Προς το περιεχόμενο

Αγορά οθόνης με ανάλυση 1080p και καλά χαρακτηριστικά σε προσιτή τιμή-τι προτείνετε?

Bimmermeister

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,ήρθε η ώρα για διακοπές και λέω να αγοράσω μια οθόνη για το δεύτερο pc της υπογραφής μου για το εξοχικό,καθώς η οθόνη που έχει τώρα είναι μια Eizo 17αρα και δεν λέει πολλά για παιχνίδια και ταινίες.

θα ήθελα να μου προτείνετε οθόνες από 21 ίντσες και πάνω και τιμή από 100-200 Ευρώ(το πολύ) με καλά χαρακτηριστικά και προσιτές τιμές πάνω απ'όλα.

Ακούω τις προτάσεις σας...

Δημοσ.

χαχαχαχα ρε σεις τι θα γίνει???Όλο το Insomnia αυτή την οθόνη έχει???Πάταγο έχει κάνει....

Οχι ρε συ,απλα ξεκινησε καποιος την μοδα,την αγορασαν μερικοι,μετα εγιναν πολλοι,και τωρα ειναι θρησκευτικη αιρεση.Βαλε και το group mentality του Ελληνα οπως και την διαθεση να ευλογουμε τα γενια μας, και ιδου η απαντηση σου.:devil:

Υπαρχουν κι αλλες καλες αλλα δυσκολα σε αυτην την τιμη που δινεται τωρα.Απο κει και μετα εγω αν ηθελα να αγορασω καινουργια μπορει να εδινα και μεχρι 350 ευρω μαχιμουμ.Εξαλλου δεν αγοραζει κανεις οθονη καθε χρονο.Επισης καλο θα ηταν να αγοραζες απο ενα καταστημα που να εχεις την δυνατοτητα να τις δεις σε αποδοση εσυ ο ιδιος.(αν και αυτο ειναι δυσκολο.)

http://www.specialpr...21488&catid=730

http://www.pixmania....MTMwOTI5MTc3MTs

αυτες, ετσι για να προταθει και κατι διαφορετικο..........!!!!!!!!!!

Μπραβο ρε Cabbie ετσι για να σπασουμε το κατεστημενο. :devil:

Αντε να προτεινω και εγω μια:

http://www.visionstu...&step=undefined

Δημοσ.

Δυστυχώς (ή ευτυχώς γιατί είναι πολλές φορές καλό να μην σπάμε το κεφάλι μας για μια επιλογή) σε αυτά τα χρήματα (max 200) δεν παίζει κάτι άλλο αξιόλογο εκτός από αυτές τις 2. Και νομίζω πως στις λεπτομέρειες η πλάστιγγα κλίνει προς την DELL.

Τώρα αν θες κάτι αρκετά πιο οικονομικό εμφανίστηκε ξανά αυτή: Samsung 2333T, Αρκετά αξιόλογο PVA panel της Samsung (οι EIZO χρησιμοποιούν τέτοια απλά της καλύτερης ποιότητας) και σε αυτήν την τιμή είναι συνολικά καλύτερο VFM (κατά την γνώμη μου). Βέβαια μην ζητάς και πολλά "add-ons" πχ. USB-hubs και τέτοια. Και που έχει DVI καλά να λες. Αποδίδει πάντως πολύ καλά ως οθόνη (δοκιμασμένη επισταμένα σε ένα φιλαράκι). Specs

Δημοσ.

Δυστυχώς (ή ευτυχώς γιατί είναι πολλές φορές καλό να μην σπάμε το κεφάλι μας για μια επιλογή) σε αυτά τα χρήματα (max 200) δεν παίζει κάτι άλλο αξιόλογο εκτός από αυτές τις 2. Και νομίζω πως στις λεπτομέρειες η πλάστιγγα κλίνει προς την DELL.

Τώρα αν θες κάτι αρκετά πιο οικονομικό εμφανίστηκε ξανά αυτή: Samsung 2333T, Αρκετά αξιόλογο PVA panel της Samsung (οι EIZO χρησιμοποιούν τέτοια απλά της καλύτερης ποιότητας) και σε αυτήν την τιμή είναι συνολικά καλύτερο VFM (κατά την γνώμη μου). Βέβαια μην ζητάς και πολλά "add-ons" πχ. USB-hubs και τέτοια. Και που έχει DVI καλά να λες. Αποδίδει πάντως πολύ καλά ως οθόνη (δοκιμασμένη επισταμένα σε ένα φιλαράκι).

Οντως πολυ καλο value for money και με ρωτουσε ενας μαθητης μου που δεν ειχε πολλα να διαθεσει. Καλο link!

Δημοσ.

Παιδιά όταν προτείνεται η Dell λαμβάνεται υπόψη και ο παράγοντας support.

Αν εξαιρέσουμε την EIZO, οι υπόλοιπες εταιρείες νομίζω βρίσκονται αρκετά πιο χαμηλά στο συγκεκριμένο τομέα.

Και γενικότερα τα έχουμε ξαναπεί, οτιδήποτε μη-ΤΝ είναι απλά καλύτερο για την πλειοψηφία των περιπτώσεων.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις παρούσες προτάσεις....κάτι μου λέει και μένα ότι θα πάω στην Dell...

Κάτι άλλο ήθελα να ρωτήσω...τα ms σε μια οθόνη π.χ. η Samsung PX23370 που έχω έχει 2ms ενώ η Dell έχει 8ms------------>

Μπορεί να καταλάβει το ανθρώπινο μάτι την διαφορά της τάξεως 6ms ανάμεσα σε αυτές τις δύο οθόνες?Η γενικά είναι "μπαρούφες τα ms" για μάρκετινγκ σκοπό..?Γιατί έχω ακούσει άλλους να λένε ότι φαίνεται η διαφορά,άλλοι όχι...και δεν ξέρω τελικά τι παίζει...

Δημοσ.

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι πρόκειται για marketing.

Και λέω σχεδόν, επειδή δεν έχω κάνει προσωπική έρευνα, λέω ό,τι έχω διαβάσει.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομύριο να καταλάβεις ghosting με αυτήν την διαφορά στο RT. Ούτε ακόμα όταν τα IPS/VA monitors ήταν στα 16ms έπιανε κάτι το μάτι σου.

• Super Moderators
Δημοσ.

Κάτι άλλο ήθελα να ρωτήσω...τα ms σε μια οθόνη π.χ. η Samsung PX23370 που έχω έχει 2ms ενώ η Dell έχει 8ms------------>

δεν γνωρίζω αν είχες προλάβει παλιότερες TFT που είχαν 16ms RT ή και παραπάνω, αλλά από τότε λέγαμε τα ίδια πράγματα, guess what :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...