Προς το περιεχόμενο

Γενικευμενη συρραξη στο Συνταγμα τωρα...

rikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 383
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καποια στιγμη θα θρηνησουμε θυματα με αυτην την κατασταση

Αν πέσει κανένας νεκρός από μπάτσο σε πορεία, τελειώσανε....

Δημοσ.

μακαρι αλλα και το 2009 πεθανε ανθρωπος απο μπατσο και δε βλεπω να τελειωσε κανεις...ειτε εισαι εσυ ειτε εγω, ο παππους η ο μαναβης, στις ειδησεις θα ειμαστε "γνωστοι-αγνωστοι" που επιτεθηκαν σε ομαδα ματ

Δημοσ.

Ειναι τρελοι αυτοι οι μπατσοι...πηγανε στην καφετερια πεταξανε τα χημικα τους και φυγανε

Δημοσ.

ποσο μα ποσο θα ήθελα να δω τους μπάτσους σε αντίστοιχη πορεία να διεκδικούν μισθούς, καλύτερες συνθήκες εργασίας κλπ,

να ζητάνε τη συμπαράσταση του λαου και να πάρουν τα @@ μας από όλους!

αλλα αυτό δεν παίζει να γίνει ποτε, πάντα θα τους συντηρούν, για να μην "παραστρατήσουν"

και να τους έχουν πιόνα στη σκακέρα τους :-(

Δημοσ.

μακαρι αλλα και το 2009 πεθανε ανθρωπος απο μπατσο και δε βλεπω να τελειωσε κανεις...ειτε εισαι εσυ ειτε εγω, ο παππους η ο μαναβης, στις ειδησεις θα ειμαστε "γνωστοι-αγνωστοι" που επιτεθηκαν σε ομαδα ματ

Το 2008 ητανε.

Δημοσ.

Εγώ θέλω να δω μπάτσους να διαμαρτύρονται στο Σύνταγμα, Αγανακτισμένους να φυλάνε τη Βουλή και κουκουλοφόρους να την πέφτουν στους μπάτσους και να απωθούνται με δακρυγόνα από τις δυνάμεις των Αγανακτισμένων.

Δημοσ.

Δεν πέθανε το παιδί πάνω στα επεισόδια, γι' αυτό και δεν είχαμε γενική σύρραξη.

Αν ο τύπος που έφαγε το γκλοπ στο κεφάλι έμενε στον τόπο θα είχαμε εκατέρωθεν νεκρούς σήμερα, θα βγαίναν τα τανκς όπως είπε και μία ψυχή φάλαινας.

Δημοσ.

Δεν πέθανε το παιδί πάνω στα επεισόδια, γι' αυτό και δεν είχαμε γενική σύρραξη.

Αν ο τύπος που έφαγε το γκλοπ στο κεφάλι έμενε στον τόπο θα είχαμε εκατέρωθεν νεκρούς σήμερα, θα βγαίναν τα τανκς όπως είπε και μία ψυχή φάλαινας.

Βασικα υπηρξαν αρκετα μαζικες πορειες στους δρομους, ειδικα τις πρωτες μερες οι μπατσοι τα χαν ψιλοχαμενα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...