Calydon Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Αγαπητοί συμφορουμίτες γεια σας! Όπως αναφέρω και στον τίτλο του νήματος κάνω μια έρευνα αγοράς για οθόνη 26+ ιντσών για το PC μου, στην αγορά της οποίας θα προβώ τον Αύγουστο-Σεπτέμβρη.Έχω κοιτάξει αρκετά στο internet αλλά θα ήθελα και την δική σας γνώμη.Είμαι gamer και movie enthusiast οπότε θα ήθελα μια οθόνη που να καλύπτει και τις δύο μου αυτές ανάγκες.Απαραίτητη για εμένα είναι η ύπαρξη LED panel με όσο το δυνατόν καλύτερη ροή εικόνας.Ένα ερώτημα που με βασανίζει εδώ και αρκετό καιρό είναι το κατά πόσο θα πρέπει να προτιμήσω monitor ή τηλεόραση.Υπάρχουν σημαντικά οφέλη σε κάποια από αυτές τις επιλογές έναντι της άλλης;Τέλος να σημειώσω πως σκοπεύω να διαθέσω ~375€. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Ntinaras Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 νομιζω η κατηγορια που ψαχνεις ειναι η πιο δυσκολη. οι καλες οθονες ειναι πανακριβες σε αυτες τις ιντσες και οι τηλεορασεις ειναι τρισαθλιες. γιατι θες ντε και καλα LED Πανελ?το μονο που προσφερει ειναι μικροτερη καταναλωση και μεγεθος. εγω θα λεγα να παρεις μια dell u2311h που κανει 178 και ειναι και σε προσφορα για 2 μερες ακομα...
ninos30 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Εγώ ως γνωστόν TN δεν υπάρχει περίπτωση να προτείνω. Με τα κριτήρια που θέτεις, +26, Games/Movies, LED (αλήθεια γιατί LED?...), max 375 μόνο σε αυτήν καταλήγω: Acer B273HLOymidh. MVA panel που θεωρούνται all-around, έχουν και το καλύτερο μαύρο που κυκλοφορεί σε TFT που παίζει ρόλο στις ταινίες, με άριστες γωνίες θέασης. Κατά τα άλλα πολύ λιτή, χωρίς Display-port, χωρίς USB-hub, όχι Multimedia. Τουλάχιστον έχει αξιοπρεπές panel. Ολοκαίνουριο μοντέλο (με ότι καλά και κακά σημαίνει αυτό) και είναι σε αναμονή προς το παρόν. Φαντάζομαι όταν θα πάρεις θα έχει έρθει: Skroutz B273HL Τώρα όσον αφορά το ζήτημα τηλεόραση ή monitor αυτό είναι λίγο αυτονόητο. Τα monitor πάντα έχουν καλύτερα panels από τις τηλεοράσεις. Ειδικά σε αυτές τις ίντσες. Και κάνουν συχνά το εξής κόλπο στις TVs. Βγάζουν μια πρώτη παρτίδα με κάνα PVA ή IPS πάνελ, πάνε στα reviews για να πάρουν καλές κριτικές και μετά βγάζουν διάφορα revision με ότι να'ναι panel. Και καταντάει λίγο λαχείο τι θα σου τύχει. Πια για να είσαι σίγουρος ότι θα πάρεις καλό panel πρέπει να πας σε καλές σειρές και στις +46 ίντσες που είναι οι ναυαρχίδες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 σε αυτά τα λεφτά καλύτερα να πας σε TV, δεν αξίζει να δώσεις τόσα χρήματα γι monitor με TN Panel ακόμα και αν είναι 26-27αρι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.