Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το κοστος ενοικιασης εξοπλισμου που κυμενεται πανω-κατω; γνωριζει κανεις;

Ποσα επιεπεδα υπαρχουν για ενα ερασιτεχνη , εφικτα - οχι να γινει και εκπαιδευτης...

Το ξερω οτι μπορω να τα βρω στο ιντερνετ ολα αυτα, αλλα κουβεντα να γινεται...αλλωστε ειναι πιο ξεκαθαρες οι απαντησεις εδω...

Δημοσ.

Τα επιπεδα ειναι 5*, το 2* ειναι το βασικο και μετα ψιλοειδικευση.Στο 5ο επιπεδο γινεσαι assistant dive master νομιζω.

Για ενοικιαση δεν γνωριζω, αλλα συνηθως οσοι ασχολουνται αγοραζουν σταδιακα ολο τον εξοπλισμο και νοικιαζουν μονο την μπουκαλα. Αλλα σιγουρα πεδιλα-στολη-μασκα ειναι καλο να ειναι δικα σου, εστω και φθηνα για να βολευσαι.

Δημοσ.

Καλύτερο είναι να αγοράσεις δικό σου εξοπλισμός γιατι τον προσέχεις καλύτερα, τον φροντίζεις κτλ. Εγω εχω 5 αστέρια. Αυτο σημαίνει οτι είμαι DiveMaster. Δηλαδή βοηθός εκπαιδευτή. Ο χαρακτηρισμος 2-3 κτλ αστέρια καταργήθηκε! Δεν υπάρχουν πια αστέρια.

Ενα καλό σημείο για να φτάσεις κάποιος που θέλει να βουτάει με παρέα ή μονος του ( αν και καλό είναι να αποφεύγεις να βουτάς μόνος) είναι να πάρεις το πρώτο και το δεύτερο πτυχίο. ( Open Water Diver, Advanced Open Water Diver) Αυτό θα σου δώσει περρισότερη αυτοπεποίθηση στο νερό. Μπορείς να κάνεις και νυχτερινή βουτιά, καθως και να βουτήξεις με Nitrox.

Υπάρχουν άπειρα πράγματα αν θές να κάνεις αλλα για κάποιον που δεν ζητάει πολλά, τα 2 πρώτα πτυχία είναι οτι πρέπει.

Εκδρομές και ομαδικές βουτιές γίνονται τακτικά . Π.χ εγώ βουτάω με τα παιδιά απο την σχολή απο τον Απρίλιο. Επίσης γίνονται και εκδρομές στο εξωτερικό. Εγω θα πάω στην Αίγυπτο τον Οκτώβριο.

Δημοσ.

Παιδιά διαβάζοντας τα post μου γεννήθηκε μια απορία... αφού τα αστερια είναι (ήταν 5) τότε πως γίνεται αυτός που έχει και τα 5 να είναι βοηθός?? ο δάσκαλος δηλαδή τι έχει? άλλο έμβλημα? :P

Δημοσ.

Παιδιά διαβάζοντας τα post μου γεννήθηκε μια απορία... αφού τα αστερια είναι (ήταν 5) τότε πως γίνεται αυτός που έχει και τα 5 να είναι βοηθός?? ο δάσκαλος δηλαδή τι έχει? άλλο έμβλημα? :P

ναι, μετα περναμε σε γαλαξιες, μετεωριτες, κλπ...(πλακα , δεν ξερω...):D

Δημοσ.

μάλλον το βρήκα... ο δάσκαλος είναι ο έξυπνος που απλά κάνει χρονια καταδύσεις χωρίς να νοιάζεται για αστερια και πιστοποιήσεις και μαμακίες :P

Τον πληρώνουν οι άλλοι για να τους δείχνει και έτσι να πάρουν το αστέρι τους χ0αχ0α0χα0χ0αχ0α

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

αφου τα επιπεδα ειναι 5 γιατι σε ολα τα σιτε καταδυσεις λενε για 3 επιπεδα? και αυτο με τον δασκαλο το εχω απορεια και εγω δασκαλος για να γινεις τι πρεπει να κανεις?

Δημοσ.

αφου τα επιπεδα ειναι 5 γιατι σε ολα τα σιτε καταδυσεις λενε για 3 επιπεδα? και αυτο με τον δασκαλο το εχω απορεια και εγω δασκαλος για να γινεις τι πρεπει να κανεις?

Τα 5 αστέρια πλέον δεν υπάρχουν. Για να γίνεις βοηθός εκπαιδευτή πρέπει να πάρεις το πτυχίο divamster και για να γίνεις εκπαιδευτής πρέπει να κάνεις το σχολείο PADI IDC.

Δες το σχειδιάγραμμα εδω

Δημοσ.

Τα 5 αστέρια πλέον δεν υπάρχουν. Για να γίνεις βοηθός εκπαιδευτή πρέπει να πάρεις το πτυχίο divamster και για να γίνεις εκπαιδευτής πρέπει να κάνεις το σχολείο PADI IDC.

Δες το σχειδιάγραμμα εδω

σε ευχαριστω παρα πολυ ξερεις στην θεσσαλονικη αν υπαρχουν πιστοποιημένες απο την padi σχολες?ειδα στο σιτε που εστειλες αν εχει μαθηματα στην θεσσαλονικη αλλα δεν ειχε...

Δημοσ.

σε ευχαριστω παρα πολυ ξερεις στην θεσσαλονικη αν υπαρχουν πιστοποιημένες απο την padi σχολες?ειδα στο σιτε που εστειλες αν εχει μαθηματα στην θεσσαλονικη αλλα δεν ειχε...

Για Θεσσαλονίκη ξέρω 2.

Το ένα είναι το Seaworld και το άλλο είναι το Triton.

Απο εμπειρεία σου προτείνω το πρώτο.

www.seaworld.gr και www.tritonscuba.gr

• 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ πήρα το Open Water αλλα της SSI οχι της PADI. Πήγα σε μια σχολή στην Βάρη, πολυ καλή σχολη και σχετικα φτηνη... Στο τελος μου εκανε και 1-2 μαθηματα εξτρα για να σιγουρευτει οτι νιωθω ανετος κατω απο το νερο. Η σχολη λέγεται Aquatech και ο κυριος που την εχει τον Λενε Ν. Καρατζας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...