marantonis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Α, μετα απο καθε ογδοο στιχο ας αλλαζουμε την ομοιοκαταληξια, ή και πιο πριν, μην τα κανουμε ολα με ιδια καταληξη.
Oscar_Mike Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 14. με τρελα και κορδελα μπροστά στη μπαρμπαρέλα
marantonis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 14. με τρελα και κορδελα μπροστά στη μπαρμπαρέλα 15. Της μανταμ ορτανς το βυζι ηταν σαμπρελα
Oscar_Mike Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 16. ολημερίς στο Insomnia έχω βαρέσει μπιέλα
marantonis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Ρεφρεν: σημερα ειναι τριτη αυριο τεταρτη, ελατε να παιξουμε με πυροτεχνηματα, σου δωσα το τοπικ και τη τρελα μου, παρτη, ετσι θα λυθουν τα πολιτικα ζητηματα (δις)
ducatirulez Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 χεζε ψηλα κι αγναντευε στου καραβιου την πλωρη κι οταν θα ερθει ο καιρος μη μου ζητησεις sorry... με προλαβες
Oscar_Mike Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 προτείνω το "ρεφρέν" να μην είναι το ίδιο συνεχεια, απλά μετά από το 16ο έκτο post ο επόμενος να πρέπει να γράψει ένα 4-5 στοίχο!
eSATA Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Τα Τουρκικα σηριαλ ευφραινουν τη καρδιά Σαράντα παλικάρια απο την Λειβαδιά Ηταν αναρχικά και σπασανε τα μαγαζια φύτεψαν σπόρους για καρπούζια και βγήκε μπανανιά σημερα ειναι τριτη αυριο τεταρτη, ελατε να παιξουμε με πυροτεχνηματα, σου δωσα το τοπικ και τη τρελα μου παρτη, ετσι θα λυθουν τα πολιτικα ζητηματα Παλι μου κατσε η μελιτζανα βαρια Κι ετρεχα ολημερις μεσα στα καπηλιά Για να φαω μια καρπαζια Αλλά ολα πάνε στραβά σημερα ειναι τριτη αυριο τεταρτη, ελατε να παιξουμε με πυροτεχνηματα, σου δωσα το τοπικ και τη τρελα μου παρτη, ετσι θα λυθουν τα πολιτικα ζητηματα Μου κολλησε η μιζα,βαραω μανιβελιά Ηξερα μια πορνη που τη λεγαν μιχαελα που λεγε μωρο μου ελα ελα Κι ένας γλάρος μου έχεσε τη σέλα σημερα ειναι τριτη αυριο τεταρτη, ελατε να παιξουμε με πυροτεχνηματα, σου δωσα το τοπικ και τη τρελα μου παρτη, ετσι θα λυθουν τα πολιτικα ζητηματα Και όλο ζηταγε λεφτά η τεμπέλα με τρελα και κορδελα μπροστά στη μπαρμπαρέλα Της μανταμ ορτανς το βυζι ηταν σαμπρελα ολημερίς στο Insomnia έχω βαρέσει μπιέλα σημερα ειναι τριτη αυριο τεταρτη, ελατε να παιξουμε με πυροτεχνηματα, σου δωσα το τοπικ και τη τρελα μου παρτη, ετσι θα λυθουν τα πολιτικα ζητηματα
marantonis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Τώρα συνεχίζουμε ή ο mike φτιάχνει ρεφρεν; λοιπον, για να μην εχουμε προβλημα με το ρεφρεν ας το γραφει στο εξης οποιος γραφει και τον 16ο στιχο
Oscar_Mike Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 πλακα πλακα κάπως έτσι φτιάχνει ο καρβέλας τα τραγούδια του! τώρα ξεκινάμε άλλο τραγούδι? ή συνεχίζουμε αυτό???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.