viper2005 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Ευτυχώς με γλίτωσε ο αναγνώστης από το σεντόνι: Και πουθενά ένας αστυνομικός ε? Δηλαδή θέλουμε να βλέπουμε παντού αστυνομικούς για να νιώθουμε ασφάλεια, κάτι που θα μπορούσε απλά να μας εξασφαλίσει η κοινωνική ειρήνη, την οποία βλάπτουν 300 απόβλητα και μερικοί συνδικαλισταράδες. Από τα χειρότερα κείμενα που έχω διαβάσει ever. Ο παρτάκιας Δοξιάδης σκέφτεται πως θα πάει σπίτι του, όταν κάποιοι άλλοι δεν έχουν καν σπίτι να πάνε. ΟΥΣΤ λέμε. PS Και ο μουσάτος στο Σύνταγμα σε ρόλο διοδίων κι αυτός στα τσακίδια. Η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος. το ποσταρα για τα διοδια οχι για την κριτικη του η την δικια σου
Erwdios Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 το ποσταρα για τα διοδια οχι για την κριτικη του η την δικια σου Κι εγώ απάντησα στον συντάκτη του άρθρου, όχι σε εσένα ή στον μουσάτο.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Ελπιζω να καταλαβουν καποια στιγμη οτι ειρηνική διαδήλωση= fail .Αυτη η βια που εχουμε δει μεχρι τωρα ειναι τιποτα πιστευω.. Και ο λογος που ειναι fail ειναι οτι αγνοουνται ,τι τον νοιαζει τον Παπανδρεου πχ δε πα να φωναζουν θα βαρεθουν καποια στιγμή..(μου το εχει πει βουλευτης οτι δε τους νοιαζει "αστους να φωναζουν θα βαρεθουν καποια στιγμη"
insomniaK Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Survivor: Syntagma It premiered 25th of May...
Erwdios Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Αν δεν τον ένοιαζε η ειρηνική διαδήλωση δεν θα έβαζε την αστυνομία να κυνηγήσει λυσσασμένα κάθε διαδηλωτή σήμερα. Σήμερα η αστυνομία έχει προχωρήσει σε πραξικόπημα, επιτέθηκαν μέχρι και στο σταθμό πρώτων βοηθειών του Ερ. Σταυρού απρόκλητα.
viper2005 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Κι εγώ απάντησα στον συντάκτη του άρθρου, όχι σε εσένα ή στον μουσάτο. ας του εστελνες email... Survivor: Syntagma It premiered 25th of May... +1
Erwdios Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 ας του εστελνες email... Δε νομίζω Τάκη BTW από πότε υποδεικνύει κάποιος στον άλλο τι θα γράψει και τι θα σχολιάσει στο insomnia? Με κάτι τέτοιες λογικές φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Μαζευτείτε.
viper2005 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δε νομίζω Τάκη BTW από πότε υποδεικνύει κάποιος στον άλλο τι θα γράψει και τι θα σχολιάσει στο insomnia? Με κάτι τέτοιες λογικές φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. ας μην το ξεκιναγες με το "αναγνωστης" μερικες απο τις λογικες ειναι οτι ολοι βλεπουν μια συνωμοσια παντου και οτι ολοι φταινε και πραγματικα εισαι ο τελευταιος που θα επρεπε να μιλαει για σχολιασμους...
-nick- Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1313478
Erwdios Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 ας μην το ξεκιναγες με το "αναγνωστης" μερικες απο τις λογικες ειναι οτι ολοι βλεπουν μια συνωμοσια παντου και οτι ολοι φταινε και πραγματικα εισαι ο τελευταιος που θα επρεπε να μιλαει για σχολιασμους... Δεν κατάλαβα, έχεις δικαίωμα εσύ να δημοσιεύεις άρθρο από ένα site και εγώ δεν έχω το ίδιο δικαίωμα να δημοσιεύω την απάντηση αναγνώστη στο συγκεκριμένο άρθρο? Και που είναι η συνωμοσία σήμερα? Συνωμοσία είναι αυτό που έγινε στη Βουλή και μόνο ένας τυφλός την είδε. Και επαναλαμβάνω ότι δεν δέχομαι υποδείξεις για το τι θα σχολιάζω από άτομα που δημοσιεύουν ένα κείμενο και μετά θυμούνται εκ των υστέρων να τονίσουν για ποιο πράγμα το δημοσίευσαν. Εσύ εστίασες στον χοντρό με τα διόδια, εγώ εστίασα στον συγκεκριμένο συγγραφέα που περνούσε κύριος με τη μηχανή του από τα "τσαντίρια" και ζητούσε αστυνόμευση σε άδειους δρόμους 11 το βράδυ. Over and out
SPANK Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Αυτή ειναι η κατάντια η φωτογραφία δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια
Mika Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Ετσι θελει ο νεοελληνας. και λιγα ειναι. μηπως να περιορισουμε λιγο τις φασιστικες κορώνες; ξερω , ελευθερια λόγου εχουμε αλλα τα χιτλερικά σχολια ξεφευγουν και δεν βοηθανε την εκτροχιασμενη ήδη κατάσταση.
Thanos1972 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Αμα τα μπατσακια αυτα εβλεπαν μεσα στην πορεια τις μαναδες τους και τους πατεραδες τους θα βαρουσαν?θα πετουσαν χημικα?
Erwdios Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Αμα τα μπατσακια αυτα εβλεπαν μεσα στην πορεια τις μαναδες τους και τους πατεραδες τους θα βαρουσαν?θα πετουσαν χημικα? Έχουν φάει τέτοια λοβοτομή που πιθανώς να μην τους αναγνώριζαν καν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.