klainmaingr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Μπροστά μπροστά high kick νομίζω γίνεται αυτή η κίνηση.
john2gr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Τουλάχιστον έχει στυλάκι ρε σεις . Ούτε ο Hwoarang να ήταν, χαχαχαχαχαχαχαχαχα
chill Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 καποια στιγμη θα θρηνησουμε θυματα με αυτην την κατασταση Αν πέσει κανένας νεκρός από μπάτσο σε πορεία, τελειώσανε....
Sarandis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 μακαρι αλλα και το 2009 πεθανε ανθρωπος απο μπατσο και δε βλεπω να τελειωσε κανεις...ειτε εισαι εσυ ειτε εγω, ο παππους η ο μαναβης, στις ειδησεις θα ειμαστε "γνωστοι-αγνωστοι" που επιτεθηκαν σε ομαδα ματ
rikos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Ειναι τρελοι αυτοι οι μπατσοι...πηγανε στην καφετερια πεταξανε τα χημικα τους και φυγανε
Oscar_Mike Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 ποσο μα ποσο θα ήθελα να δω τους μπάτσους σε αντίστοιχη πορεία να διεκδικούν μισθούς, καλύτερες συνθήκες εργασίας κλπ, να ζητάνε τη συμπαράσταση του λαου και να πάρουν τα @@ μας από όλους! αλλα αυτό δεν παίζει να γίνει ποτε, πάντα θα τους συντηρούν, για να μην "παραστρατήσουν" και να τους έχουν πιόνα στη σκακέρα τους
-nick- Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 μακαρι αλλα και το 2009 πεθανε ανθρωπος απο μπατσο και δε βλεπω να τελειωσε κανεις...ειτε εισαι εσυ ειτε εγω, ο παππους η ο μαναβης, στις ειδησεις θα ειμαστε "γνωστοι-αγνωστοι" που επιτεθηκαν σε ομαδα ματ Το 2008 ητανε.
Erwdios Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Εγώ θέλω να δω μπάτσους να διαμαρτύρονται στο Σύνταγμα, Αγανακτισμένους να φυλάνε τη Βουλή και κουκουλοφόρους να την πέφτουν στους μπάτσους και να απωθούνται με δακρυγόνα από τις δυνάμεις των Αγανακτισμένων.
Erwdios Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δεν πέθανε το παιδί πάνω στα επεισόδια, γι' αυτό και δεν είχαμε γενική σύρραξη. Αν ο τύπος που έφαγε το γκλοπ στο κεφάλι έμενε στον τόπο θα είχαμε εκατέρωθεν νεκρούς σήμερα, θα βγαίναν τα τανκς όπως είπε και μία ψυχή φάλαινας.
-nick- Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δεν πέθανε το παιδί πάνω στα επεισόδια, γι' αυτό και δεν είχαμε γενική σύρραξη. Αν ο τύπος που έφαγε το γκλοπ στο κεφάλι έμενε στον τόπο θα είχαμε εκατέρωθεν νεκρούς σήμερα, θα βγαίναν τα τανκς όπως είπε και μία ψυχή φάλαινας. Βασικα υπηρξαν αρκετα μαζικες πορειες στους δρομους, ειδικα τις πρωτες μερες οι μπατσοι τα χαν ψιλοχαμενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.