Dimitris TC7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα,παρακαλείται όποιος φίλος θέλει να βοηθήσει ώστε να αντιμετωπίσω το πρόβλημα μίας φίλης σε φορητό fujitsu siemens amilo xi 2528 και τρέχει windows vista home premium.Παρακάτω περιγράφεται το πρόβλημα όσο πιο συνοπτικά μπορώ: Όταν ανοίγει βγάζει μία μαύρη οθόνη στην οποία αναγράφονται τα εξής: "Διαχείρηση εκκίνησης των Windows Η εκκίνηση των Windows απέτυχε.Η αιτία μπορεί να είναι μία πρόσφατη αλλαγ'η στο υλικό ή το λογισμικό.Για να διορθώσετε το πρόβλημα: 1)Τοποθετήστε το δίσκο εγκατάστασης των windows και επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας 2)Επιλέξτε τις ρυθμίσεις γλώσσας και έπειτα κάντε κλικ στο επόμενο 3) Κάντε κλικ στο "Επιδιόρθωση του θπολογιστή σας" Εάν δεν διαθέτετε αυτό τον δίσκο,επικοινωνήστε με τον διαχειρηστή του συστήματος σας ή τον κατασκευαστή του υπολογιστή σας για βοήθεια. Αρχείο: \windows\ssystem32\winload.exe Κατάσταση: 0xc000000f Πληροφορίες: Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση της επιλεγμένης καταχώρησης,επειδή η εφαρμογή λείπει ή είναι κατεστραμμένη." έχει από κάτω δύο επιλογές enter=συνέχεια και esc= έξοδος πατώντας συνέχεια μου βγάζει 2 επιλογές: windows vista και διαγνωστικά μνήμης των windows πατώντας windows vista με επαναφέρει στο προηγούμενο ενώ πατώντας "διαγνωστικά μνήμης των windows" τρέχει ένα εργαλείο διαγνωστικών μνήμης το οποίο αφού εκτελεί έναν έλεγχο σε επαναφέρει πάλι στο αρχικό Να ξεκαθαρίσω πως recovery cd δεν υπάρχει-δεν είχε μέσα σην συσκευασία μου είπε η φίλη μου και έτσι πήγε και πήρε τα windows 7 μήπως μπορούμε να κάνουμε κάτι έχω ένα vaio στο οποίο με το f10 έμπαινα σ ενα μενού κ επέλεγα format-στον φορητό της φίλης μου όμως δεν μπορεί να γίνει με f10 τι ακριβώς να κάνω?πως να περάσω τα 7?θα τα τρέχει?έχει 4αρα ραμ και 2.56 επεξεργαστή αν δεν κάνω λάθος! Κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη καθώς για μένα η κατάσταση είναι μπερδεμα,ευχαριστω
filip123go Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δοκίμασε να πατήσεις f8 στην εκκίνηση. Τα 7 μπορείς να τα περάσεις κανονικά απ το cd. Ότι αρχεία έχει μέσα και θέλει να τα σώσει, μπορεί με ubuntu live cd..
Dimitris TC7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 τα αρχεια δεν την ενδιαφερουν καν.θα δοκιμασω με f8 και θα σου πω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.