Προς το περιεχόμενο

Πως να δω τα χαρακτηριστικά

sane

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαλλον πως χαλασε η καρτα γραφικων μου γτ εχει κανει πολυχρωμες γραμμες στην οθονη...Η απορια μου αφορα στο οτι θελω να δω τα χαρακτηριστικα του συστηματος μου για να τα πω εδω για να με βοηθησουν να αλλαξω οτι χρειαζετε και αφου δεν φορτωνει την επιφανεια εργασιας καθως κανει ρεσταρτ οταν κανει λοαντινκγ τα γουιντους πως μπορω να τα δω???

Δημοσ.

μα δεν φορτωνει την επιφανεια εργασιας...φτανει λιγο πριν φορτωσει και μετα κανει ρεσταρτ

Δημοσ.

Πρώτα γύρνα το κουτί από πίσω και δες αν υπάρχει θύρα για οθόνη στο μέρος όπου υπάρχουν οι usb κτλ. Αν έχει τότε βγάλε την κάρτα από τη μητρική και κούμπωσε την οθόνη στη θύρα αυτή. Αν δεν λειτουργήσει κοίτα και για φορματ.

EDIT: Καλύτερα μπες από bios να δούμε ποιος είναι ο επεξεργαστής κι έχει ενσωματωμένα γραφικά

Δημοσ.

οκ εβαλα την οθονη στη θυρα αυτη και μπηκε...οσο για το προγραμμα για να δω τα χαρακτηριστικα ειχα το cpu-z...σας ευχαριστω!!!

Δημοσ.

Πρώτα γύρνα το κουτί από πίσω και δες αν υπάρχει θύρα για οθόνη στο μέρος όπου υπάρχουν οι usb κτλ. Αν έχει τότε βγάλε την κάρτα από τη μητρική και κούμπωσε την οθόνη στη θύρα αυτή. Αν δεν λειτουργήσει κοίτα και για φορματ.

EDIT: Καλύτερα μπες από bios να δούμε ποιος είναι ο επεξεργαστής κι έχει ενσωματωμένα γραφικά

αυτό θα σου έλεγα και γω να μπεις πρώτα στο bios (συνήθως με πατημένο το del όταν εμφανίζονται τα πρώτα γράμματα στην έναρξη του συστήματος)

και μετά κάνε και το άλλο δηλαδή δες αν έχεις ενσωματωμένη κάρτα γραφικών στην μητρική οπότε βγάλε την εξωτερική κάρτα γραφικών (αν δεν την βγάλεις η ενσωματωμένη παραμένει ανενεργή) και χρησιμοποίησε την ενσωματωμένη

συγχωράτε με άργησα να πατήσω το "απάντηση" και το πρόβλημα λύθηκε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...