nith1717 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα. Σε 2 μέρες λήγει το Norton Internet Security που είχα τα τελευταία 2 χρόνια κι έμεινα ομολογώ αρκετά ευχαριστημένος και στον desktop η/υ που το είχα και στο Laptop Σκεπτόμενος όμως την οικονομική κρίση που υπάρχει, αποφάσισα αυτή τη φορά να στραφώ στην δωρεάν λύση. Ήθελα απλά να ρωτήσω τη γνώμη σας αν γνωρίζετε, ποιο είναι το καλύτερο "πάντρεμα-συνεργασία", για αποφυγή διενέξεων... Avast με Comodo Firewall ή Avira με Comodo Firewall; Σας ευχαριστώ
hawkpilot Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Γιατί δε χρησιμοποιείς το comodo internet suite που έχει και firewall και antivirus?
SPANK Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Εγώ εδω και κανα 2μηνο εχω avira με το Comodo και με καλύπτει απόλυτα
JohnVani18 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Γιατί δεν βάζεις το Security Essentials? Πάντως κι εγώ είμαι υπέρ avira.
nith1717 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Φίλε HAWKPILOT...το antivirus του Comodo δεν πιάνει μία μπροστά στα Avira/Avast!!! To Comodo αντίθετα είναι το κατ'εξοχήν δωρεάν firewall γι'αυτό κι έγινε γνωστό!!! Φίλε SPANK ΟΚ σεβαστή η γνώμη σου και σ'ευχαριστώ Φίλε JOHNVANI18 προϊόντα της Microsoft τύπου "Security Essentials" "Windows Defender" κλπ, τα θεωρώ ανεπαρκούς ασφαλείας και δεν τα εμπιστεύομαι. Για το Avira ok
The_Judas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Οτι από αυτά βάλεις καλό είναι. Εγώ έχω Avira+Comodo (Firewall μόνο) εδώ και χρόνια. Λίγο κουραστικό ορισμένες φορές το Avira με τα false alert αλλά κάνει την δουλειά του. Τα συνδυάζεις μαζί με κάποιο spyware scanner (anti-malware ή spybot) για να σκανάρεις που και που (δεν έχουν live protection αλλά είναι ιδανικά στην αφαίρεση spyware). Ειδικά το antispyware σπάνια βγάζει false-positive.
nith1717 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Φίλε THE_JOUDAS οκ σε ευχαριστώ πολύ Έχω το Malwarebytes και το Super Antispyware για επιπλέον προστασία
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 nith καλυτερα να αφησεις ενα antispyware μεσα αν θες την γνωμη μου οχι και τα 2..η το malwarebytes η το super...
tool1983 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Φιλε κι εμενα το antivirus ληγει σε 2 μερες, το panda εχω . Το ειχα παρει 30 ευρω πριν ενα χρονο(λιγο μετα αποταν αγορασα το λαπτοπ), μετα απο 2 μηνες το ειδα να το πουλανε 8 ευρω επειδη βγηκε το επομενο, καταλαβαινεις ποσο μ@@@@@ς ενιωσα. Τελικα εγω εχω αποφασισει να βαλω το essential κ καλη μου τυχη. Αλλα επειδη με ενδιαφερει τι θα πουν κ τα παιδια απ το φορουμ θα παρακολουθω το θεμα. Παντως νομιζω οτι θα γινει οπως περσι μολις βγουν του 2012 στα παλια του 2011 θα ριξουν τις τιμες για να τα ξεφορτωθουν. Ασε που πληρωσα για 3 αδειες ενω χρειαζομουν 1 μονο.Αλλο θεμα αυτο.
hawkpilot Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Καλημέρα, μπορείς να μου πεις σε ποιούς τομείς είναι καλύτερα τα avira/avast? Με ενδιαφέρει κι εμένα. Φίλε HAWKPILOT...το antivirus του Comodo δεν πιάνει μία μπροστά στα Avira/Avast!!! To Comodo αντίθετα είναι το κατ'εξοχήν δωρεάν firewall γι'αυτό κι έγινε γνωστό!!! Φίλε SPANK ΟΚ σεβαστή η γνώμη σου και σ'ευχαριστώ Φίλε JOHNVANI18 προϊόντα της Microsoft τύπου "Security Essentials" "Windows Defender" κλπ, τα θεωρώ ανεπαρκούς ασφαλείας και δεν τα εμπιστεύομαι. Για το Avira ok
spyroskonst Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 χρήστης avast εδώ και χρόνια, απόλυτα ευχαριστημένος.
nith1717 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Φίλε kokopsopsaros, μπορείς να βάλεις όσα antispyware θες αρκεί να μην δουλεύουν στο παρασκήνιο (real time protection). Τα έχεις μόνο για σκανάρισμα κι ότι δεν πιάνει το ένα το τσακώνει το άλλο Φίλε HAWKPILOT είναι ολόκληρο θέμα αυτό με το ποιο είναι καλύτερο και με το ποιο είναι λιγότερο καλύτερο.Υπάρχουν κάποιες ιστοσελίδες που συγκρίνουν προγράμματα ασφαλείας από τα οποία συχνά πυκνά ενημερώνομαι κι εγώ, π.χ. Link Link Link Φίλε spyroskonst οκ σε ευχαριστώ για τη γνώμη σου
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 ναι ενταξει απλως γνωμη ειπα..οσον αφορα το antivirus...προτιμω το avast free..και εγω ειμαι χρηστης του χρονια και δεν εχω παθει το παραμικρο..ειχα και avg και ms essentials και avira...και κατεληξα στο avast..βαλτο αξιζει... (και οσον αφορα το top10reviews...μην μπαινεις καθολου σε αυτο το site..ειναι μακακιες...
hawkpilot Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Φίλε μου, είδα τα links που παρέθεσες, Τα δύο πρώτα δεν έχουν καν το comodo στη σύγκριση που κάνουν, το δε τρίτο θέλει registration. Δε μπορεί να έχεις εξάγει συμπεράσματα για το comodo... Φίλε kokopsopsaros, μπορείς να βάλεις όσα antispyware θες αρκεί να μην δουλεύουν στο παρασκήνιο (real time protection). Τα έχεις μόνο για σκανάρισμα κι ότι δεν πιάνει το ένα το τσακώνει το άλλο Φίλε HAWKPILOT είναι ολόκληρο θέμα αυτό με το ποιο είναι καλύτερο και με το ποιο είναι λιγότερο καλύτερο.Υπάρχουν κάποιες ιστοσελίδες που συγκρίνουν προγράμματα ασφαλείας από τα οποία συχνά πυκνά ενημερώνομαι κι εγώ, π.χ. Link Link Link Φίλε spyroskonst οκ σε ευχαριστώ για τη γνώμη σου
mrpink Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 το δε τρίτο θέλει registration. http://www.virusbtn.com/vb100/rap-index
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.