paul7 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 γτ ο ΓΑΠ μας εχει κανει ενα και θα τους γ*μησουμε στην πλατεια εναν εναν και αφηστε τα στημενα,αφηστε και εμενα και πιαστε ρε την πενα....
iGoPod Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Τι λες ρε βλακα πας να γαμησεις την γερο-σαμπρελα??και η μηχανη δεν παιρνει ποια μπτοστα ουτε με μανιβελα εχει κολλησει η πουτανα η Μερκελ στην ελλαδα σαν βδελα και γιαυτο της λεω πανο στην πουτσα μου ανεβα...
kk1991 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Τιτλος: Φεμινισμός στη νέα εποχή Οι μασχαλες απλυτες και τα σουτιεν καμμενα μασχαλη απλυτη,σου μυρισε κ εσενα? στα λιμανια ειναι τα πλοια αραγμενα όταν δε σέρνονται από μουνιά, δεν είναι δοξασμένα μα ειναι ελευθερα τα κατακαημενα Απ'την πολύ βρομιά δεν έμεινε κανένα.. γτ ο ΓΑΠ μας εχει κανει ενα και θα τους γ*μησουμε στην πλατεια εναν εναν και αφηστε τα στημενα,αφηστε και εμενα και πιαστε ρε την πενα.... ωραίο μουνί η Μαριλένα Τι λες ρε βλακα πας να γαμησεις την γερο-σαμπρελα?? και η μηχανη δεν παιρνει ποια μπτοστα ουτε με μανιβελα εχει κολλησει η πουτανα η Μερκελ στην ελλαδα σαν βδελα και γιαυτο της λεω πανο στην πουτσα μου ανεβα... φωναζουν τα μουνακια τους γαμηστε με και μενα Γι'αυτο και εγω ταξιδευω με τα τρενα.. και παω οπου και η Ρενα οπως και να χει δεν εχω αποθυμενα γτ η ρενα δν μοιαζει με κανενα... ξεχασα που εχω τα προφυλακτικα κρυμενα τι εκανα κ βριζετε εμενα? Και τις αρέσουν τα στημένα γτ ο ΓΑΠ μας εχει κανει ενα και θα τους γ*μησουμε στην πλατεια εναν εναν και αφηστε τα στημενα,αφηστε και εμενα και πιαστε ρε την πενα.... ωραίο μουνί η Μαριλένα Τι λες ρε βλακα πας να γαμησεις την γερο-σαμπρελα?? και η μηχανη δεν παιρνει ποια μπτοστα ουτε με μανιβελα εχει κολλησει η πουτανα η Μερκελ στην ελλαδα σαν βδελα και γιαυτο της λεω πανο στην πουτσα μου ανεβα... δν μοιαζει ομως το Μπεου γτ αυτη ειναι παρθενα..... δε ξερει να παιζει σε στημενα Τα χρονια της σεξουαλικης ανοχης ειναι περασμενα χασαμε τη μπαλα με τα μετρημενα και δν παει στη φυλακα για κανενα... μου ειπανε να κοιταω τη παρτη μου εμενα και να μην με νοιαζει για κανενα ουτε καν για τα στημενα γτ ο ΓΑΠ μας εχει κανει ενα και θα τους γ*μησουμε στην πλατεια εναν εναν και αφηστε τα στημενα,αφηστε και εμενα και πιαστε ρε την πενα.... ωραίο μουνί η Μαριλένα Τι λες ρε βλακα πας να γαμησεις την γερο-σαμπρελα?? και η μηχανη δεν παιρνει ποια μπτοστα ουτε με μανιβελα εχει κολλησει η πουτανα η Μερκελ στην ελλαδα σαν βδελα και γιαυτο της λεω πανο στην πουτσα μου ανεβα... ενταξει εχει λιγο μεγαλο ρεφρεν και ξεφυγαμε απο τα τετραστοιχα, αλλα γενικα νομιζω οτι συναγωνιζεται σεξπηρ και ομηρου οδυσεια!!!!
marantonis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Παμε κι αλλο. Τίτλος: Όταν δάκρυσαν τα ΜΑΤ 1. Οταν ολα μοιαζαν ομορφα στη χθεσινη πορεια...
Thanos1972 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Παμε κι αλλο. Τίτλος: Όταν δάκρυσαν τα ΜΑΤ 1. Οταν ολα μοιαζαν ομορφα στη χθεσινη πορεια... 2.Γαυγισε ο σκυλος και αρχισε η μαλακια...
marantonis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 2.Γαυγισε ο σκυλος και αρχισε η μαλακια... 3. Ορδες απο χοντρες στολες, ασπιδες πλαστικες
ExaByte Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 5. και τότε έσκασαν μύτη οργανώσεις παρακρατικές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.