abc Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Παιδιά, σκέφτομαι να ξεκινήσω σιγά σιγά διαδικτυακές αγορες και σκέφτομαι για προπληρώμενη. Μπορείτε να με βοηθήσετε λίγο; 1. Ξέρετε τι προμήθειες έχουν οι παρπάνω τράπεζες; 2. Αν δεν ξοδέψεις εν καιρώ τα λεφτά που έχεις φορτώσει, λήγει κάποτε η κάρτα και στα "τρώνε"? 3. Αν τελικά δεν θες να ξοδέψεις όλο το ποσό που φόρτωσες, μπορείς να το πάρεις πίσω; Αυστηρά μόνο για Εθνική και Eurobank, γιατί με αυτές βολεύομαι! Αφού πάρει κανείς την κάρτα, μετά μόνος του την συνδέει με το Paypal? Έχω καταλάβει καλά; Ευχαριστώ!
arxaggelos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Η Εθνική δεν διαθέτει προπληρωμένη κάρτα. Εκτός αν την ανακοίνωσε τις τελευταίαες μέρες και δεν το πήρα χαμπάρι.
Ntinaras Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Πηγαινε πειραιως ολες οι αλλες ειναι κλασεις κατωτερες
abc Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Η Εθνική δεν διαθέτει προπληρωμένη κάρτα. Εκτός αν την ανακοίνωσε τις τελευταίαες μέρες και δεν το πήρα χαμπάρι. Α ναι; Αφελώς, υπέθεσα ότι θα έχουν όλες... Η Εurobank τι παιζει παιδιά; Οι άλλες δεν με βολεύουν δεν είναι κοντά μου... Γενικά οι προμήθεις από ό,τι έχετε εσείς και οι απορίες μου παραπάνω;
santana99 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 για αγορές που γίνονται μέσω paypal εμπιστεύεστε την πιστωτική σας; (πχ visa εθνικης αυτή στην Πειραιώς που λέτε είναι prepaid? edit: μόλις είδα την webuy της πειραιώς....δεν αξίζει γιατί δεν γίνεται φόρτιση μέσω ατμ, πρέπει να έχει λογαριασμό στην πειραιώς και εκτός αυτού λέει και καλά φόρτηση 1% και απο κάτω ελάχιστο 1ευρώ και μέγιστο 5ευρώ....ενώ στην κύπρου πάντα είναι 1ευρώ στάνταρ...
lebron15 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Φίλε εχω καρτα απο την eurobank εχω και ολα καλα,μονο οταν αποφασισεις απο ποια τραπεζα θα παρεις να εχει σημα visa πανω και οχι τιποτα mastercard και maestro,με visa θα χεις το κεφαλι σου ησυχο παντα!
spyroskonst Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 πειραιώς θα σου πρότεινα απο προσωπική εμπειρία.
john1987 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 H μεγαλη πατατα με την προπληρωμενη visa της eurobank που εχω,ειναι οτι για να τη φορτισεις με λεφτα παιρνει προμηθεια. Δηλαδη μου πηρε προμηθεια 5 ευρω για να βαλω μεσα 500 ευρω.
santana99 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 και η πειραιώς έτσι είναι....θέλει 1%...αλλά και 1 ευρω να βάλεις θα στο φάει.... ενώ η κύπρου παίρνει 1ευρώ πάντα.... μλκια αυτο με την προμήθεια και η κύπρου θέλει και 5ευρώ για ανανέωση κάθε 2 χρόνια....
Marria Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 +1 και εγω για την Πειραιως... αυτην χρησιμοποιω και ειναι πολυ βολικο και με το e-banking
abc Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Φίλε εχω καρτα απο την eurobank εχω και ολα καλα,μονο οταν αποφασισεις απο ποια τραπεζα θα παρεις να εχει σημα visa πανω και οχι τιποτα mastercard και maestro,με visa θα χεις το κεφαλι σου ησυχο παντα! Τι σημαίνει Viza αντί των άλλων στις προπληρωμένες; Νόμιζα ότι γενικά με τις προπληρωμένες έχεις το κεφάλι σου ήσυχο! Τι διαφορά υπάρχει; Και με τις προμήθειες γενικά πώς πάει; Πληρώνεις προμήθεια σε κάθε αγορά(αν ναι πόσο) ή σε κάθε φόρτωμα ή και στα 2; Τα λεφτά σου μπορείς να τα πάρεις πίσω αν θες να την ακυρώσεις ας πούμε; Δηλαδή, ό,τι υπόλοιπο έχει απομείνει μέσα στην κάρτα!
kx5 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Ρε παιδιά έλεος με τις προπληρωμένες! Θέλετε να πληρώνετε νταβατζιλίκι στις τράπεζες? Βγάλτε μια χρεωστική!
erziko Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 εσυ φίλε με τι κάρτα κάνεις συναλλαγές; Ρε παιδιά έλεος με τις προπληρωμένες! Θέλετε να πληρώνετε νταβατζιλίκι στις τράπεζες? Βγάλτε μια χρεωστική!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα