μπορείς να φτιάξεις μόνος σου στα ίδια χρήματα . Τα imac είναι μπροστά στο θέμα του λειτουργικού που είναι αρκετά ποιο γρήγορο από τα windows . Για μένα κάνε μια δίκια σου σύνθεση και βαλε σίγουρα ssd ώστε τα windows να είναι ποιο ταχύτατα και η απόκριση του συστήματος να είναι μικρότερη
msakis01 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 E Τα imac όσον αναφορά το hardware είναι αρκετά πίσω με αυτό που μπορείς να φτιάξεις μόνος σου στα ίδια χρήματα . Τα imac είναι μπροστά στο θέμα του λειτουργικού που είναι αρκετά ποιο γρήγορο από τα windows . Για μένα κάνε μια δίκια σου σύνθεση και βαλε σίγουρα ssd ώστε τα windows να είναι ποιο ταχύτατα και η απόκριση του συστήματος να είναι μικρότερη Ας μην ξεχναμε πως τα Mac ειναι πολυ καλυτερα απ τα pc.Για μενα παρε mac και θα ξεχασεις τα φορματ και τα προβληματα...
kostas_six Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Κατ αρχήν σας ευχαριστώ όλους για τις άμεσες απαντήσεις.Έχω όμως απορίες.@ksot το μηχάνημα που προτείνεις νομίζω ότι είναι υποδιέστερο από την σύνθεση....γενικά λεφτά υπάρχουν αν οι λόγοι που σε οδήγησαν στο να μου το προτείνεις είναι οικονομικοί....επίσης δεν με νοιάζει αν θα είναι πλαίσιο ή οποιοδήποτε μαγαζί...@minaras_tio.....μπορείς να μου κάνεις ένα pm το forum που το διάβασες please????....@msakis01.....πραγματικά ψάχνω έναν άνθρωπο να με πείσει να πάρω τον iMac αλλά επειδή είμαι άνθρωπος των αριθμών θέλω να σε ρωτήσω πάνω σε αυτό που λες....Γιατί είναι καλύτερος ο iMac από την σύνθεση????Γιατί στα χαρτιά τουλάχιστον τον βλέπω για πιο κάτω....PS.Respect όσον αφορά το design και την ποιότητα εικόνας....Ελπίζω να μην κουράζω....
SPANK Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Προσωπικά αν και τα mac δεν τα πάω καθόλου και ουτε θα έπερνα ποτέ, ωστόσο θεωρώ οτι για την δουλειά που το θέλεις δηλαδή σχεδιαστικό autocad.3dmax κτλπ , δηλαδή καθαρά επαγγελματική λύση, το hardware που έχει σε συνδιασμό με το λειτουργικό του θα ηταν απο τις πρώτες μου επιλογές. Ούτε θα σου πω δεν θα θέλεις format δεν πιάνουν ιούς κτλπ αλλα θεωρώ οτι σε αυτον τον τομέα ίσως να είναι καλύτερα.
kostas_six Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Επίσης ένα ακόμη πράγμα που με χαλάει στον iMac είναι ο ένας χρόνος εγγύησης.Επειδή το PC το βλέπω πιο τερατάκι μάλλον κατά εκεί θα καταλήξω. (Άσε που στο PC βάζεις κατσαβίδι... :-D )είναι και αρκετά φθηνότερο.....έχετε να μου προτείνεται καμία καλή οθόνη 24αρα έως 350 ευρώ που να είναι και τηλεόραση μαζί?
rafail1994 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Αφού σε παίρνει οικονομικά πάνε στην Dell UltraSharp U2410 μαζί με ενα tv-tuner . Σύνολο μαζί με την σύνθεση που σου εκανα βγαίνει 1759,56Ε
kostas_six Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Αφού σε παίρνει οικονομικά πάνε στην Dell UltraSharp U2410 μαζί με ενα tv-tuner . Σύνολο μαζί με την σύνθεση που σου εκανα βγαίνει 1759,56Ε Δύο ερωτήσεις για την σύνθεση που έφτιαξες....1ον γιατί τον συγκεκριμένο σκληρό δίσκο από την στιγμή που είναι στις 5900rpm και όχι αυτόν που έβαλα εγώ στις 7200....ήδη το 1Tb μου είναι αρκετό...δεν χρειάζομαι 2Tb εκτός και αν είναι καλύτερος και το δεύτερο είναι γιατί την κάρτα γραφικών που μου προτείνεις? Επίσης σίγουρα χρειάζομαι τα αγγλικά ultimate win7 64x....γενικά πάντως δεν με πειράζει να φτάσω μέχρι τα λεφτά του iMac...
msakis01 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Κατ αρχήν σας ευχαριστώ όλους για τις άμεσες απαντήσεις.Έχω όμως απορίες.@ksot το μηχάνημα που προτείνεις νομίζω ότι είναι υποδιέστερο από την σύνθεση....γενικά λεφτά υπάρχουν αν οι λόγοι που σε οδήγησαν στο να μου το προτείνεις είναι οικονομικοί....επίσης δεν με νοιάζει αν θα είναι πλαίσιο ή οποιοδήποτε μαγαζί...@minaras_tio.....μπορείς να μου κάνεις ένα pm το forum που το διάβασες please????....@msakis01.....πραγματικά ψάχνω έναν άνθρωπο να με πείσει να πάρω τον iMac αλλά επειδή είμαι άνθρωπος των αριθμών θέλω να σε ρωτήσω πάνω σε αυτό που λες....Γιατί είναι καλύτερος ο iMac από την σύνθεση????Γιατί στα χαρτιά τουλάχιστον τον βλέπω για πιο κάτω....PS.Respect όσον αφορά το design και την ποιότητα εικόνας....Ελπίζω να μην κουράζω.... Λοιπον εγω ασχολουμε με τα pc αρκετα χρονια και δουλευοντας τα mac εδω και 5 χρονια εχουν αλλη χαρη.Τα χαρακτηριστηκα του imac μπορει να ειναι κατωτερα απο μια συνθεση pc στα ιδια χρηματα αλλα σκεψου πως τα mac δεν εχουν της απαιτησεις στα προγραμματα που εχουν τα pc.Δηλαδη με ενα mac θα την βγαλεις περισσοτερα χρονια.Αν δεν μασας στα χρηματα παρε τον imac τον 27 ρη αν θα δεις τι εικονα κρυσταλο βγαζει δεν περιγραφετε.Αυτα απο μενα και οτι αλλο θελεις ρωτησε με.
rafail1994 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δύο ερωτήσεις για την σύνθεση που έφτιαξες....1ον γιατί τον συγκεκριμένο σκληρό δίσκο από την στιγμή που είναι στις 5900rpm και όχι αυτόν που έβαλα εγώ στις 7200....ήδη το 1Tb μου είναι αρκετό...δεν χρειάζομαι 2Tb εκτός και αν είναι καλύτερος και το δεύτερο είναι γιατί την κάρτα γραφικών που μου προτείνεις? Επίσης σίγουρα χρειάζομαι τα αγγλικά ultimate win7 64x....γενικά πάντως δεν με πειράζει να φτάσω μέχρι τα λεφτά του iMac... Ο συγκεκριμένος είναι ο ποιο γρήγορος από τους green άλλα αφου δεν θα χρειάζεσαι τα 2tb πάρε αυτον. Η κάρτα γραφικών που σου προτείνω είναι για επαγγελματική χρήση σαν και αυτή που θα κανείς εσύ. Την γλωσσά έτσι και αλλιώς την επιλεγείς εσύ.
kostas_six Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Ο συγκεκριμένος είναι ο ποιο γρήγορος από τους green άλλα αφου δεν θα χρειάζεσαι τα 2tb πάρε αυτον. Η κάρτα γραφικών που σου προτείνω είναι για επαγγελματική χρήση σαν και αυτή που θα κανείς εσύ. Την γλωσσά έτσι και αλλιώς την επιλεγείς εσύ. with all the respect γιατί να επιλέξω sata II όταν υπάρχει ο sata III και επίσης γιατί να επιλέξω buffer size 32mb όταν υπάρχει 64mb....επίσης η κάρτα λες ότι είναι για επαγγελματική χρήση....άρα την προτείνεις επειδή την θεωρείς καλύτερη από την 6970 παρά το γεγονός ότι είναι 100+ευρώ κάτω σε τιμή....Συγνώμη παιδιά αν το κουράζω αλλά πραγματικά είμαι 26 ετών και θέλω επιχειρήματα για να πειστώ για κάτι....χωρίς να θέλω να θίξω κανένα πάντα with L.O.V.E. όπως έλεγε και ο MJ Λοιπον εγω ασχολουμε με τα pc αρκετα χρονια και δουλευοντας τα mac εδω και 5 χρονια εχουν αλλη χαρη.Τα χαρακτηριστηκα του imac μπορει να ειναι κατωτερα απο μια συνθεση pc στα ιδια χρηματα αλλα σκεψου πως τα mac δεν εχουν της απαιτησεις στα προγραμματα που εχουν τα pc.Δηλαδη με ενα mac θα την βγαλεις περισσοτερα χρονια.Αν δεν μασας στα χρηματα παρε τον imac τον 27 ρη αν θα δεις τι εικονα κρυσταλο βγαζει δεν περιγραφετε.Αυτα απο μενα και οτι αλλο θελεις ρωτησε με. Εννοείς αν κατάλαβα καλά ότι η έκδοση του autocad για Mac έχει μικρότερες απαιτήσεις από την έκδοση για pc....πάντως στο επίσημο site της εν λόγο εταιρίας δεν έχει χωριστά απαιτήσεις για Mac και για pc....Άσε που τώρα είδα και εγώ τα requirements και ψιλοφρίκαρα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.